«مراجع تقلید قطع رابطه با عربستان را تائید می‌کنند».

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
farbod_usa - اينجا، ایالات متحده امریکا

همون عربها به زور مردم ایران رو مسلمان کردند که درامد بیشترى از خمس ً ضیارت و حج عمره کسب کنند،حالا با این قطع رابطه و قطع درامدشون از این راه خودشون ریشه آخوند و اسلام رو ور میچینند یواش یواش!
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶
۴۸
Leopard Lover - لندن، انگلستان

سلام ای زندگی، تنها خدمتی که جمهوری کاملا اسلامی به مردم میکند همین است، ممنوع کردن سفر به بتخانه کعبه، باید که شیرینی پخش کرد.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷
۴۸
نیک اندیش - ورشو، لهستان

در هر حال اگه نتیجه این دعوا نرفتن به حج باشه خوبه. حالا همه دارن می فهمن پولایی که تقدیم کردن به اونا خرج چی شده و میشه
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
۴۵
سالار123 - کوالالامپور، مالزی
چرا ما با کل جهان (به جز سوریه و فلسطین) مشکل داریم؟ یا باید حرکت انقلابی بزنیم و سفارت خونه ها تسخیر کنیم یا اینکه کلا قطع رابطه کنیم.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
۷۳
فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس

کدوم حرف مرجع تقلید درست بود که این یکی‌ باشه؟ چرا این مراجع در مورد اسید پاشی‌ها حتی مثل یک گوسفند یک بع بع نکردند؟؟؟
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا

باید به حال ملتی که هنوز برای سرنوشت خودش به ملا و اخوند مراجعه می کنه خون گریست. یعنی مثلا اگه اخوندا هم باشن ملت نباید خودشون با الهام از تاریخ گذشتشون برای خودشون تصمیم بگیرن؟ یکی از دلایل عمده اومدن اسلام عزیز به ایران و شکست ساسانیان همین موبدان و به اصطلاح اخوندای اون دوره بودن که باعث شدن مردم به سمت اسلام کشیده بشنو عملا این کلاه بزرگ سرشون بره.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۵
۴۹
IRAN E AZAD - هورتن، نروژ
اصل اسلام را آقایان تحریف میکنند و نتیجه آن فحش دادن یک مشت وحشی مذهبی‌ در تلویزیون‌ها به همدیگر ، جنگ بین سنی و شیعه ، طرفداری مردم سنی از داعش و ......میشه. ادامه بدهید و دنیا را با اسلام خودتان و طرف مقابل بیشتر و بیشتر آشکار کنید.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
۴۰
Gabriel Batistuta - گروژنی، روسیه

ای کاش این مراجع تقلید انحلال بدعت ولایت فقیه رو مجاز اعلام می کردند. در ضمن دوستان عزیز، دعوای جمهوری اسلامی و عربستان همان دعوای شیعه و سنی است و بنابراین نباید در این دام افتاد.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴
۴۳
paksan - ایران، ایران
وقتی میگن مراجع تقلید کسی نیستند جز روباه مکار شیرازی و تمساح یزدی که اینها هم هیچی از سیاست نمی دونند و فقط خودشون رو قاطی میکنند. انقدر که این مکار شیرازی درباره یمن و عراق و سوریه وراجی میکنه یک خط درباره تقلب 88 حرف نزد خوب اینطوری میشه فهمید طرف کجای کاره.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳
۵۸
parvin55 - مادرید، اسپانیا
قابل توجه باور عمیق-آخوند ۲ زاری سا یت----همکارانت از افغانستان و پاکستان قصد انجام عملیات تروریستی در واتیکان ایتالیا را داشتند که افشا شدند...از گروه ال قاعده بودند...این کشورهای.خل و چل ‌اروپایی همه..هر اشغالی را به عنوان پناهنده ی زجر کشیده راه می‌‌دهند بلای جان شهر وندانش----چشمتان کور بکشید که حقتان است..بعد با پر رویی می‌‌گوییم چرا راسیسم در اروپا به شدت اوج گرفته..خود کرده را تدبیر نیست.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰
۴۵
مترلینگ - منچستر، انگلستان
باز این ملا ها سر در خشتک فرو بردندی به ناگاه نعره کشیدندی و وفتوایی پرزور از خود بهدر کردندی چنان که خشتک ها تا پس یقه بدریدندی
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۳
۴۴
Daneshjou - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

مراجع تقلید شیعیان، اگر به راستى مى خواهید خیرى ماندگار به ملت ایران و ملت هاى مسلمان برسانید، شیعیان را به ارامش، بردبارى، صلح، ثبات و دوستى با هم و با دنیا فرا بخوانید. با امامان شیعه کارى ندارم که حسابشان جداست. اما باید اعتراف کنم که ایرانیان مخترع شیعه و شیعه گرى از روز نخست بر احساس کور و خرکى مردم سوار بوده اند و نه بر عقل و خرد رحمانى انها. از همین روست که ملت ایران در ٣٧ سال گذشته یک روز رنگ ارامش و شادى ندیده اند: همه جنگ، خون، اشک، غم، کینه و نفرت پراکنى، شعار هاى رنگارنگ مرگ بر زمین و اسمان و . در سال ١٣٥٨ و ١٣٥٩ در لانه زنبور امریکا و عراق و اسرائیل چوب فرو بردید و بعثى هاى وحشى را ٨ سال بر جان و مال و ناموس ایرانى ها و حتا عراقى ها مسلط کردید و ان همه فاجعه افریدید که هنوز هم ادامه دارد. حالا هم وهابى ها و سعودى ها به هر دلیلى از ناحیه ى شما احساس امنیت و ارامش نمى کنند و ان خوى وحشى و بدوى اشان بیدار شده. اگر واقعا مرجع تقلید هستید سوراخ دعاى اصلى را به حکومت ایران و مقلدان خود نشان دهید.
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۶
۵۹
huubi - ماستریخت، هلند
بارها گفتم بازم میگم این جماعت مثل دایناسورها خودشون باید همدیگرو بخورن تا نسلشون منقرض بشه
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟