ترامپ: نمی‌خواهم به ایران حمله کنم ولی شاید لازم باشد/ پروازهای شبانه از استانبول به تهران لغو شدند

رادیو فردا: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه هشتم اسفند گفت تمایلی به حمله نظامی به ایران ندارد، اما ممکن است این کار لازم باشد.

او در گفت‌وگو با خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره احتمال استفاده از نیروی نظامی علیه ایران گفت: «نمی‌خواهم ولی گاهی باید این کار را کرد.»

آقای ترامپ افزود که از روند مذاکرات با ایران راضی نیست و اضافه کرد که انتظار می‌رود در ادامه روز جمعه گفت‌وگوهای بیشتری درباره برنامه هسته‌ای تهران انجام شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز او مشخص نکرد این گفت‌وگوها با چه کسانی خواهد بود، اما مقام‌های ارشد دفاعی آمریکا روز پنجشنبه برای مذاکراتی در کاخ سفید حضور داشتند.

دونالد ترامپ که یک روز بعد از مذاکرات میان فرستادگان آمریکا با مقام‌های ایرانی صحبت می‌کرد، گفت ایران همچنان حاضر نیست همان‌گونه که ایالات متحده خواسته، از داشتن سلاح هسته‌ای صرف‌نظر کند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده اعلام کرد که خواهان دستیابی به توافق با ایران است اما افزود: «ما نمی‌خواهیم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد و آن‌ها آن کلمات طلایی را به زبان نمی‌آورند.»

او در عین حال تأکید کرد که هنوز تصمیمی درباره انجام حمله احتمالی اتخاذ نشده و گفت‌وگوها ادامه دارد.
پروازهای شبانه از استانبول به تهران لغو شدند
در پی افزایش تجمع نیروهای نظامی آمریکا در اطراف ایران، پروازهای فرودگاه استانبول به مقصد تهران، شامگاه جمعه هشتم اسفند لغو شد.

فرودگاه استانبول اعلام کرد که پروازهای ترکیش ایرلاینز و دو شرکت ایرانی به پایتخت ایران که قرار بود ۱۰ شب به بعد انجام شوند، لغو شده‌اند.

چهار پرواز دیگر به مقصد تهران که برای روز شنبه برنامه‌ریزی شده بودند نیز لغو شدند، هرچند شش پرواز دیگر همچنان در برنامه باقی مانده‌اند.

همچنین یک پرواز ترکیش ایرلاینز به مقصد شهر تبریز در شمال ایران که قرار بود بامداد شنبه انجام شود، لغو شد.

مقام‌های ترکیه روز جمعه درباره رویدادهای ایران اظهار نظری نکردند و برخلاف بسیاری از کشورها که به شهروندان خود توصیه کرده‌اند به ایران سفر نکنند، به این روند نپیوستند.

یحیی اوستون، سخنگوی ترکیش ایرلاینز، ساعتی بعد در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «ما هیچ لغو پروازی نداریم. پروازهای ما که در شرایط پروازی روزانه انجام می‌شوند، طبق برنامه ادامه دارند.»

ترکیه با ایران ۵۵۰ کیلومتر (۳۴۰ مایل) مرز مشترک دارد که شامل سه گذرگاه مرزی است.
ایتالیا از شهروندان خود خواست ایران را ترک کنند
وزارت خارجه ایتالیا از شهروندان خود خواست ایران را ترک کنند و با اشاره به تداوم شرایط امنیتی ناپایدار، نسبت به حضور در سراسر خاورمیانه هشدار احتیاط شدید صادر کرد.

در بیانیه جمعه هشتم اسفند این وزارتخانه آمده است: «از ایتالیایی‌هایی که برای گردشگری در ایران حضور دارند یا حضورشان ضرورت قطعی ندارد، درخواست می‌شود کشور را ترک کنند.»

این وزارتخانه همچنین تأکید کرد که شهروندان این کشور از سفر به عراق و لبنان خودداری کنند.

این نهاد به شهروندان ایتالیایی در اسرائیل نیز توصیه کرد نهایت احتیاط را رعایت کرده و هوشیار بمانند.

در روزهای اخیر چندین دولت هشدارهای مشابهی صادر کرده‌اند. بریتانیا روز جمعه اعلام کرد که در پی افزایش تنش‌های منطقه‌ای، کارکنان خود را به‌طور موقت از ایران خارج کرده و سفارتش را بسته است.

ایالات متحده نیز در آستانه احتمال حمله به ایران، حضور نظامی گسترده‌ای در سراسر خاورمیانه تقویت کرده است؛ این در حالی است که گفت‌وگوهای دو کشور درباره برنامه هسته‌ای تهران ادامه دارد، بدون آن‌که نشانه‌ای از دستیابی به پیشرفت یا توافق مشاهده شود.
+8
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    antifascism - تهران، ایران
    4تا آفتابه آب میخوای بریزی جمهوری اسلامی بره ته چاه .... جایی که بهش تعلق دارن. انقدر استخاره نکن. بزن پارشون کن هیچی نیستن
    0
    6
    جمعه ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    پهلوی ولمون کن - جزایر، جزایر مک دونالد
    نه تورو خدا حمله کن. ناز نکن جان رضا چاقال. ما همه منتظریم. چپ و راست و لیبرال و سلطنت طلب و مشروطه خواه و . گی و لیزبین و ترنس و مجرد و متاهل و خواجه و زنباز همه منتظرند. چیشد پس زرامپ خالیبند. همه رو سرکار گذاشتی. میخوای یه دور دیگه برند خیابون کشته بشن شاید نظرت عوض شد؟
    6
    0
    جمعه ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    برای افتتاح یک بادی توپی بسوی این پهلوی ولمون کن ول کن چون بوی تعفن او و یارانش اینجا را خراب کرده
    1
    6
    جمعه ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.