آمریکا خواستار "برگشت‌پذیری خودکار" تحریم‌های ایران است.

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۴
فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
حالا خودکاری یا دستی‌ مهم نیست، ما دیدیم که این تحریم‌ها فقط ضرر و زیانش فقط به مردم رسید.(یک قلمش کمبود دارو). پس برداشتن هر چه زودتر این تحریم‌ها خواسته ملت شریف ایران است.
‌چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳
۴۸
amirHassna - سیدنی، استرالیا

اون زمان که می تونستن بدون دادن امتیاز از برنامه هسته ای دست بکشن این کا رو انجام ندادن. یه سری هم کلا خیال امپراطوری ایران رو در سر دارن و فکر می کنن داشتن بمب اتم سبب تشکیل این امپراطوری از دست رفته مثل زمان ساسانیان میشه. اقتدار به داشتن بمب اتم نیست. این همه کشور پیشرفته در دنیا هستن که بمب هم ندارن اما عقلشون رو به کار انداختن و با مطالعه در زمینه های مختلف در دنیا حرفی برای گفتن دارن. متاسفانه مسلمونها هنوز در توهم این هستن که با داشتن دین برتر باید در دنیا شاهی کنن و مثل زمان پیغمبر جزیه و مالیات اسلامی دریافت کنن چون مثلا اسلام از طرف خدا اومده و کلام اخرو می زنه.افسوس بر این همه بی خردی.
‌چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۴
۴۱
M.S.H - تهران، ایران

....دهن ما ...شده بازم اینا دست بردار نیستن...این آخوندا که ککشونم نگزید ما مردم له شدیم...نفرین بر باعث و بانیش
‌چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱
۵۹
parvin55 - مادرید، اسپانیا
یک بازی تهوع آور با دو بازی کن-آمریکا.حکومت کثیف ملایان صد پدر-که سر ملت بی‌ سواد را گرم کنند . یکی‌ نفت را به چاپد که آمریکا باشد دیگر در جیب گشاد خود و اسد کثا فت بگذارد که ملایان بی‌ شرف باشد..این جا روضه ی امام حسین به راه نیندازید حقیقت همین است!!!
‌چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۴
۷۴
فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
[::M.S.H - تهران، ایران::]. من هم با شما هم عقیده هستم. ولی‌ تا بحال کامنت من 19 منفی‌ گرفته. شاید هنوز بعضی‌‌ها از شنیدن حقیقت هراس دارند. آدم‌های ترسویی هستند و خودشان جرات کامنت گذاشتن ندارند.
‌پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا