آری هان در کامرون گم شده است!

روزنامه «تلگراف» چاپ هلند در شماره روز سه شنبه ۱۲ دسامبر خود از یوآنده، پایتخت کامرون، خبر داد که فدراسیون فوتبال این کشور به دنبال آری هان مربی تیم ملی کامرون می گردد.

مربی هلندی «شیرهای رام نشدنی» دو ماهی می شود که دراین کشور آفریقایی دیده نشده است.

ملی پوش سالهای دور تیم ملی هلند، در ماه اوت گذشته قرار دادی دو ساله را با کامرون به امضا رساند. این قرار داد در صورت راهیابی کامرون به رقابتهای ۲۰۰۸ جام ملتهای آفریقا در غنا تمدید می شود .

در این قرار داد تاکید شده است که آری هان باید در کامرون سکونت داشته باشد .

این مربی که با فسخ قرار دادش با تیم پرسپولیس تهران به تیم ملی کامرون پیوست، جانشین آرتور جرج پرتقالی شد .آرتور جرج در فوریه سال پیش با ناکامی کامرون در راهیابی به جام جهانی و جام  ملت های آفریقا در مصر، از مقامش برکنار شد .

جین لومبری نانگ، رییس فدراسیون فوتبال کامرون سه شنبه ۱۲ دسامبر گزارش داد آری هان دو ماه است که کامرون را ترک کرده  و آخرین ارتباط با او از طریق اینترنت بوده است. بعد از آن همه تلاش ها برای تماس با آقای هان بی اثر بوده است و در فدراسیون فوتبال این کشور هیچکس از او اطلاعی ندارد .

هر چند که این منابع می گویند که آری هان گم شده است اما محسنی، نماینده آری هان در تهران خبر داد که او برای تسویه حساب، نامه ای به باشگاه پرسپولیس فرستاده و این باشگاه را تهدید کرده است که اگر بدهی را پرداخت نکند به فیفا شکایت خواهد کرد!

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران