توضیحات ابوطالب درباره سی‌دی مشایی

برخورد با دو فعال رسانه‌‏ای به دلیل انتشار سی دی حضور معاون رییس‌‏جمهور در ترکیه قطعا غیرقانونی بوده و در چارچوب مقررات نمی‌‏گنجد و با این بهانه نمی‌‏توان هیچ اتهامی را متوجه فردی کرد.

سعید ابوطالب، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، درگفت وگو با ایلنا ، با اشاره به بازداشت مدیرعامل و سردبیرسیاسی سایت خبری ایرانیوز به دلیل انتشار CD حضور مشایی در ترکیه، تصریح کرد: مجلس در حال تهیه گزارشی از سوء عملکرد و نابسامانی‌‏های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بوده و در این رابطه با افراد بسیاری گفت وگو شده و گزارش‌‏های بسیاری به دست نمایندگان مجلس رسیده کهCD حضور رییس سازمان میراث فرهنگی در ترکیه نیز جزء این گزارش است.

ابوطالب، اعلام کرد: این فیلم با همکاری شرکت ترکیه‌‏ای "تورسب" و موسسه‌‏" C.N.R" برگزارکننده نمایشگاه‌‏ها در ترکیه است تهیه و توزیع شده و برای بخش‌‏های خصوصی و شرکت‌‏کننده در مراسم ارسال شده است.
وی، با بیان این‌‏که معاون رییس جمهور نباید در این مراسم شرکت می‌‏کرد، ادامه داد: این مراسم توسط بخش خصوصی ترکیه برگزار شده بود و هیچ شخصیت سیاسی دیگری در سطح معاون رییس جمهور یا وزیر از هیچ کشوری دیگری در آن حضور نداشته‌‏اند.
ابوطالب، با انتقاد از حضور رییس سازمان میراث فرهنگی در این برنامه، تاکید کرد: آقای مشایی باید پروتکل‌‏های مربوطه را رعایت می کرد و به شان و جایگاه جمهوری اسلامی و روابط بین‌‏الملل خدشه وارد نمی‌‏ساخت ؛ البته تا آنجا که ما می‌‏دانیم این رفتار از جانب مشایی مسبوق به سابقه است.
به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، این CD هم جزء مدارکی است که به کمیسیون فرهنگی از قبل ارسال شده و مهم این است که هزاران نفر اینCD را در خارج و داخل کشور در اختیار دارند.
ابوطالب، با اشاره به دستگیری مدیرعامل و سردبیر سیاسی ایرانیوز، تصریح کرد: دستگیری این افراد در شرایطی صورت گرفت که ارتباط نمایندگان مجلس با دستگاه قضایی به دلیل درگذشت وزیر دادگستری قطع شده، ضمن این‌‏که به دلیل تعطیلات عید قربان، اغلب رسانه‌‏ها نیز تعطیل هستند، بنابراین بازداشت نیز باید روال قانونی خود را طی می‌‏کرد.
به گفته وی، دستگیری مدیرعامل و سردبیر یک سایت خبری روال خاص و قانونی خود را دارد، به نحوی که باید با تذکر کتبی یا احضاریه کتبی به آنها ابلاغ می‌‏شد، به همین دلیل دستگیری در نیمه شب و در ایام تعطیل ، هیچ توجیه حقوقی، عرفی، اخلاقی و قانونی ندارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس, با اشاره به وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در صیانت از حقوق خبرنگاران و اصحاب رسانه، افزود:
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید از حقوق خبرنگاران و اصحاب رسانه حمایت کند، چراکه نمی توان فعالان عرصه خبر را بدون هیچ دلیلی بازداشت کرد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف به حمایت از حقوق خبرنگاران بازداشت شده است.
ابوطالب ، با اشاره به فعالیت سایت خبری ایرانیوز، خاطرنشان کرد: این سایت خبری در چارچوب مقررات داخلی فعالیت کرده و در آستانه دریافت مجوز به عنوان یک رسانه غیر دولتی بود، بنابراین وزارت ارشاد موظف به حمایت معنوی و حقوقی از دست‌‏اندرکاران این رسانه که مسوولان آن نیز اصول خبرنگاری حرفه‌‏ای را رعایت می‌‏کنند، است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • سرکوب مطلق و حملات هوایی در ایران زندگی را در هراسی بی‌امان فرو برده است
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +175اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد