زیمبابوه خواستار تحویل شکارچی آمریکایی به این کشور شد.

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
دایره مینا - کراکف، لهستان
البته از نظر بنده این مردک باید برای اینکار تحت تعقیب قرار گیرد و سزای کارش را بازپس دهد اما باید ضمن اینکه از اینهمه آدمی که کمپین تشکیل داده و طومار نوشته اند تقدیر کرد اما باید پرسید که آمریکا که خود سردمدار ِ اینهمه جنگ و کُشت و کشتار ودست اندر کار ِ تهیه سلاح های کشتار جمعی بوده و است آیا می آید این فرد را کَت بسته و تحت الحفظ به یک دولت دیگر تحویل دهد ?! آیا از خود پرسیده اید که چرا سردمداران ِ کشتار آدمیان که اکثرشان در خفا و با نامهای مستعار ادامه حیات حیوانی !میدهند , با وجود مترسکی به نام سازمان ملل ! هنوز با خیال ِ راحت به این کار خود ادامه می دهند و کسی هم نه تنها بازخواست شان نمی کند بلکه مدام تشویق هم به اسلحه فروشی و جنگ های بیشترمی شوند ?!? با وجود اینان انگاری باید به غاری متروک و دورافتاده پناه بُرد و از این دنیایی مصنوعی که اینان می سازند باید فرار کرد تا از گزندشان در امان ماند!
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۷
۶۴
juvel - اسلو، نروژ

این پزشک روانی‌ رو اول باید تمام دندوناشو کشید بعد هم اعدام .
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۶
۶۵
عموعقلی - پاریس، فرانسه

حالا که مردم دنیا به این دکتر شکارچی اعتراض کردنند این دولت زیمباوه هم میخواد از قافله عقب نمونه پوفیوزها شما که اینقدر شیر دوست دارین چرا پس جواز شکار شیر صادر میکند
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
۴۱
karaji - کرج ، سوئد
میخوان بندازنش جلوی بچه‌ شیرها تا اونا محاکمه‌ ‌اش کنند !
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۳
۷۲
فدای آقا - اودنسه، دانمارک
بارها و بارها خدمت هموطنان عزیز عرض کردم؛ اینم یه بار دیگه. رهبر معظم فرمودند: به ظاهر این مشرکها نیگاه نکنید که کت وشلوار سه اطو اِ؛ کراوات؛ ادوکلن‌زده و مدارک تخصصی دارند؛ ولی خون و باطنشون همون وحشی‌گریه. واقعا قلبم بدرد میاد که میبینم بعضی از هموطنها فریب اینها رو خوردند و فکر میکنند که اینا از ما بهترون هستند.
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۹
۴۵
ekman - شیراز، ایران
ایکاش برای کشتار مردم مظلوم و گرسنه در آفریقا و سایر نقاط دنیا هم اینگونه عکس العمل نشان میدادند بخصوص خود کشورزیمبابوه!
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۶
۷۲
فدای آقا - اودنسه، دانمارک
الکی هم ننویسید که در ولایت پلنگ و خرس میکشند. اولا اونهایی که اینکار رو کردن معلوم نیست که ایرانی باشند (به احتمال قوی مهاجر) در ضمن بخاطر حماقت؛ سواد کم و بی‌اطلاعی. اون مشرکی که اون شیر نگون‌بخت رو اونطوری زجرکش کرده مدرک پی‌اچ‌دی داره. اون شخصی هم که سگهای ولایت رو اسیدی میکرد؛ دستگیر و مشخص شد که از بیماری حاد روانی رنج میبره.
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.