ویدئویی شوکه‌کننده مربوط به پنجشنبه شب ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ در چالوس

ویدئویی شوکه‌کننده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که گفته می‌شود مربوط به پنجشنبه شب ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ در چالوس است

ویدئویی شوکه‌کننده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که گفته می‌شود مربوط به پنجشنبه شب ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ در چالوس است. در این تصاویر، نیروهای امنیتی و مأموران پلیس از معترضان زخمی و تیرخورده می‌خواهند که علی‌رغم حال وخیم با پای خود به سمت خودروی وانت حرکت کرده و سوار شوند.
 محمد کریمی پرمهر را در داخل خودرویش در چالوس با پنج تیر کشتند بر اساس اطلاعات رسیده به ایران وایر، «محمد کریمی پرمهر»، ۴۷ ساله و ساکن چالوس، شامگاه ۱۹ دی‌ماه در خیابان دوستگر این شهر هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان باخت.

به گفته منابع آگاه، نخستین گلوله از پهلو و ناحیه کتف به او اصابت کرده و به قلبش رسیده است.

او در حالی که پشت فرمان خودرو بوده، پس از اصابت تیر کنترل خودرو را از دست داده و به دیوار برخورد کرده است.

شاهدان می‌گویند زمانی که همسایه‌ها متوجه حادثه شده و بر بالین او حاضر می‌شوند، در همان لحظات مأموران به محل می‌رسند و حاضران پراکنده می‌شوند.

منابع مطلع تأکید کرده‌اند که پس از آن، چندین گلوله دیگر به او شلیک شده است. در مجموع پنج تیر به پیکر او اصابت کرده که یک تیر به کتف و چهار تیر دیگر به اطراف سینه در سمت راست و چپ وارد شده است.

همچنین آثار جراحت در ناحیه سرسینه مشاهده شده که ماهیت دقیق آن برای خانواده روشن نشده است.

به گفته منابع آگاه، پیکر محمد کریمی پرمهر پس از انتقال به سردخانه در کنار چند پیکر دیگر رها شده بود و خانواده پس از ساعت‌ها جست‌وجو در بیمارستان‌ها و کلانتری‌ها، صبح روز ۲۰دی با تماس یکی از آشنایان برای شناسایی مراجعه کردند.

تحویل پیکر با دشواری و پس از گرفتن تعهد از خانواده انجام شده است.

منابع مطلع می‌گویند ابتدا درخواست پرداخت پول مطرح شده اما خانواده مقاومت کرده‌اند و پس از آن پیکر به شرط عدم برگزاری مراسم و دفن شبانه تحویل داده شده است.

محمد کریمی پرمهر پدر دو فرزند، یک دختر ۱۷ ساله و یک پسر ۹ ساله بود. مراسم خاکسپاری او شامگاه ۲۰ دی‌ماه و به‌ صورت محدود برگزار شد.
مویه های مادر محمد کریمی پرمهر بر سر مزار پسرش
 مادر محمد کریمی پرمهر که شامگاه ۱۹دی۱۴۰۴ در شهر چالوس با ۵گلوله جنگی در خودرویش کشته شد بر مزار او سوگ‌واری و مویه می‌کند.
فریادهای مادر آراز سلیمانیان معترض کشته شده در چالوس بر سر مزار فرزندش خطاب به قاتل : «خودت را به چند فروختی که زندگی را از بچه من گرفتی وطن‌فروش؟»
مادر سوگوار «آزار سلیمانیان» بر مزار او خطاب به نیروی سرکوبی که جان فرزندش را گرفت فریاد می‌زند: «خودت را به چند فروختی که زندگی را از بچه من گرفتی وطن‌فروش؟»
آراز سلیمانیان ۲۷ ساله، دانشجوی حقوق و آرایشگر، روز ۱۸دی‌۱۴۰۴ در شهر چالوس با شلیک گلوله جنگی کشته شد.
+3
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.