براد پیت و آنجلینا جولی باز هم دردسر آفریدند

هموطن آنلاین – براد پیت و آنجلینا جولی بدون گرفتن مجوز هلی کوپتری اجاره و برای رفتن به هتل محل اقامتشان از این هلی کوپتر استفاده کردند که باعث عصبانیت مقامات هند شد. هنرپیشه های فیلم " آقا و خانم اسمیت " در حال حاضر مشغول ضبط اثر جدید خود با نام " قلب قوی " در جنوب این کشور آسیایی هستند. جولی در این فیلم نقش مارین پیرل بیوه دانیل پریل گزارش گر مجله وال اسمیت را ایفا می کند.                                       

این دو در وقفه ای که در بین کار پیش آمد هلی کوپتری اجاره کردند و برای تفریح و گردش به شهر دیگری رفتند تا در هتل آومد هاوان اقامت کنند.
یکی از مهاراجه های هندی از جولی و پیت دعوت کرد تا در یکی از فستیوال های سنتی هند شرکت کنند و این دو بعد از اتمام فستیوال بدون گرفتن مجوز با هلی کوپتر به هتل خود برگشتند و نشستن این هتل در محوطه هتل باعث حمله پلیس به آنجا شد.وکیل جولی اظهار کرد که موکلش نمی دانسته که برای پرواز با هلی کوپتر به مجوز احتیاج است و قصد شکستن قانون را نداشت.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +265ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +263تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +253شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +192وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +181نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +156فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +139وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است