هشدار سپاه: در صورت بروز اعتراضات جدید، معترضان «ضربه‌ای محکم‌تر از ۱۸ دی» دریافت خواهند کرد

اعتراضات ایران - ۹ دی ۱۴۰۴سازمان اطلاعات سپاه پاسداران شامگاه پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای، هشدار داد که در صورت وقوع دوباره اعتراضات خیابانی، معترضان با «ضربه‌ای محکم‌تر از ۱۸ دی» مواجه خواهند شد.

این نهاد با «نو‌داعشی» خواندن معترضان دی‌ماه، تأکید کرد اعتراضات خیابانی می‌تواند مقدمه «ضربه نظامی» باشد.

اطلاعات سپاه همچنین مدعی شد دشمنان ایران در تلاشند با ایجاد «ترس و آشوب»، اهداف خود را دنبال کنند.
 اسرائیل با پخش هوایی اعلامیه از مردم لبنان خواست علیه حزب‌الله، «سپر ایران» اقدام کنند

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که نیروی هوایی اسرائیل روز جمعه اعلامیه‌هایی را بر فراز بیروت پخش کردند که در آن از غیرنظامیان خواسته شده علیه گروه حزب‌الله اقدام کنند.

در متن این اعلامیه‌ها که به زبان عربی نوشته شده، آمده است: «اگر می‌خواهید بخشی از تغییر واقعی باشید و به شکوفایی و دفاع از کشور خود کمک کنید، ما آماده‌ایم به شما گوش دهیم.»

اسرائیل در این اعلامیه‌ها همچنین خطاب به مردم لبنان نوشته است که باید حزب‌الله را «خلع سلاح» کنند، زیرا این گروه به‌عنوان «سپر ایران» عمل می‌کند.

بر روی این اعلامیه‌ها همچنین نشان «یگان ۵۰۴» وابسته به اداره اطلاعات نظامی اسرائیل دیده می‌شود؛ واحدی که به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، در زمینه اطلاعات انسانی تخصص دارد.

کمک ۲۰۰ هزار دلاری صلیب سرخ چین به بازماندگان مدرسه میناب
چین اعلام کرد ۲۰۰ هزار دلار به والدین دانش‌آموزانی که در جریان اصابت موشک به یک مدرسه در میناب کشته شدند، کمک مالی می‌کند.

تهران، ایالات متحده و اسرائیل را به انجام این حمله مرگبار موشکی به مدرسه‌ای در جنوب ایران در نخستین روز جنگ متهم کرده است.

رسانه‌های ایرانی گزارش دادند که برای دست‌کم ۱۶۵ نفر، از جمله کودکان، که در این حمله کشته شدند مراسم تشییع برگزار شده است.

وزارت خارجه چین رو جمعه ۲۲ اسفند اعلام کرد که صلیب سرخ این کشور تصمیم به اهدا کمک اضطراری به بازماندگان این دانش‌آموزان گرفته است.

بر اساس این گزارش، این کمک به طور مشخص برای «ابراز همدردی و پرداخت غرامت» به والدین دانش‌آموزان کشته‌شده در نظر گرفته شده است.

گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، این حمله را «نقض شدید» حقوق بشر توصیف کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز روز چهارشنبه گزارش داد که تحقیقات ارتش آمریکا نشان داده است یک موشک آمریکایی به دلیل «خطا در هدف‌گیری» به این مدرسه اصابت کرده است. اسرائیل نیز هرگونه دخالت یا اطلاع از این حمله را رد کرده است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ابتدا گفته بود ممکن است خود جمهوری اسلامی مسئول این حادثه بوده باشد، هرچند ایران موشک‌های تاماهاک در اختیار ندارد.

او بعداً گفت می‌تواند با هر نتیجه‌ای که تحقیقات نشان دهد «کنار بیاید»، اما وقتی روز چهارشنبه درباره گزارش نیویورک تایمز از او سؤال شد، به خبرنگاران گفت: «از آن خبر اطلاعی ندارم.»
یک ژنرال آمریکایی وظیفه هدایت تحقیقات درباره حمله به مدرسه میناب را برعهده دارد
وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا روز جمعه و در جریان نشست خبری خود گفت تحقیقاتی به رهبری یک ژنرال آمریکایی درباره حمله به مدرسه ابتدایی در جنوب ایران انجام می‌شود و «هر قدر لازم باشد طول خواهد کشید» تا واقعیت‌های این حادثه مشخص شود.

پیت هگست خبر داد این تحقیقات توسط یک ژنرال خارج از فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) انجام می‌شود.

او افزود: «این تحقیقات هر مقدار زمان که لازم باشد ادامه خواهد داشت تا تمام مسائل مربوط به این حادثه بررسی شود.»

مقام‌های ایرانی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل را متهم کرده‌اند که در نخستین روز جنگ حمله موشکی مرگباری به مدرسه «شجره طیبه» در شهر میناب انجام دادند. بر اساس گزارش رسانه‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی، در این حمله دست‌کم ۱۶۵ نفر از جمله کودکان کشته شدند.

سازمان دید‌ه‌بان حقوق بشر روز پنجشنبه با ابراز نگرانی از یافته‌های گزارش‌شده از تحقیقات مرتبط با نقش احتمالی ارتش آمریکا در حمله به مدرسه‌ میناب، خواستار اصلاحات و پاسخگویی در ارتش ایالات متحده برای به حداقل رساندن آسیب به غیرنظامیان در جنگ شد.
 صنایع الکترونیک شیراز برای چندمین بار هدف گرفته شد
ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال، ستون دود برخاسته از انفجار در شیراز، در شامگاه جمعه ۲۲ اسفند را نشان می‌دهد.

به گفته یک شهروند، صنایع الکترونیک شیراز برای چندمین بار از آغاز جنگ، هدف قرار گرفته است.
حملات پیاپی و سنگین به سپاه نسیم شهر در تهران
ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد روز ۲۲ اسفندماه در ادامه حملات سنگین آمریکا و اسراپیل به جمهوری اسلامی پایگاه سپاه نسیم شهر در تهران مورد هدف پیاپی قرار گرفت.
+2
رأی دهید
-30

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۱
    Persian2600 - استکهلم، سوئد
    خوب با این گ.خوری خودشان بلاخره اعتراف کردند که در ۱۸ و ۱۹ دی دقیقا خودشان پشت قتل عام مردم بیگناه ایران بودند و کسی یا هیچ گروهی خارجی در کشتار مردم در کار نبود و مثل همیشه دروغ میگفتند. در واقع این تهدید بیان کننده این است که ارازل اوباش و جنایتکار حکومت تروریست و ضد ایرانی تازیپرست کاملا به اخر خط رسیده اند و دارند هر چه در تمچه دارند رو میکنند تا شاید ۲-۳ روزی بیشتر در قدرت بمانند ولی باید گفت که کور خواندند. به پایان سلام کنید
    0
    9
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    newyork333 - نیویورک، ایالات متحده امریکا
    اینبار سرباز‌های آمریکایی‌، اسراییلی،اوکراینی‌،پیش مرگ‌های کرد. و ملت ایران هستن. هشدار رو ببرین برای مادرتون که قرار به عزا تون بشینه. قول میدیم ده برابر اون کیسه‌های سیاه رو دور خیابون‌ها بچینیم. که بیان پیداتون کنن
    1
    5
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    پس اقرار کردید که آن کشتار توسط شما انجام شد؟! نه توسط نفوذی های اسرائیل و امریکا!
    0
    6
    جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.