محمد خاتمی کف خواسته های اصلاح طلبان را اعلام کرد


سید محمد خاتمی کف خواسته های اصلاح طلبان را اعلام کرد:

آزادی زندانیان سیاسی، اجرای همه‌جانبه قانون اساسی، تضمین انتخابات آزاد

ندای سبز آزادی: رییس جمهور سابق کشورمان در دیدار سه ساعته با اعضای فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی که یکشنبه شب صورت گرفت به تحلیل فضای داخلی و خارجی کشور و تهدیدات پیش روی انقلاب وارایه راهکارهای همگرایی نیروهای درونی نظام با توجه به اراده و خواست عمومی مردم پرداخت و بر ضرورت حضور فعالانه تمامی دلسوزان به اصل نظام و انقلاب برای عبور از شرایط کنونی تاکید کرد.

تبریک ولادت حضرت مسیح و گرامیداشت خاطره قربانیان زلزله بم

به گزارش پارلمان نیوز حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی در ابتدای این نشست میلاد حضرت مسیح پیامبر صلح و سلام را به همه حق طلبان و دوست داران حقیقت و عاطفت به خصوص هموطنان مسیحی تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد تا در دنیای پراز ستم و بیداد و تحقیر، انسانها با الهام از این پیامبر بزرگ و حضرت ختمی مرتبت شاهد دگرگونی اوضاع به نفع بشریت و اخلاق و معنویت باشند.

رییس جمهور سابق کشورمان با اشاره به پنجم تیر ماه سالروز وقوع زلزله شهرستان بم و همچنین زلزله اخیر کرمان فقدان جمع کثیری از همو طنانمان را تسلیت گفت و از همه کسانی که با تلاش و کوششان توانستند تا بخشی از آلام بازماندگان را تسلی دهند تشکر کرد.

تشکیل مجلس نیرومند و در راس امور محصول برگزاری انتخابات آزاد و سالم است

خاتمی در ادامه با اشاره به اعتبار و جایگاه “مجلس” در نگاه امام و برداشت و تحلیل مردم از نقش خود در اداره کشور افزود: امروز شایسته مردم ما این است که نظامی مردم سالار و توام با ارزشهای الهی و معنوی از جمله کرامت انسان ،عدالت و راستی و پاکی داشته باشند و مجلس در تحقق این خواسته نقش برجسته و غیر قابل انکاری دارد.

وی برگزاری انتخابات آزاد و سالم را در تشکیل مجلسی این چنین مورد تاکید قرار داد و افزود:اگر خیر خواهان و دوست داران انقلاب و مردم بر روی این مسئله تاکید می کنند بخاطر اهمیت مجلس و دیگر نهادهایی است که همه هویت ،مشروعیت و اعتبار خود را از رای مردم می گیرند.

سید محمد خاتمی تاکید کرد که حرمت نهادن به اراده و خواست مردم مسئله مهمی است و مجلسی که بر آمده از اراده آزاد وتصمیم واقعی مردم باشد ، علاوه بر آنکه تدوین گر قوانین و سازو کارهای اداره کشور است و بر تمامی امور نظارت دارد ، می تواند جلوی دیکتاتوری ها و انحرافات و بسیاری از مشکلات و کجرویها را بگیرد.

وی با اشاره به صلاحیت و امکان نظارت و تحقیق و تفحص مجلس برتمامی دستگاهها و نهادها ی کشورافزود: در مجلس ششم زمانی که موضوع تحقیق و تفحص از نهادهای تحت نظر رهبری نیز مطرح شد،ایشان گفتند مجلس می تواند در این امور نیز وارد شود و این یعنی اینکه حوزه تحقیق و تفحص و نظارت مجلس بر همه ارکان اعم از نظامی ، امنیتی ، سیاسی و حقوقی و غیره است.

رییس جمهور سابق کشورمان افزود: اگر ما بر برگزاری انتخابات سالم و آزاد تاکید می کنیم، در درجه اول برای این است که مجلسی نیرومند و برآمده از تمامی سلایق و تفکرات همه مردم ایجاد شود و از سوی دیگر مجلسی نیرومند تشکیل شود که در راس امور بوده و بر تمامی دستگاهها و ارکان نظارت داشته باشد و همچنین است وضع نسبت به سایر نهادهائی که بر آمده از انتخابات هستند.

خاتمی با تشکر از نمایندگان فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی گفت: شما علاوه بر نمایندگی مردم حوزه انتخابیه خود، بخاطر محدودیت هایی که در انتخابات ایجاد شد ، وظیفه و مسولیت نمایندگی بخش های عظیمی از مردمی که از داشتن نامزد مورد نظر و در نتیجه نماینده محروم شدند و نتوانستند در انتخابات شرکت کنند را نیز بر عهده دارید.

همه نمایندگان با هر گرایش سیاسی قابل احترام هستند؛ اما اقلیت مجلس بدلیل حذف کاندیداهای اصلاح طلب که خواست و اراده اکثریت معنوی جامعه را نمایندگی می کند وظیفه سنگینی دارد.

وی افزود: مردم ضمن علاقه و پایبندی به انقلاب و سرنوشت کشور، سلایق و گرایشهای متنوعی دارند و متاسفانه در مواردی از جمله انتخابات اخیر مجلس ، دریغ شد از آن که بتوانند کاندیدای مورد نظرشان مورد تایید قرار گیردتا او را انتخاب کنند.

سید محمد خاتمی خاطر نشان ساخت: جریان اصلاحات در انتخابات مجلس هشتم از داشتن کاندیدا در تمامی حوزه ها ی انتخاباتی محروم شد و تنها توانست به جز تهران ۱۰۴ کاندیدای خود را در معرض رای و اراده مردم قرار دهد و با آنکه بسیاری از چهره های اصلاح طلبان حذف شدند، بیش از نیمی از کاندیداهای تائید شده اصلاح طلبان به مجلس راه یافتند.

می گویند اصلاح طلبان جایگاهی در نزد مردم ندارند..

رییس جمهور سابق کشورمان گفت : به رغم محدودیتهای بسیار گفتند که اصلاح طلبان جایگاهی در میان مردم ندارند و ما می گوییم اگر ۲۹۰ کاندیدای ما در حوزه های انتخابیه را تایید صلاحیت می کردید ، امروز جریان اصلاحات جریان غالب مجلس هشتم نبود؟اگر آنها جایگاهی در میان مردم ندارند چرا تمهیداتی فراهم می کنید تا آنها در معرض رای مردم قرار نگیرند؟

خاتمی تصریح کرد که اقلیت مجلس با تمامی ملاحظات پیدا و پنهان خوب عمل کرد و شاید در بخشهایی می شد بهتر عمل کرد چرا که شما بار سنگین کسانی را که می توانستند آرای مردم را کسب کنند و در کنار شما باشند و محروم شدند نیز بر دوش دارید.

وی افزود: نمایندگان از هر جناح و گرایش سیاسی قابل احترام هستند اما اقلیت مجلس خواست و اراده اکثریت معنوی جامعه را نمایندگی می کند و باید با توجه به این وظیفه مهم خواست اکثریت را مورد توجه قرار دهد.

تاکید ما بر انتخابات سالم ، حفظ سلامت در تمامی مراحل انتخابات از مقدمات تا نحوه تشخیص صلاحیتها ، حقوق کاندیداها در نظارت بر صندوقها و روند رای گیری و شمارش آرا است.

رییس جمهور سابق کشورمان با اشاره به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی گفت: خواست ما در گذشته و امروز موارد مشخصی بوده که حتی پس از حوادث انتخابات اخیر کشور نیز بر آن تاکید کردیم. باید شرایط حضور با نشاط مردم و تامین حقوق آنان تضمین شود وباید سازوکاری برای انتخابات تدوین شود که کمترین محدودیت برای آزادی رای مردم و بیشترین فضا برای تحقق خواست و اراده آنان فراهم شود.

وی تاکید کرد که منظورازانتخابات ناسالم فقط امکان وقوع تقلب در رای گیری نیست، بلکه تاکید ما بر انتخابات سالم ، حفظ سلامت در تمامی مراحل انتخابات از مقدمات تا نحوه تشخیص صلاحیتها ، حقوق کاندیداها در نظارت بر صندوقها و روند رای گیری و شمارش آرا است.

خاتمی افزود: اگر خروجی انتخابات این باشد که مردم احساس کنند که اولا کاندیداهایشان در انتخابات حضور دارند و ثانیا آرای اعلام شده همان آرای داده شده است و مقدمات انتخابات مانع حضورشان نشده ، بر سلامت آن اطمینان خواهند یافت و همگی با اشتیاق در انتخابات شرکت می کنند.

کف و خواست اصلاح طلبان در گذشته و امروز

رییس جمهور سابق کشورمان کف و خواست اصلاح طلبان را در گذشته و امروز چنین بر شمرد:

۱- آزادی زندانیان و ایجاد فضای آزاد برای همه احزاب و گروهها و رفع محدودیت های نا به جا
۲- پای بندی همگان بخصوص مسئولان به قانون اساسی و اجرای همه جانبه و کامل آن بخصوص اهتمام به روح قانون اساسی؛
۳- فراهم آوردن سازوکاری برای برگزاری انتخابات سالم و آزاد.
وی افزود: نمی شود به جز یک سلیقه برای همه سلیقه ها انواع محدودیت ها را ایجاد و انواع اتهامات را ردیف کرد و بعد گفت آزادی و مردم سالاری وجود دارد.نمی شود کسانی را که در جبهه ها بودند، هشت سال از انقلاب و مردم دفاع کردند و در کنار امام خدمات شایسته ای به نظام داشته اند را به اتهام دروغ ضدیت با نظام حبس یا حذف کرد.

سید محمد خاتمی با تصریح این مطلب که بخش قابل توجهی از زندانیان سیاسی که منتقد و معترض به وضعیت موجود بودند و حتی اگر اشتباهی داشتند حق نبود که بازداشت و محکوم شوند، گفت :چرا با خانواده های زندانیان که متقاضی حقوق مسلم شرعی و قانونی زندانیان شان هستند برخورد ناروا می شود. رئیس جمهور سابق کشورمان از نمایندگان مجلس خواست تا برای حفظ نظام ودستاوردهای انقلاب و مردم سالاری که مورد تاکید امام بود، تلاش کنند تا ان شالله روند انتخابات در کشورسالم و آزاد گردد.

رئیس بنیاد باران گفت : من نمی گویم که برخی عمدا بنای نادیده گرفتن رای و اراده مردم را دارند و یا می خواهند در انتخابات تقلب شود، اگر چه صاحبان این تفکر کم نیستند، بلکه می گویم باید آنچه که متناسب با خواست و اراده مردم است و با روح قانون اساسی هماهنگی دارد مبنای کار قرار گیرد تا مردم با آزادی و امنیت در عرصه حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه تا انتخابات زمان بسیاری مانده افزود: اگر این شرایط محقق شد تصمیم می گیریم که چگونه عمل کنیم.اما با توجه به روندی که هم اینک حاکم است به نظر می رسد شرایط در آینده سخت تر و راهها بسته تر و محدودیت ها گسترده تر خواهد شد.

افزایش اختیارات رییس جمهور بدون ارایه لایحه حل شد!

خاتمی در ادامه به تقدیم دولایحه دولت خود به مجلس ششم اشاره کرد و افزود یکی از این لوایح افزایش اختیارات رییس جمهور بود که این موضوع بدون ارایه لایحه حل شد!!! و دیگری تاکید بر برگزاری انتخابات آزاد و سالم بود که همچنان معطل است.

دروغ گویی ها مستند برخی برخوردها شده است

رییس جمهور سابق کشورمان در ادامه به فضای سیاسی کشور اشاره کرد و گفت:فضای امروز کشور نه متناسب با شان نظام جمهوری اسلامی است و نه به نفع افراد است. فضای امنیتی، سخت گیریهای عجیب و غریب و اتهام زنی ها، دروغ گویی ها که به نام نظام حاکم شده و با این دروغ ها و دروغ پردازی ها برخورد نمی شود؛ بلکه احیانا به عنوان مستند برخی برخوردها مورد توجه نیز قرار می گیرد.

وی افزود:از دروغگویان و از تهمت زنندگان شکایت می شود، اما رسیدگی نمی شود . حتی مراجع بزرگوار و شخصیت های برجسته را نیز مورد تعرض و اهانت قرار می دهند و برای مراجع دستور و تکلیف صادر می کنند یا به آنها تعرض می نمایند ولی کسی جلوی آنها را نمی گیرد و در مقابل دمادم نیروهای فعال اجتماعی را می گیرند یا محدود می کنند.

حد اهانت از اشخاص و افراد به نهادهایی چون مرجعیت رسیده است

خاتمی افزود: مراجع مهمترین مسئله شان دفاع از اصل دین و حقانیت آن است وهمواره ملجا و پناه مردم بوده اند و اگر عده ای به هر انگیزه ای مشکلاتشان را با آنها مطرح کرده اند نباید اینگونه مورد هجوم قرار گیرند.

وی ادامه داد:حد اهانت از اشخاص و افراد به نهادهایی چون مرجعیت رسیده است و هیچکس در مقابل اهانت کنندگان نمی ایستد و به راحتی دروغ می گویند، تهمت می زنند و متاسفانه برخی برخوردهای نهادهای رسمی قضایی و امنیتی نیز مبتنی بر همین دروغ ها و تهمت هاست و این مسئله خطر ناکی است که دودش به چشم نظام می رود.

خیال نکنند با حذف جریان منتقد و معترض اما پایبند به چارچوب موازین قانونی ودینی به نفع انقلاب کار می کنند

رییس جمهور سابق کشورمان تاکید کرد:خیال نکنند این روش های بر خلاف موازین قانونی و شرعی به نفع نظام تمام می شود. خیال نکنند با حذف جریان منتقد و معترض اما پایبند به چارچوب موازین قانونی ودینی به نفع انقلاب کار می کنند. ممکن است برخی از افراد و گروه ها که اصل نظام را قبول داشتند ولی ایراد و اعتزاضی دارند به دامن دیگر علاقمندان به نظام ولو منتقد بیایند. اما با این کارهابخش های مهمی از جامعه زده می شود ولی متاسفانه به دامن کسانی می افتند که اصل نظام را قبول ندارند.

سینه چاکان انقلاب به ضدیت با انقلاب متهم می شوند

وی افزود: ما با این روشها مخالف هستیم. ما می گوئیم بگذارید مردم آزادانه انتخاب کنند ما می گوئیم چرا به نام امام و از سوی کسانیکه هیچ مناسبتی با امام و خط امام نداشته اند از امام چهره زشت ترسیم می شود؟چرا کسانیکه از سینه چاکان نظام و انقلاب و امام بودند به ضدیت با انقلاب و نظام متهم شده اما کسانیکه هیچ علاقه ای و ربطی به امام و انقلاب نداشته اند مدعی خط امام (ره) می شوند.

می گوئیم نظام خوب است ولی روش ها و سیاست ها قابل نقد و اصلاح هستند

سید محمد خاتمی تصریح کرد:ادامه این شرایط تضعیف نظام است. ما از نظام دفاع می کنیم و می گوئیم نظام خوب است ولی روش ها و سیاست ها قابل نقد و اصلاح هستند ؛ با حذف و برخورد های خشن و نا روا صداهائی تقویت می شود که با اصل نظام و انقلاب مخالف است چه در بیرون و چه در درون.

انقلاب آمد تا به مردم ستم نشود

وی افزود: ستم و ظلم بد است و بدتر از آن این است که به نام نظام و انقلاب ستم شود. انقلاب آمد تا به کسی ستم نشود. امام آمد تا مردم روی پای خود بایستند.
وی گفت:دست عوامل بیگانه و دشمنان اصلی نظام در دامن زدن خشونت، ترور و تخریب فعال شده است. ترور دانشمندان هسته ای، عملیات تروریستی در جنوب کشور و شهادت جمع بسیاری از مردم نشان دهنده این است که جریانی که با نظام و انقلاب و ملت و کشور معارض است باز فعال شده است.

وی گفت: علاوه بر تحریم ها و فشارها به نظر می رسد که وارد فاز عملیاتی برای ضربه زدن به کشور شده اند.

هشدار به کشورهای غربی در خصوص حمایت از جریان فاسد تروریستی

رییس جمهور سابق کشورمان تصریح کرد:یک جریان فاسد که دستش آلوده به خون فرزندان پاک این کشور است و بدترین امواج تروریستی را بوجود آورده و در دامن بزرگترین دشمن این کشور جای گرفته و حتی از سوی آمریکا و غرب هم به عنوان گروه تروریست شناخته شده است دوباره مورد حمایت قرار گرفته تا فعال شود.دولت ها و شخصیت های سیاسی مختلفی به حمایت از آنان برخاسته اند تا از لیست تروریست ها خارج شوند و فعالیت گسترده داشته باشند.

در مجلس باید به کشورهای غربی بگوئید کسانیه جز خونریزی، کشتار و خیانت دستاوردی برای ملت نداشته اند، با این اقدامات سبب می شوید که ملت ما هم اعتراض و نفرت خود از این باندهای جنایتکاررا به حامیان آنها در غرب تسری دهند.

نباید با کج اندیشی و اشتباه فضای داخل نقد و اعتراض را بست

رییس جمهور سابق کشورمان تاکید کرد که نباید با کج اندیشی و اشتباه فضای داخل نقد و اعتراض را بست و فضای تهمت و دروغ و دغل را گشود و به بهانه آن با فرزندان انقلاب رفتارنارواداشت.

سید محمد خاتمی گفت: تلاش عمده دشمنان انقلاب بر روی این نکته متمرکز شده است که انقلاب همین است که با فرزندان خود اینگونه برخورد می کند و تحمل حتی اعتراض و انتقاد فرزندان خود را هم ندارد و متاسفانه در داخل نیز کسانی با برخوردهای تند و اشتباه مستندات این ادعا را فراهم و در اختیارشان قرار می دهند.هر دو این تفکر به اصل انقلاب و نظام لطمه خواهد زد.

رییس جمهور سابق کشورمان با تاکید بر این نکته که انتقاد و اعتراض حق مردم است و اگر برخی دیدگاه و روش ها را نمی پسندند نباید مورد ستم قرار بگیرند ، افزود: بگذارید فضای داخل کشور فضای همگرایی و مودت و نقد باشد و توان و نیروهای کشور به جای برخورد با یکدیگر؛صرف خدمت به کشور و انقلاب و مقابله با تهدیدات خارجی شود.

آنچه باید امروز مورد توجه باشد اجرای موفق هدفمندی یارانه ها است و اگر این قانون به درستی و خوبی اجرا نشود همه زیان خواهیم دید

خاتمی در ادامه با توجه به آغاز هدفمندی یارانه ها و برخی نگرانی ها از شیوه اجرای این طرح گفت: هدفمند کردن یارانه ها کار بزرگی است و انجام آن همت خوبی می خواهد و خوشحال هستیم که نظام در این موقعیت تصمیم گرفت تا این کار صورت گیرد و همه باید تلاش کنیم تا این کار با کمترین هزینه و مشکل و با بیشترین فایده ادامه یابد و به سرانجام مطلوب برسد.

وی با اشاره به اینکه درست اجرا شدن این طرح بسیار مهم است، گفت: در دوره قبل هم بسیار تلاش شد تا هدفمند سازی بخصوص در مورد انرژی اجرا شود ومقرر بود منابع مالی حاصل از اجرای طرح که حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بود در درون بودجه نیاید و برای اصلاح حاملهای انرژی و جبران آسیب فشاری که احیانا به برخی دهک ها وارد می آید هزینه شود.

رییس جمهور سابق کشورمان یادآوری کرد:مجلس ششم در قالب برنامه چهارم این موضوع را تصویب کرد اما مجلس هفتم با اجرای آن مخالفت کرد. این مهم به بهترین وجه در برنامه چهارم دیده شده بود که سوال این است که چرا این برنامه اجرا نشد؟البته در آن برنامه ما رشد ۸ درصدی هم را برای اقتصاد در نظر گرفته بودیم.

خاتمی با اشاره به این که دولت او در طول ۸ سال حدود ۱۶۰ میلیارد دلار درآمد نفتی داشت و برای برنامه ۵ ساله حدود دویست میلیارد دلار درآمد ارزی نفتی و غیر نفتی در نظر گرفته بود ،افزود: ما پیش بینی رشد ۸ درصد را با همین درآمد ارزی داشتیم و کاملا قابل تحقق بود چرا که پیش از آن و با درآمد و کارآمدی کمتر رشد ۷٫۲ درصدی (بدون نفت) و ۶٫۲ درصدی با نفت را تجربه کرده بودیم و فکر می کنم متوسط رشد اقتصادی در ۴ سال دوم در دولت ما ۵٫۴ بود که خود یک رکورد بود.

وی افزود:طرح هدفمندی خوب است اما حتما باید تولید و رونق اقتصادی در کشور پدید آید و هر گونه اصلاح باید در متن و دامنه آن صورت گیرد.

وی افزود: در دولت اصلاحات تصمیم های مهمی اتخاذ شد از جمله قانون مالیاتهاو سرمایه گذاری خارجی اصلاح و تصویب شد و شرایط برای رسیدن به رشد ۸ درصد در دسترس بود.

رییس جمهور سابق کشورمان تصریح کرد:می دانیم که در ۴-۵ سال گذشته متجاوز از ۴۰۰ میلیارد دلار از فروش نفت عاید کشور شده است و اگر ما این درآمد ارزی را داشتیم، هدف گذاری مان برای برنامه چهارم بهتر بود و مسیر اهداف بیست ساله چشم انداز ،۱۶ ساله یا کمتر قابل دسترسی بود اما با شرایط امروز آیا برای ۲۰ سال دیگر اهداف چشم انداز بیست ساله که ۵ سالش گذشته است، قابل تحقق است؟

خاتمی افزود: اینکه می گویند دیگران نخواستند ویا نکردند، معنی ندارد دیگران نیز تصمیم به اجرا داشتند اما شرایط فراهم نشد و همراهی ها میسر نبود.

وی گفت: با تمام این مباحث آنچه که باید امروز مورد توجه باشد اجرای موفق هدفمندی یارانه ها است و اگر این قانون به درستی و خوبی اجرا نشود همه زیان خواهیم دید.
سید محمد خاتمی افزود: درآمدهای ناشی از اجرای هدفمندی یارانه ها باید استحصال شده و به هیچ وجه صرف کسری بودجه سالانه به خصوص در امور جاری نشود و ضمن کمک به تامین زندگی افراد آسیب پذیر، به تولید لطمه نزند.ومجلس باید نظارت جدی و دقیق داشته باشد تا طرح به خوبی اجرا شود.

در ابتدای این نشست نمایندگان عضو فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی گزارش کاملی از وضعیت حوزه های مختلف کشور در عرصه اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی، سیاسی و بین الملل به اطلاع رییس جمهور سابق کشورمان رساندند و تحلیل خود را از شرایط کشور و چشم انداز آینده آن تبیین نمودند.
قیصرمنم - ایران - اصفهان
گوگوری مگوری! بدون عمامه هم تودل برو شدی!
سه‌شنبه 7 دی 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس
مردک دست بر دار از دستمال یزدی 200 متر مربع برای امامت-- جنایات با امام قاتل بی همه چیزت اغاز شد کی از چاپلوسی برای امام بی شرفت دست برمیداری نمی گویم فحش بده ولی می توانی زر زر کنی بی دستمالی امامت.. ننگ بر شما فریبکاران.به جهنم که به مذاق عده ای بی سواد خوش نیاید من یکی به نعل یکی به میخ شما را خوب درک می کنم
سه‌شنبه 7 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
یکی نیست به این اخوند مکار بگه چرا این کار ها رو وقتی که خودت رییس جمهور بودی نکردی !? مخصوصا اون 4 سالی که اکثریت مطلق مجلس هم از اصلاح طلبان بودند !! تو که دم از انتخابات ازاد میزنی , مگه مموتی با انتخاباتی که دولت تو برگزار کرد به قدرت نرسید !? یعنی تو اون انتخابات تقلب نشد !? خوب چرا سنگ بنای انتخابات ازاد رو همون موقع نگذاشتی !!?
سه‌شنبه 7 دی 1389

a_bamdad - ایران - تهران
حالا ما باز بریم رای بدیم به تو فردای انتخابات که رایمون رو باز دزدیدن اونقدر مرد هستی مثل میر و کروبی واستی بگی رای اینا رو پس بدید؟گمون نکنم.
سه‌شنبه 7 دی 1389

pelle - سوئد - استکهلم
چقدر بدون آن لباس فریب و ریا خوش تیپ تر بنظر میاد .
سه‌شنبه 7 دی 1389

سوئیس علی قمی - سوئیس - زوریخ
این مردک هم از همان ها هست اسلام در پیتی
سه‌شنبه 7 دی 1389

ابوالفضل جعفری امریکایی - سوئیس - زوریخ
محمد خاتمی مرد شماره یک بدبختی ملت ایران . لعنت بر تو ان عبا وعمامه شما حیوان ها شما دست نشانده اسلام شیطانی هستید
سه‌شنبه 7 دی 1389

شیر بیشه مازندران - ایران - مازندران
از تو هم آبی گرم نشد جز چوخان گفتن.خوب یاد گرفتن مردمو بفرستن جلو خودشون فقط اراجیف ببافند.
سه‌شنبه 7 دی 1389

اتیلا - ژاپن - توکیو
هشدار به کشورهای غربی در خصوص حمایت از جریان فاسد تروریستی ----- یکی به آخوند تفهیم کند که شما بودید و هستید در عراق و افغانستان تروریست و احمق های انتحاری تربیت میکنید .، نه غرب و،.نه اسرائیل و نه آمریکا ،. لعنت به اصل ولایت وقیح  
سه‌شنبه 7 دی 1389

Shomali - ایران - لاهیجان
این نظام دشمن واقعی مردم ایران وجهان است.
سه‌شنبه 7 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
اقای دکتر محمدخاتمی, تنها کسی بودکه اول دکتر شد بعد از دانشگاه اصفهان لیسانس گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!! با اینکه دیپلم مدرک ایشون بوداما از ایشون عکسی هست که در زمان شاه افسر وظیفه (لیسانس وظیفه) بوده!! اما تاریخ فارغ التحصیلی ایشون سال 1368 از دانشگاه اصفهان هست!!! البته به گفته بعضی چوطلبه بوده سربازی نرفته!!!از مخالفان سر سخت مراجعه به ارای مردم و همه پرسی درزمان بنی صدر بود وبه گفته خودش در 8 سال رئیس جمهوری از 70 ورودی کالا به کشور فقط یک ورودی بانظر دولت ایشون بوده!!! مشاور ارشد ایشان در طول8 سال اقای میرحسین موسوی بود!!.
سه‌شنبه 7 دی 1389

faramarz65 - ایران - تهران
فکر نکنم هیچ ایرانی باغیرتی دیگه تو انتخابات شرکت کنه .
سه‌شنبه 7 دی 1389

omide azadi - ایران - تهران
همه ی عزیزایی که تو این لینک کامنت گذاشته اند توجه کنن:اگر خداییش یکی تو ایران یعنی داخل ایران مثل آدم صحبت کنه همین خاتمیه.اون عزیزایی که زمان دولت اصلاحات تو ایران زندگی میکردن.حداقل هیچی ندیدند آزادی رو از زمان هاشمی خونخوار بیشتر درک کردند.لطفا با زمان ابو قیس هم مقایسه نکنند،اصلا.خاتمی اونقدر روشن فکر و مرد بود که جلوی یزید خامنه ای ایستاد.اما در مورد اقتصادش نمیشه بخور بخورای چپی ها رو انکار کرد.ولی یادتون باشه که زمان همین خاتمی قضیه ی قتل های زنجیره ای رو شد و وزیر کشور همین فرد بود که داشت تک تک قتل ها رو رو میکرد،که خلع لباسش کردند.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

omide azadi - ایران - تهران
اما در مورد اینکه از خمینی دروغگو صحبت میکنه!عزیزای من؟؟؟؟؟؟؟؟شما خارج از کشور نشستید بعد میگین چرا به خمینی فحش نمیده؟چرا به یزید خامنه ای دری وری نمیگه،چرا نمیگه گور بابای ولایت وقیح و.. بابا این بدبخت همینکه با ابو قیسی که یزید زمانه ازش حمایت میکنه مخالفت میکنه یعنی من مخالف ولایت وقیحم.اگه بگه مرگ بر همه تون که فردا صبح اعدامه.اینا خودشون فهمیدن که ولایت وقیح چه منجلابیه،همینکه با یزید دارن مخالفت میکنن یعنی ما مخالفیم.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس .. "مردک - جنایات - قاتل - بی همه چیز - چاپلوس - بی شرف - زرزر - ننگ - فریبکاران - به جهنم - بی سواد" ... بدون شرح!!! . .
چهار‌شنبه 8 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
ابوالفضل جعفری امریکایی و سوئیس علی قمی - سوئیس - زوریخ .. از طرف من به اربابت "مسعود جون" بگو آدمهای باهوشتری رو بفرسته تو این سایت! از نظر من جیره مواجبت حرومه!. . .
چهار‌شنبه 8 دی 1389

بی خیال - ایران - کرمان
خامنه ای بعد از انتخالات گفت: انتخابات تمام شد کسی هم نتوانست اشکالی بگیرد. نمی دونم خاتمی دنبال چیه اما از این جهت که فشار روی حکومت باشه و زندانی ها آزاد بشن خوبه
چهار‌شنبه 8 دی 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
چرا کسی جرات نمیکند کف خواسته مردم ایران را بپرسد??خاتمی هم جرات ندارد.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

farhad352 - ایران - تهران
. فریبی دیگر از یک آخوند بی اعتبار و مهره سوخته!. این مهملات تاریخ گذشته است و مدت استفاده آنها تمام شده است چون ما نه به اسلام خون ریز نیاز داریم و نه به آخوند و دجالان یاوه گوی قاتل.... حرمت خود دار و گزافه منال ای ملای ورشکسته که تو هم چون اسلاف فریبکارت رنگ بیاخته ای
چهار‌شنبه 8 دی 1389

bluestar - ایران - تهران
درود بر سید محمد خاتمی! دوره ریاست جمهوری او ما مردم ایران آزاد ترین فضای سیاسی صده اخیر را تجربه کردیم.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

m_h_gol - ایران - تهران
بس کنید ! اینقدر دغل بازی در نیاورید ! حنای شما نزد مردم دیگر رنگی ندارد ! مردم شما آخوندا رو مسبب بدبختی خود می دانند !
چهار‌شنبه 8 دی 1389

parsou_mash - کانادا - تورنتو
از ا.ن. بدتره چون حد عقل ا.ن. میگه "ما اینیم". ولی خاتمی به دروغ توی لباس . "اسلاح طلبی" رای مردم رو میدزده "برای حفظ نظام"
چهار‌شنبه 8 دی 1389

prhm - ایران - رشت
کفگیر اصلاح طلبا خیلی وقته که به ته دیگ رسیده
چهار‌شنبه 8 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
bluestar - ایران - تهران. انگار که تو اصلا معنی ازادی رو نمی فهمی !! یادت نره که این بابا حتی نتونست لایحه ازادی مطبوعات رو از مجلسی بگذرونه که اکثریت مطلقش اصلاح طلب بودند !! شاهکار بزرگ خاتمی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری و به قدرت رسیدن مموتی و ارازل و اوباش بیت رهبری بود. اگه خاتمی سقف ارزوهای تو هست - باید به حال تو افسوس خورد برادر آی کیو !! ( کامنت قبلی من تو همین صفحه رو بخون ببین چیزی ازش سر در میاری !?)
چهار‌شنبه 8 دی 1389

maryam-germany-71 - المان - برلین
از قدیم گفتن اخوند خوب فقط اخوند مرده است!!
چهار‌شنبه 8 دی 1389

hasti.farzin - ایران - تهران
ای ول ای ول داش ممد ای ول
چهار‌شنبه 8 دی 1389

omide azadi - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون:عزیزم!من یک سوال ازت دارم؟به نظرت تو این مملکت دیکتاتوری؟رئیس جمهور کاره ای هست؟که بخواد وزیرش کاره ای باشه؟نه عزیزم تو ولایت وقیح اگر کتابشو خونده باشی فقط رهبر الدنگ میگه کی چیکار کنه کی نکنه.این پست ها هم همشون کشکن.عزیز من تو ایران یزید تصمیم میگیره و اطلاعات سپاه و اطلاعات و این بسیج حروم زاده اجرا میکنن.برقیه همه هیچکاره هستند.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
kamran-75015 - فرانسه - لیون . عزیزم حمایت برخی از دکتر :-) خاتمی طبیعی هست! فراموش نکن در زمان سلطنت شاه سلطان حسین(خاتمی) بالاترین واردات کارخانه پفک رو داشتیم, این کارخانه داران که با وام بانکی و ارز دولتی رانت میخوردن با همین امتیازات و سرمایه گذاری در کانادا پاس کانادائئ گرفتن و خلاصه سبیلها چرب میشد, واز ازادای درکانادا تابستانها لذت میبردن و زمستانها به ایران هجرت میکردن تا باز حق نفت خودرا بگیرند! تقلب دررای کروبی بخاطر این بودکه اقای رفسنجانی باکروبی موافق نبود و ترجیع داداقای دکتر احمدی انتصاب شود. به گفته شاه سلطان حسین(خاتمی) ایشان تنها یک وزیر را خودش انتخاب کرده بود انهم وزیرارشادبود, مابقی توسط فصلاخطاب تعیین شده بودن.lool.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
sepher - استرالیا - سیدنی , omide azadi - ایران - تهران. با نظرات هر دو شما موافقم - درود بر شما. بعضی از دوستان جوری از خاتمی و دولتش صحبت میکنند که حرص ادم رو در میارند !!
چهار‌شنبه 8 دی 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
gogoli - ایران - تهران . سانسور ممنوع !!!!! دهها سایت اسلامی هست چرا به انجا نمی روید که تا می توانید مجیز قاتلهای صدر اسلام و جانشینان به حق انها ملایان را بگوئید?????چشم دیدن یک سایت ازاد را ندارید??از افکار من با خبری مگر مجبوری کامنت مرا بخوانی تا جوش بیاوری???ناسزاهائی که نوشتم صد برابر بر ملا دینش خدایش.در دینی که کشتن دگر اندیش..ریختن خون کفار. بچه بازی هست هر توهینی روا.!!
چهار‌شنبه 8 دی 1389

omide azadi - ایران - تهران
maryam-germany-71 - المان - برلین:عزیزم اگر خوب تاریخو نگاه کنی آخوند خوب هم بوده.آیت ا.. العظمی شریعتمداری که خدا رحمتش کنه 30 سال پیش که پدرای ما انقلاب کردن که ای کاش نمیکردن،گفت ولایت وقیح دیکتاتوری میآورد و تا آخرش هم مقابل معاویه ایستاد.اینم آخوند بود دیگه.چرا مطلق حرف میزنید؟مثلا میشه گفت ایرانی ها همه بد هستند؟چون ابوقیس ایرانی خبر مرگش؟مگه ایران جوانهای برومندی چون ندای عزیزم،سهراب گلم"خدا رحمتشون کنه"نداره؟چرا مطلق حرف میزنید.
چهار‌شنبه 8 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس .. به خدا تو نازترین و بامزه ترین کاربر این سایتی! تو چرا نمیری کامپیوترتو بفروشی بجاش یه چرخ خیاطی سینگر دست دوم بخری؟! فکر کنم اونجوری هم اعصاب خودت راحت تر باشه هم اعصاب دشمنان قسم خوردت! .. جدا از شوخی آقای خاتمی مرد محترمی هستند. شایسته نیست در مورد ایشون با این لحن صحبت کنیم. دولت ایشون با وجود مشکلات مهم اقتصادی (نفت هفت دلاری) و کارشکنیهای سیاسی خدمات زیادی انجام داده. بی انصافیه اگه خدمات ایشون رو ندیده بگیریم.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون و sepher - استرالیا - سیدنی .. من اولین باره که اینو میبینم که آقای خاتمی تو انتخابات سال 84 به نفع احمدی نژاد تقلب کرده! خداوکیلی تحلیل به این بانمکی تو عمرم نخونده بودم! شما این همه اطلاعات محرمانه رو از کجا در آوردین؟! (جدا اینو از کجا شنیدین؟) هیچ میدونین که با وجود قیمت پایین نفت، ایران در زمان خاتمی رشد اقتصادی 6 و 7 درصد رو تجربه کرد؟ هیچ میدونین تحریم انتخابات که همفکرای شما تو سال 84 بهش دامن زدت بزرگترین عامل پیروزی احمدی نژاد بود؟ به راحتی از این چیزا میگذرین؟ راستی خود شماها چه گرایشی دارین؟! . .
پنج‌شنبه 9 دی 1389

گل دختر عاشق رهبر - ایران - اهواز
بنی صدر، موسوی و خاتمی نظام ستیزند.عدم تابعیت از رهبری. غرب زدگی فکری، سازش با دشمنان مشخصه مشترک این سه نفر است.سه ک. پ ..
پنج‌شنبه 9 دی 1389

bluestar - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون- شما به جای اینکه حرصت دربیاد و از روی عصبانیت چیزی بنویسی. لطفا یه کم منطقی فکر کن. در ضمن زبان فارسی هم نمی فهمی. تقویتش کن. اصلا معنای کامنت من رو متوجه نشدی. معنای ((آزادترین فضای سیاسی صده اخیر)) رو نفهمیدی یا شاید هم خودت رو به نفهمی زدی. کمترین اطلاعی هم در مورد جو سیاسی زمان خاتمی نداری. در ضمن لوایح دولت خاتمی در مجلس ششم تصویب میشد. این شورای نگهبان بود که اونها رو رد میکرد. البته این رو هم به حساب بی اطلاعی شما از اوضاع سیاسی ایران میگذارم. چون اینطور که مشخصه اطلاعات شما از مسائل سیاسی ایران به اندازه اطلاعات من از اوضاع سیاسی فرانسه است.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
gogoli - ایران - تهران و bluestar - ایران - تهران. شما دو تا یا جدی دارین خودتونو به کوچه علی چپ میزنین و یا .....!. احمدی نژاد در انتخاباتی برنده شد که برگزار کننده ان دولت خاتمی بود ! 1-لطف کنید و بنویسید که این انتخابات مخدوش بود یا سالم ! و 2- تمام این خواسته های اقای خاتمی چرا در زمان دولت خودشان به اجرا گذاشته نشد !? 3- انچه را که امروز شاهد ان هستیم ارثی است که دولت خاتمی برایمان به یادگار گذاشته ( اگه یه کم منطقی فکر کنیم !! ) gogoli - طرح ازادی مطبوعات رو مجلس ششم رد کرد ( حکم حکومتی رو که یادته !? ). گرایش من به منشور جهانی حقوق بشر هست و ولایت فقیه رو بزرگترین توهین به عقل و شعور انسان میدانم. راستش من نمیفهمم چرا در ایران انتخابات می گذاریم که بعدش رهبر با حکم حکومتی رای مردم رو باطل کنه !!. بهتر نیست که همه این انتخابات رو کنسل کرده و یک نفر به جای 70 میلیون تصمیم بگیره !? bluestar - باز هم تاکید میکنم که موافق فضای سیاسی زمان خاتمی نیستم !! ( ازادی که 30 ساله که دیگه وجود نداره !! بنا بر این صحبت از " آزادترین فضای سیاسی" به جوک بیشتر شباهت داره )
پنج‌شنبه 9 دی 1389

dara20 - ایران - تهران
باز هم این دریوزه دغلکار و بزدل حراف دهان کثیفش را گشود و به عرعر کردن افتاد. سگ زرد برادر شغال است شما ملاها همگی سر و ته یک کرباسید و باید یکجا با حکومت منفور و کثیف اسلامیتان نابود شوید. تا اخوند و حکومت مفتضح اسلامی و این اسلام متعفنشان نابود نشود ایران رنگ ازادی و روی خوش نخواهد دید. این نجاست های اسلامی تنها هدفشان حفظ نظام بی نظم سرطانیشان است و منافع ملی و مردم برایشان اهمیتی ندارند. ای خفتگان در خواب غفلت بیائید از این بیهوشی خودساخته بیدار شوید و به خود و دیگران و به کشورتان خیانت نکنید. اخوند نماینده ابلیس است و زاده شیطان.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
bluestar - ایران - تهران . یادم رفت این مطلب رو اضافه کنم که در کشوری که کمیسیون تشخیص صلاحیت (!?) کاندیدا ها وجود داره نباید صحبت از " فضای ازاد سیای " کرد. کمترین کاری که دولت خاتمی باید انجام میداد حذف این کمیسیون بود - ایشان این کار را نکردند چون نمی خواستند نه این که نمی توانستند !!
پنج‌شنبه 9 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون .. نمیدونم کجا زندگی میکنی اما من تمام وقایع دوران اصلاحات رو بخوبی بیاد دارم. کدوم یکی از این مواردی که میگی واقعا مقصرش آقای خاتمیه؟ 1- تحلیل انتخابات 84 کاری بسیار ضروریه. در انتخابات سال 84 سلطنت طلبها و مجاهدین تمام زورشونو زدن که مزدم پای صندوقها نرن. نتیجه چی شد؟ (اگه از اونا نیستی علت این دشمنی و کینه شدید نسبت به خاتمی چیه؟) 2- آقای خاتمی با توجه به قدرتی که داشت همواره در جهت خواسته های مردم حرکت کرد و موفقیتهای زیادی هم داشت. (تنش زدایی در سیاست خارجی- طرح مسئله گفتگوی تمدنها و ایجاد اقبال عمومی نسبت به ایران - مدیریت منابع داخلی و افزایش رشد اقتصادی- تشکیل شوراها و کمک به توزیع قدرت در سطح جامعه و توسعه سیاسی- گسترش مطبوعات و سینمای ملی و ...) 3- آقای خاتمی کدوم ارث ناخوشایند رو برای ما گذاشته؟ ماجرای طرح آزادی مطبوعات با نامه مستقیم رهبر به آقای کروبی (رئیس وقت مجلس) رقم خورد که بسیاری از یاران خاتمی هم بهش اعتراض کردند.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
dara20 - ایران - تهران .. خیله خب بابا! فهمیدیم چکاره ای! ...
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
gogoli - ایران - تهران. همانطور که حدس زدی من از این دو قماش نیستم ! بالای همین صفحه تقاضای خاتمی رو با خط درشت نوشته - من سوالم رو تکرار میکنم چرا در زمان حکومت خودش سعی نکرد به این خواسته ها برسه !? و دو سوال از خودت دارم : انتخابات ازاد از نظر تو چگونه باید برگزار شود. و ایا منشور جهانی حقوق بشر رو خوندی ? اگه جوابت مثبت هست فکر نمیکنی که حلال مشکلات کشور ما و تمام کشور های جهان سوم باشه ? چه جوریه که حتی ما نمیتونیم از سیستم کشور های مدرن درس بگیریم و یا اقلا کپی بر داری کنیم !?
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
چند خط دیگر برای روشن شدن قضیه ! من دشمنی خاصی با خاتمی ندارم - بلکه معتقدم که ایشان فرصتی تاریخی را سوزاند که دیگر حداقل تا اخر عمر این نظام منحوس تکرار نخواهد شد. دوستان معتقدند که نتوانست و یا نگذاشتند که ایشان اصلاحات را انجام دهند. به اعتقاد من این ایشان بود که نمیخواست - وگر نه همه میدانند که منظور از اصلاحات چی بود !! (کوتاه کردن دست خر ولی وقیح از قدرت و سپردن حکومت به صاحبان واقعی ان - یعنی مردم ) دلیل قهر مردم در انتخابات بعدی نیز همین موضوع بود.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون. تازه داره ازت خوشم میاد! آقای خاتمی(باتوجه به مسئولیتش یعنی ریاست جمهور) تا اونجایی که تونست دقیقا در راستای رسیدن به همین خواسته ها عمل کرد. توجه داشته باش که زندانیان سیاسی، اکثرا یاران و دوستان خاتمی بودند! خاتمی بود که شعار جامعه مدنی داد و برای گسترش آزادیهای اجتماعی کوشید. اکثر انتخابات در زمان خاتمی بسیار سالم و با شرکت گسترده مردم برگزار میشد. اگر میبینی نتیجه انتخابات سال 84 "اونجوری" شد، به این دلیله که جناح مقابل با کمک صدا و سیما آنچنان تبلیغاتی علیه اصلاح طلبان راه انداخت که اونها فرصتی برای برنامه ریزی برای انتخابات 84 پیدا نکردند. همزمان برخی جریانات مشکوک خارجی مردم رو دعوت به تحریم کردند و نتیجه اونی شد که همه میدونیم. انتخابات شوراها اصل مسکوت مانده ای از قانون اساسی بود که خاتمی اونو اجرا کرد. در مورد منشور کوروش، من هم به ملیت ایرانی و تاریخ ایران باستان افتخار میکنم. اما این کار منافاتی با علاقه به اسلام و تشیع نداره. جریان اصلاحات و یاران خاتمی در بسیاری از مبانی فکری از آموزه های مدرن و بروز استفاده کردند.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
gogoli - ایران - تهران . ممنون از توضیحت. اگه خاتمی متوجه اشتباه دفعه قبلش شده باشه و بخواد اینبار یک کار اصولی و بنیادی انجام بده همه مردم با او خواهند بود - به شرطی که دقیقتر صحبت کنه که منظورش از اجرای قانون و یا ازادی انتخابات چی هست. من تا وقتی که خاتمی و یا هر سیاستمدار دیگه ای رسما اعلام نکنه که تمام اصول منشور جهانی حقوق بشر رو بدون کم و کاست رعایت میکنه همه انتخابات رو تحریم میکنم !! قرار نیست چند بار و همیشه با یک روش سرمون کلاه بگذارند !! اینهم لینک این منشور جهانی حقوق بشر به فارسی : . https://sourena.net/fa/documents/universal-declaration-human-rights-persian
پنج‌شنبه 9 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
اینجا تعطیلات اخر سال هست و من چند روزی غایب خواهم بود. از همه دوستان تقاضا میکنم که منشور جهانی حقوق بشر را خوب مطالعه کرده تا به ارزش واقعی مقام والای انسان و انسانیت پی ببرند. چرا که درک و رعایت کامل این منشور سنگ بنای اینده ایران پیشرفته و مترقی خواهد بود.
پنج‌شنبه 9 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
kamran-75015 - فرانسه - لیون . کامران جان, فرض کن اصلاحات موفق شده! نحوه تقسیم ثروت و قانون سرمایه چه خواهد شد?قیمت ریال ایران در مقابل ارزهایی خارجی واقعا چقدر است? اگرحکومتی از نهادهای اقتصادی ناشی شود پابرجاست امااگر رژیم سیاسی گروه اقتصادی خلق کند همین اوضاع تا به ابدهمین خواهد بود, gogoli - ایران - تهران , گرایشی درایران وجود نداره و اسم سیستم رو هر چه بگذراید یک سیستم فردی است و همیشه هم خواهد بود, بنده قصد اثبات چیزی رو به شما ندارم این خود شما هستید که باید فکر کنید ببیند چراخاتمی کمال خرازی را به توصیه رهبری وزیر خارجه کرد, ووووو نهایتا هدف خاتمی چیست, من فکر میکنم انتخابات اخیر هم هیچ فرقی با گذشته نداشت, و همینطور که میدونید نقش رئیس جمهور اجرائی است, وسیاست گذار نیست! .
پنج‌شنبه 9 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
sepher - استرالیا - سیدنی .. منظورت رو از "گرایشی در ایران وجود نداره" و "همیشه هم خواهد بود" متوجه نشدم. اگر به آینده امید نداشته باشیم زندگی بیمعناست. کارنامه آقای خاتمی نشون میده که ایشون و همفکرانشون در مجموع بطور نسبی موفق عمل کردند. به آینده امیدوار باش! . .
پنج‌شنبه 9 دی 1389

bluestar - ایران - تهران
kamran-75015 - فرانسه - لیون - بله. من هم معتقدم سهم ملت ایران از آزادی بسیار بیشتر و صد برابر آن چیزی بود که زمان خاتمی داشتیم. ولی فکر میکنم شما دچار سوتفاهم هستید و معنای (( آزاد ترین فضای سیاسی صده اخیر)) را متوجه نمیشوید. به زبان ساده تر یعنی جو سیاسی دوران خاتمی از دوران رضاشاه و پسرش و جمهوری اسلامی 20 سال قبل از خاتمی آزادتر بود. در ضمن خیلی مایلم راجع به ((کمیسیون تشخیص صلاحیت)) که به ادعای شما خاتمی باید آن را تعطیل میکرد ولی نخواست و فعالیتهای آن بنویسید.
جمعه 10 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
gogoli - ایران - تهران . عزیزجان, امیدوار بودن یک مسئله احساسی است, منطق با حقیقت سر وکارداره, منظورم کل گرایشهای سیاسی و اقتصادی تاریخ معاصر بود, در هر سرزمینی نیروهای دینامیک(فعال) نیازهای و خواسته های دارند که ناشی از نیازاقتصادی است, این گروها دست به حرکت سیاسی میزنند وحزب تشکیل میدهن مثلا کارگران بریتانیا که حزب کارگر را تشگیل دادن, وحزب لبیرال نماینده قشر غیرکارگر هست, در ایران جمهوری شوروی ابتدا با پول سعی در تجزیه اذربایگان میکنه وقتی موفق نمیشه حزب کارگری توده و بعدفدایی و بعد چپ مذهبی رو تشکیل میده در کشوری که یه کارگاه کفاشی نداره حرکتی کارگری یک گرایش واقعی نیست. شرکت BP جنبش خلق عرب رو تشکیل میده و جدیدا در دریای خزر فعال شده و شعار یاساشین میده, گرایش قوم گرائی BP واقعی نیست. برای نداشتن حکوت فردی نیازبه خرد جمعی داریم, و خرد با احساس فرق داره, خردمندازخودش سئوال میکنه که چرا من بایدبرم توی خیابون تا تک تیراندازها منو بزننن?. هدف که برندازی نبود? واقعا هدف چیه? مهم وفاداری به سیستم هست که هر دوطرف داره.
شنبه 11 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
sepher - استرالیا - سیدنی .. این تحلیل شما کمی شبیه تحلیلهای مارکسیستیه ها! منظور من این بود که اگه خاتمی و سایر همفکرانش رو وابسته به حکومت بدونیم، پس به کی میتونیم اعتماد کنیم؟ از کجا باید شروع کنیم؟ تکلیف مردمی که به این افراد اعتماد کردند چیه؟ چرا بجای اونها تصمیم بگیریم؟ تخریب خاتمی چه فایده ای داره؟.
یکشنبه 12 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
gogoli - ایران - تهران . شبیه بودنش مهم نیست, در ایران چون گروهای اقتصادی حرکت سیاسی ندارن, گروهای مذهبی گروه دینامیک هستند واونها هستند که جامعه رابه سمتی که میخوان میبرن, البته موتور اقتصادی گروهای مذهبی بازار است, متکی بر واردات با دلار های نفتی, بنا بر امار دوران خاتمی عصر طلائی بازاریان بود در حالیکه دوران رفسنجانی عصرطلائی کارخانه داران تحصیل کرده بود(تکنو کراتها), گروه بازار با پولی که بدست اورد دولت نهم رو تشکیل داد واز همان روز اول با واردات کمر تکنوکراتها راشکست و میخ اخر رابا قطع یارانه به تابوت کارخانه داران زد. پاسخ سئوال شما روشن است, مهم نیست چه میگو یند نگاه کن چه میکنند!!!!.
یکشنبه 12 دی 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
gogoli - ایران - تهران . جالب بدونید در سالهای منتهی به انقلاب 57 بازار بشدت از شاه بخاطر واردات ناراحت بود وعلتش این بود که واردات از طریق شرکتهای بازرگانی معتبر وافراد تحصیل کرده صورت میگرفت که با قیمت مناسب و بدون استفاده از واسطه و با خدمات بعدازفروش بهترین خدمات را ارائه میدادن و سیستم قیمت مقطوع عملا دست دلالها را بسته بود و دومین عامل انقلاب بعداز مسئله اتمی شاه بدون شک اتحادبازار با روحانیون ناراضی بود .
یکشنبه 12 دی 1389

gogoli - ایران - تهران
sepher - استرالیا - سیدنی .. بنا بر کدوم آمار دوران دولت خاتمی "عصر طلایی بازاریان" بوده؟ شما با گروه سیاسی "هیاتهای موتلفه اسلامی" یا به اختصار "موتلفه" آشنا هستید؟ این گروه متشکل از تعداد زیادی بازاری ثروتمند، یکی از مهمترین منتقدان و مخالفان سیاستهای اقتصادی دولت خاتمی بود. در انتخابات نهم ریاست جمهوری، موتلفه به شدت با کاندیدای اصلاح طلبان مخالفت کرد. درحالیکه با تحلیل شما باید به شدت از اونها طرفداری میکرد. میشه بپرسم منبع این اطلاعات و تحلیلهای شما چیه؟. .
دوشنبه 13 دی 1389

kamran-75015 - فرانسه - لیون
bluestar - ایران - تهران. دقیقا متوجه منظور شما هستم و با ان موافق نیستم ! در فضای ازاد سیاسی 1- انتخابات ازاد است و سالم برگزار میشود , 2- بالاترین مقام کشور مورد انتقاد قرار میگیرد ! (مطبوعات و رادیو تلویزیون ) . من فکر میکنم که بعد از سالهای سیاه اوایل انقلاب ( قتل و کشتار همه مخالفان ! ) تخفیف اختناق به فضای باز سیاسی تعبیر شده ! در مورد کمیسیون تشخیص صلاحیت که شما باید توضیح بدهید که با چه معیاری یک عده تایید میشوند و یک عده مردود. در" فضای باز سیاسی " کمیسیون تشخیص صلاحیت کاندیدا وجود ندارد !
دوشنبه 13 دی 1389

louisette - فرانسه - مارسی
اقای خاتمی .شما کتاب خوانده شده هستید.بس کنید.دارید برای منافع خودتان ویارانتان خودکشی میکنید.بس کنید .ریشه تمامی مشکلات خود شما هسنید.اینقدر مردم ساده دل و....گول نزنید.
دوشنبه 13 دی 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.