همکاری ایران و کره‌ برای حمله به آمریکا!

یکی از مقامات عالی‌رتبه پنتاگون مدعی شد که ایران و کره‌شمالی در حال همکاری برای توسعه موشک‌های دوربردی هستند که می‌تواند به ایالات متحده آمریکا برسد. این مقام عالی‌رتبه پنتاگون همچنین مدعی شد که کار ایران بر روی پرتاب کننده موشک‌های فضایی می‌تواند به توسعه موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای که توانایی رسیدن به آمریکا را دارد کمک کند. بنابر اظهارات این مقام آمریکایی نه تنها کره ‌شمالی بلکه ایران نیز پیشرفت‌های قابل توجهی در سیستم‌های موشکی خود داشته است.

به گزارش روزنامه آمریکایی واشنگتن‌تایمز، «ژنرال پاتریک اوریلی» معاون آژانس دفاع موشکی پنتاگون در جریان سخنرانی خود در موسسه «جرج.سی.مارشال» مدعی شد: ایرانی‌ها در حال کاری هماهنگ با کره‌شمالی هستند، آنها مدعی شده‌اند که در حال کار بر روی توسعه قابلیت پرتاب‌ فضایی هستند که به آنها قابلیت موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای (ICBM) می‌دهد.


این ژنرال آمریکایی در ادامه اظهارات خود همچنین گفت: ایرانی‌ها می‌توانند تا قبل از فرارسیدن سال 2015 به یک موشک بالستیک بین قاره‌ای دست یابند که می‌تواند به ایالات متحده آمریکا برسد. واشنگتن‌تایمز در گزارش خود در خصوص اظهارات ژنرال پاتریک اوریلی نوشت: این اولین بار است که پنتاگون علنا در خصوص همکاری موشکی ایران و کره‌شمالی ابراز نظر می‌کند.


معاون آژانس دفاع موشکی پنتاگون در ادامه اظهارات خود با اشاره به آزمایش بی‌نتیجه موشک «تائی‌پودنگ-2» کره‌شمالی در سال میلادی گذشته که 40 ثانیه پس از پرتاب سقوط کرد گفت: به هر حال نشانه‌های آشکاری وجود دارند که نشان می‌دهند آنها به تلاش‌های خود برای توسعه قابلیت‌های بالستیک خود ادامه می‌دهند.

وی در انتهای اظهارات خود گفت «پنتاگون برای مقابله با اینگونه تهدیدات موشکی در حال توسعه سیستمی است که به طور قابل ملاحظه‌ای قدرت موشک‌های ضد موشک فعلی آمریکا را افزایش می‌دهد و توانایی هدف قرار دادن 10 یا تعداد بیشتری از کلاهک‌های جنگی را دارد».

ادعای مقامات پنتاگون در خصوص همکاری موشکی تهران - پیونگ‌یانگ در حالی صورت می‌گیرد که ایران بارها هرگونه همکاری نظامی با کره‌شمالی در زمینه ساخت موشک را تکذیب کرده و آنرا ادعائی بی پایه و اساس نامیده است. گفتنی است که در هفته گذشته، کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا ادعای یک نشریه بریتانیایی درباره همکاری‌های موشکی ایران و کره‌شمالی را رد کرده بود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد