نامه انتقادی ۳۰ تشکل دانشجویی به محمد خاتمی برای نجات اصلاحات.

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
bozurgmehr - لندن، انگلستان

یکی باید خودشو نجات بده. خاتمی ممنوع از همه چی شده. چجوری میخواد اصلاحات رو نجات بده. حتی حق نداره یه وبلاگ داشته باشه یا مصاحله کنه یا رسانه ها حق ندارن اسمش رو بنویسن بعد چه کمکی میخوان ازش بگیرن؟
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۵
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد
میخواهن دوباره این حقه باز کلاش را بیاورند . حتما" رژیم اخوندی اگر قرار شود ازبین برود قدرت نظامش را به خاتمی خواهد سپرد همانطور که شاه در اخرین فرصت حکومت را به بختیار تحویل داد.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶
۴۵
Dogisgod - مونرال، کانادا
بازگشت به پوپولیسم؟.، دوره اول احمدی نژاد، این کت و شلوار دانشجوها بود که تبدیل به کاپشن احمدی نژادی شد! اینها کی به بلوغ میرسند؟ حتی پینوکیو در آخر دیگه گول نمیخورد، اما اینها؟ اصلاحات؟ آنهم به سرکردگی موجود مزمحل و آخوند خاتمی!
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۵:۳۴
۶۵
سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
مواجب بگیران انگلستان باز شروع به قار قار کردن، مردم در این چهل سال تجربه ی تلخ اموختن که اصلاحات در این غیردموکراتترین نظام جهان امکان پذیر نیست. وقتی یک انتقاد ساده از یک مداح منجر به هفت تیر کشیدن اون میشه دیگه وای به حال و روز مجریان بالادست. تنها اصلاحاتی که میتواند منجر به ازاد شدن کشور از زیر دست استبداد شود همانا سقوط این نظام غیر انسانی و غیر اسلامیست . خاتمی هم یکی از مهره های خودشون هست که نگه داشتن برای روز مبادا. و همه اینها بازی سیاسی برای خرید وقت هست.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۶
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
اون دانشجویان که چشم امید به این آخوند دارند براشون متاسفم آخه خاتمی هم آخونده و معتقد به ولایت وقیح و از خودشونه از چه کسی توقع دارند این دانشجویان :)
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود