رئیس دفتر خامنه‌ای: بین ایران و آل ‌سعود دریای خون است.

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۱
جوابگو - مالمو، سوئد

از قدیم می‌گفتند آخوند مرا پند میداد خودش میرفت ،،،،میداد به این معنا که خودشون عامل کلی‌ از خون ریزیها در عراق ،افغانستان،لبنان فلسطین،وووهستند،آنوقت میگن،عربستان،خون دریا،،،،که گور پدر هر دوتاتون که دنیا را به لخته‌ای از خون کردید ،گند زدید به اسلام،رومون نمیشه بگیم مسلمانیم،توف به شما.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۵
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

احمد خاتمی متاسفانه دروغ می فرمایند که می گویند دست صلح با عربستان را قطع میکنیم ! انچه که در ان چندین سال روابط عربستان و رژیم ایران دیدیم و شنیدیم نظام اخوندی از فرصت صلح با عربستان سواستفاده میکرد و از حاجی هایش میخواست در مکه برعلیه حکام سعودی تظاهرات انجام دهند و شیعه های عربستان را نیز تحریک میکرد که بر علیه حکام سعودی خرابکار و اشوبگری کنند و خیلی خرابکاری دیگر که توسط ایران از کاناتهای مختلف بر علیه سردمداران سعودی انجام می شود . رژیم ایران خواهان این است که بار دیگر بتواند با سعودیها مذاکره کند و مامورین سفارت خانه خود را به عربستان برگرداند تا بتوانند در عربستان حضور داشته باشند و به خرابکاریهایشان در این کشور عربی ادامه دهند. رژیم ایران خواهان برکناری حکومت پادشاهی عربستان است و برقراری حکومت اخوندی شیعه گریست در این کشور.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۲
۵۴
rood120 - منچستر، انگلستان

لعنت بر هر دو تای شما، کثافت های بی خاصیت.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۴
۳۸
Imod.barbekan - منامه، بحرین
انگاری سوزش رافضیان مشرک تمومی نداره ،همین دیروز نیروهای امنیتی سعودی صد زائر ایرانی مجوس که همگی جاسوس سپاه و از آخوند کهای صیغه ای بوده اند را که با پاسپورتهای جعلی در بین زائرین عراقی بودند دستگیر کرده اند و الان در زندانهای سعودی آب خنک میخورند ههههه
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
۵۷
محمدنقى - ارهوس، دانمارک

دولت ایران خیلى علاقه به جنگ و خونریزى داره. براى بقاى رژیم. عاشق کشتن مردم هستند. هم خانواده شهید. هم وابستهگى. هم بهانه براى مخالفان. خدا کمک کنه.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
۳۵
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

درود بیکران بر رهبر با خرد. سالهای متمالی است که عاجزانه از بیت معظم رهبری استدعا کردم که با عمریها هرگز نباید وحدت کرد. از اینکه بیت معظم رهبری این واقعیت را به عموم رسانده؛ خوشنود و سپاسگذارم. حتی یک لحظه هم در شک نیستم که در حمله بزرگ همگی عمریهای جهان را بزکوهی خواهیم کرد. هم امام عصر آقا امام زمان عج پشتیبان ما هست و هم سپاه شیعه اتمی.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
۴۵
smart292 - ونکوور، کانادا

همانطور که بین ایران و عرب‌ها دریای خون هست، بین ایران و مردم آمریکا هم دریای دوستی میباشد.
جمعه ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۸
۶۳
kasra persia - لندن، انگلستان
سیاست یعنی علم ارتباط با دیگران که در کشور داری بسیار حائز اهمیت است. این یک قلم رو که ما نداریم، سیاست کشور داری و حکومت این رژیم شده پاچه گیری در داخل و خارج و سرکوب در داخل و باج در خارج و... اینها در دوستی ها و دشمنی های دور از عقل و سیاست فقط مردم ایران رو قربانی میکنند . هر بی سرو پایی به صرف گذراندن اعمال آفتابه در حوزه علمیه به خودش اجازه میده در سیاست کشور اعم از داخل یا خارج دخالت کنه.
شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
۴۰
janahi - دبی، امارات متحده عربی
چیز جدیدی نمی شنویم اکنون نزدیک به چهل ساله که شعار مرگ بر ال سعود و جواب دندان شکن و دریای خون و غیره میشنویم !!!
یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹
۵۵
iranking - مونیخ، آلمان
انتظار داشتین بگه بین ما باغی پر از گل هست ؟ ........ این یه جمله رو کاملا درست گفت ......هم اونا از ایرانیها متنفرند و هم ما از عربستانیها .... این تنفر هم دلایل تاریخی داره .... ضمنا اعراب از ما هم هزار بار کینه توز تر هستند ! .....البته اعراب کینه تمام بشریت رو دارند ! چون بیابانی همیشه بخیل و خود پرست و ادمخوار و کینه توز و بیرحم و ضد بشریت هست ! ....... مغولها هم بیابانی بودند - تاتارها هم بیابانی بودند - ...... این اعراب هم .... از نسلهای بیابان گردان ...هستند ! ....گرگ اگه اهلی شد اونوقت بیابانگرد هم ادم میشه !
دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو