از نــرگسـیهــــا چــه خبــــــــــر؟
رأی دهید
کشور ما هم جای عجیب و غریبی است، البته از لحاظ رفتاری میگویم، زمانی که روی بورس هستی، آنقدر کلاس میگذاری که اصلا به این نکته اهمیت نمیدهی که آیندهای هم است، زمانی که روی بورس نیستی، تازه یادت میآید که ای بابا، دیروزی هم بود.
درست مثل حکایت بازیگران سریال نرگس... در زمان پخش این مجموعه، که تب این سریال همه را گرفته بود مطبوعات به سراغ بسیاری از بازیگران این مجموعه رفتند. اما پاسخ برای گفتگو، حتی چند پرسش تلفنی (نه) بود. از این رو خیلی از نشریات خودشان هر چه خواستند از قول آنان نوشتند که به طور حتم به یاد دارید.
در همان زمان اعلام شد که بازیگران سریال نرگس ممنوعالمصاحبه شدند، اما در همان زمان آشپزخانه قلب خانه استستاره اسکندری) که نقش نرگس را ایفا میکرد، با چند نشریه، به گفتگو پرداخت، گفتگوهایی که اتفاقا خیلی خوب هم از آب در آمد، آیا آن زمان ستاره اسکندری که در واقع نقش خود نرگس را بازی میکرد ممنوعالمصاحبه نبود و عاطفه نوری، مهدی سلوکی و مهینترابی و حسن پورشیرازی و... تنها ممنوعالمصاحبه بودند.
اگر قرار بود تمامی عوامل بازیگر یک مجموعه از گفتگو کردن با مطبوعات پرهیز کنند پس چرا ستاره اسکندری از این حیث مستثنی نبود، شاید به این خاطر (ستاره اسکندری) اجازه گفتگو داشت که خطوط قرمز را رعایت میکرد و یا حسن پورشیرازی که نه تنها در سریال نرگس، بلکه پیش از آن هم از گفتگو فراری بود؟ این پرسشی است که باید بازیگران مجموعه نرگس پاسخ بدهند، همان بازیگرانی که در حال حاضر هرگاه به تلفن همراهشان زنگ بزنی، آمادگی خود را برای گفتگو با شما اعلام میکنند؟
برزو ارجمند: کار با بازیگران خوب یک نعمت است
(برزو ارجمند) فرزند انوشیروان ارجمند و برادرزاده داریوش ارجمند، در هفتم فروردینماه سال 1354 در محله احمدآباد مشهدمقدس دیده به جهان گشود، او جزو نسل دومیهای خانواده ارجمندهاست، مثل امیریل و امیرسام پسران داریوش که در عرصه موسیقی و سینما فعالیت میکنند، همکار ما صامد رمضانی در www.ksabz.net گفتگویی با (رامین) مجموعه صاحبدلان انجام داد که گوشههایی از آن را میخوانید.
_ دوره ابتدایی را با امیریل و امیرسام در دبستان شیخالاسلامی تا کلاس سوم بودم و بعد به مدرسه شهرستانی و راهنمایی را در مدرسه شهید مفتح درس خواندم پس از آن به هنرستان سینا رفتم.
_ لیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشگاه آزاد تهران دارم.
_ یازده ماهه بودم که توسط پدرم روی صحنه تئاتر رفتم و در سن سه، چهار سالگی زمانی که پدرم رییس فرهنگ و هنر شهرستان فردوس شده بود در نمایشنامهای از ایشان به نام پریا همراه با کودکان دیگر بازی کردم.
_ سایه پدر همیشه هست چون پدر من هم استاد، هم مشاور و یک دوست خوب است و اگر او نبود یقینا من این طور با هنر آشنا نمیشدم.
_ تقریبا تمام خانواده ارجمند اهل موسیقی هستند من خودم اولین سازم ملودیکا بود و بعد هم تمبک و تار و در حال حاضر گیتار مینوازم.
_ در این دوازده سالی که کار حرفهای انجام میدهم حدودا سی سریال و پنج فیلم سینمایی بازی کردم.
_ همسرم از همکلاسیهای دانشکدهام بود حدود ده سال همدیگر را میشناختیم و دو سال است که ازدواج کردهایم البته هنوز فرزند نداریم، همسرم گریم و طراحی خوانده است.
_ من از دار دنیا فقط یک خواهر دارم و با او نیز رابطه بسیار خوبی دارم، بهار بازیگر توانایی است البته در عرصه تئاتر، او لیسانس فلسفه دارد و با معلومات بالا و آموختههایش از پدر، روی صحنه همیشه عالی بوده و در سن سیزده سالگی بهترین بازیگر جشنواره تئاتر فجر شد.
_ من و امیرسام و امیر یل با هم فوتبال بازی میکردیم و امیریل به خاطر جثه بزرگش همیشه ما را استثمار میکرد.
_ کارهای جدیدم فیلم سینمایی (پروانهای در مه) و سریال (اگر عشق نبود) و (ساعت شنی) که هم اکنون در مرحله فیلمبرداری است.
_ من با آقای لطیفی از کار فرار بزرگ آشنا بودم حتی قرار بود در سریال وفا نقشی را بازی کنم که متاسفانه نشد و وقتی برای این کار دعوت شدم چند نقش به من پیشنهاد شد که به خاطر زندگی گذشته خودم و فضاهای مذهبی نقش رامین را انتخاب کردم.
_ کار با بازیگران خوب یک نعمت است که نمیتوانید از آن چشمپوشی کنید، مثلا من رسما احساس میکردم که کار با خانم (ثریا قاسمی) مادر واقعی من است و همچنین با آقای محجوب، باران کوثری و یا پوریا که تقابل بسیار خوبی را با هم ایجاد کرده بودیم او روی لایه بیرونی نقشش کار کرده بود و من روی لایههای درونی که این تضاد به نظر من در این سریال خوب جواب میداد.
_ حسین لطیفی انسانی است که با دلش زندگی میکند و بسیار دلنشین است و یکی از بزرگترین محاسن ایشان این است که سرکار احساس میکنی کارگردانی وجود ندارد ولی به قویترین شکل ممکن مشغول راهبری توست بدون آنکه ذرهای از قدرت بازیگریات کم کند او کارش را کاملا بلد است.
_ به هر حال فامیل من ارجمند است و اگر قرار باشد که در جا بزنم آن وقت نامهایی را که با خود یدک میکشم بیاعتبار کردم و قطعا در تلاشم تا اتفاق بزرگی برایم بیفتد که بتوانم با افتخار بگویم من نسل دوم ارجمندها هستم.
دیدار خواهر و برادر پس از 46 سال
مردی در روستای آب شیرین گچساران در کهکیلویه و بویراحمد پس از 46 سال به آغوش خانوادهاش بازگشت.
پدر این خانواده در سال 1338 با داشتن دو پسر و دو دختر روستای آب شیرین را ترک کرد و با ازدواج دوم در شهر سپیدان استان فارس، صاحب فرزندی به نام علی شد اما پیش از فوت، او را از وجود دیگر فرزندانش در شهرستان گچساران آگاه کرد.علی در کهکیلویه و بویراحمد در پی برادران و خواهران خود بود که سرانجام موفق به یافتن آنان شد. علی میگوید: روستای آب شیرین را هرگز ترک نمیکند.
(پریا)ی زیرزمین، خود یک پریا دارد
آیا میدانستید نام دختر (بهاره رهنما) بازیگر نقش پریای زیرزمین، (پریا) میباشد، بله ثمره ازدواج او با (پیمان قاسمخانی) فیلمنامه نویس معروف سریالهای طنز، یک دختر شش ساله به نام (پریا) است، بهاره رهنما همانطور که در دنیای بازیگری انسانی موفق است، در دنیای شخصیاش هم، یک انسان موفق است، برای مثال او در زمینه تحصیلی، دارای دو لیسانس و یک فوق لیسانس است، لیسانس ادبیات، لیسانس حقوق و فوق لیسانس ادبیات نمایشی است، او زندگی آرامی دارد، گاهگاهی دست به قلم میبرد، اشعار زیبایی میسراید، به دخترش پریا در زندگی عشق میورزد، بهاره رهنما در آذرماه سال 1353 در اراک به دنیا آمد در یک خانواده شش نفری و یک خواهر و دو برادر دوقلو دارد، بهاره رهنما در حال حاضر به همراه همسر و فرزندش در محله پاسداران تهران زندگی میکنند...
قبولی پدربزرگ و نوه در کنکور
پدربزرگ همراه نوه خود در آزمون سراسری امسال دانشگاه آزاد اسلامی قبول شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حسن دژم 55 ساله در رشته تربیت معلم و محمدرضا اصفهانی 18 ساله نوه دختری وی در رشته حسابداری دانشگاه آزاد قم پذیرفته شدند.
همکاران ما در قم قول دادند که به زودی گفتگویی با این دو انجام دهند، به هرحال خیلی جالب است، یک پدربزرگ و نوه با توجه به اختلاف سنی 37 ساله، در دانشگاه قبول شوند.
مجید صالحی، همچنان محبوب و محجوب
در سالهای اخیر بازیگران زیادی در وادی طنز به هنر ایران معرفی شدند، بازیگرانی که توانستند روز به روز به دوران اوج برسند و به محبوبیت و مشهوریت برسند، اما فضای ذهنی آنان پس از این محبوبیت تغییر کرد، تلفنهایشان روی پیامگیر و هرگاه به آنان زنگ بزنی، گرفتارند و سر صحنه فیلمبرداری و چند بهانه دیگر... اما هستند در این بین که فضای ذهنیشان تغییر نکرده است، نمونه بارز این افراد، (مجید صالحی)، بازیگر محبوب و محجوب سینما و تلویزیون ایران است که هر ساله از او چند کار مناسبی و ایفای نقش در چند فیلم زیبای سینمایی را میبینیم. مجید صالحی امروز با مجید صالحی دیروز هیچ تفاوتی نکرده است. مجید صالحی امروز همان مجید صالحی چند سال پیش است که تازه وارد وادی هنر شده بود... انتظار میرفت که رفتار او هم تغییر کند، اما او همچنان مثل سابق محترم با دوستان، اطرافیان و خبرنگاران برخورد میکند، هنوز هم که به تلفن همراهش زنگ میزنی، گوشی را با تواضع بر میدارد و پاسخگوی سوالاتتان است. از دیگر خصوصیات (مجید صالحی) که باید به آن اشاره کرد این است که او هرازچندگاه تکه کلامهایی فیالبداهه، از خود بروز میدهد که بر دل مینشیند، صالحی کاملا این موضوع را درک کرده است که اگر میخواهد محبوبیت خود را حفظ کند، باید همچنان محجوب باشد. در مجموعه (بوی خوش زندگی) که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه تهران پخش میشد صالحی یک بار دیگر نقشآفرینی زیبایی از خود ارائه داد که بر دلها نشست.
نکته دیگر اینکه او عاشق بچههاست، اگر به یاد داشته باشید، آغاز فعالیت او با بازی در برنامههای کودک و نوجوان آغاز شد. درست مانند این عکس که (مجید صالحی) دختر یکی از دوستانش را در آغوش گرفته است.
لطیفی: ساخت (صاحبدلان) از آرزوهایم بود
کارگردان سریال (صاحبدلان)، محمدحسین لطیفی ساخت این مجموعه را از آرزوهای خود برشمرد و افزود: فیلمنامه این مجموعه به راحتی تصویب نشده و دورههای بحث و گفتگوهای بسیاری را گذرانده بود. وی درباره ضرورت پرهیز از لغزیدن در وادی خرافات در مجموعههای تلویزیونی و این که چقدر صاحبدلان درگیر این مسئله بود، متذکر شد: ما اساسا با حضور شخصی به نام (اکرم) ضدخرافه عمل میکردیم. آن چه نظر نویسنده و کارگردان و سایر عوامل سریال (صاحبدلان) است در پایان این مجموعه مشخص شد. وی درباره تاثیرگذاری (صاحبدلان) بر مخاطبان را قابل قبول خواند و افزود: این که سریالی بتواند بر مخاطبان خود چنان تاثیری بگذارد که عدهای به سمت خواندن ترجمه حتی یک جزء از قرآن بروند، اتفاقی مبارک محسوب میشود.
وی درباره جمله پایانی تیتراژ با عنوان (این کتابی است بیهیچ شک برای هدایت پرهیزکاران) توضیح داد: برای درک مفاهیم قرآن باید پرهیزکار بود. لطیفی که خود ادای این جمله پایانی و برخی آیات قرآن را در خلال سریال صاحبدلان برعهده داشته است، درباره دلایل این مسئله گفت: (دوستان که با صدای من آشنا بودند، اصرار داشتند که جمله پایانی را خودم بیان کنم اما من احساس میکردم که شاید دیگران بگویند، بهتر است. در تستهایی که داشتیم خود من هم قبول کردم که خواندن برخی ترجمههای قرآن را هم برعهده بگیرم چرا که صدای خودم بهتر از دیگران بود.)
وی میگوید: به هنگام ساخت این مجموعه احساسم بر این بود که قطعا نقش خلیل را باید کسی بازی کند که کمتر در تلویزیون دیده شده است، چهره خاصی از این شخصیت در ذهنم بود که در مرحله نخست شاید خیلیها به ذهنم خطور میکردند اما در یک لحظه ذهنم به سمت حسین محجوب رفت و از همان لحظه جز ایشان به کس دیگری فکر نکردم، احساس کردم، ایشان بهترین گزینه است.
وی یادآور شد: قبل از محجوب با باران کوثری قرارداد بستم، چرا که احساس میکردم کسی جز او نمیتواند نقش (دینا) را به این خوبی بازی کند. همچنین نقشهای پوریا پورسرخ و برزو ارجمند را عوض کردم تا نقش تازهای برای هر کدام از آنان رقم بخورد.
حسنی: دعا میکنم ممنوعیت حضور مجری رادیو در تلویزیون حل شود!
فرزاد حسنی گفت: در شبهای آخر ماه رمضان دعا میکنم تا قضیه ممنوعیت حضور مجری رادیو در تلویزیون حل شود.
فرزاد حسنی که به عنوان مهمان در برنامه روز جمعه 27 مهرماه در عبور شیشهای حضور داشت با بیان این مطلب که دکتر خجسته از مدیرانی است که عاشقانه او را دوست دارم اظهار کرد: محل اختلاف من و ایشان این است که چرا مجریهای تلویزیون نمیتوانند در رادیو صحبت کنند.
وی خطاب به رشیدپور که خود در رادیو ممنوعالصداست گفت: چقدر باید پول خرج شود تا امثال رشیدپور ساخته شود اما نتواند در رادیو باشد؟!
فرزاد حسنی با بیان این که هیچ کس از این قانون خوشش نمیآید افزود: حتی دوست دارم خدمت ضرغامی وقت بگیرم و در این باره صحبت کنم.