شر ون از سر جنیفر آنیستن کنده شد!

هموطن آنلاین _ بلاخره بعد از ماه ها تعمق و بررسی جنیفر آنیستن و وینس ون از یکدیگر جدا شدند.
این دو در سال 2005 بعد از طلاق جنیفر آنیستن از براد پیت ، هنگام ضبط فیلم " جدایی " عاشق هم شدند ولی این موضوع را رسما بیان نکرده و سعی نمودند تا عشق خود را پنهان نگاه دارند.


در همین بحبوحه شایعه ازدواج این دو بر سر زبان ها افتاد و آنیستن و ون هیچ تلاشی برای انکار آن نکردند. با این وجود شایعاتی که این چند وقته به گوش می رسد خبر از پایان یافتن این رابطه می دهد.

هم اکنون ون 36 ساله مشغول ضبط فیلم " فرد بابا نوئل " در لندن و جنیفر آنیستن مشغول ضبط اثر جدید خود در لس آنجلس است.
در ماه اکتبر ون از روزنامه هایی که به او تهمت زده بودند که او یک زن مو بلوند انگلیسی را بوسیده است به دادگاه شکایت کرد.
سخنگو های این دو اعلام کردند :" بعد از سفر آنیستن به لندن این دو با هم به این نتیجه رسیدند که ادامه دادن این رابطه صحیح نمی باشد و آن ها به درد هم نمی خورند، اما برای همیشه دوستان خوبی باقی خواهند ماند."

 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!