هشدار رئیس اتحادیه پلیس آلمان در مورد اسلامگرایی با تحسین مبارزه ایرانیان با «اسلامگرایی عصر حجر»
+12
رأی دهید
-0
مانوئل اوسترمان، رئیس اتحادیه پلیس آلمان و سخنگوی پلیس فدرال این کشور، در ویدیویی خطاب به اسلامگرایان، به اعتراضات و جنبش آزادیخواهانه مردم ایران اشاره کرد و گفت ایرانیان با بهخطر انداختن جان خود نشان میدهند که اسلامگرایی افراطی تهدیدی مستقیم برای آزادی، حقوق بشر و دموکراسی است.او تأکید کرد مردم ایران برای پایاندادن به «اسلامگرایی عصر حجر» ایستادهاند تا به حقوق برابر، آزادی و زندگی دموکراتیک دست یابند و این واقعیت باید بدون سانسور شنیده شود.
مانوئل اوسترمان، رئیس اتحادیه پلیس آلمان و سخنگوی پلیس فدرال این کشور، در ویدیویی خطاب به اسلامگرایان، به اعتراضات و جنبش آزادیخواهانه مردم ایران اشاره کرد و گفت ایرانیان با بهخطر انداختن جان خود نشان میدهند که اسلامگرایی افراطی تهدیدی مستقیم برای آزادی، حقوق بشر و دموکراسی… pic.twitter.com/qww85ZESTL
— اتاق خبر منوتو (@ManotoNews) February 21, 2026
غافلگیری پدر صدرا سلطانی در مدرسه؛ چهلم پسری که «اسرائیل نتوانست بکشد اما جمهوری اسلامی او را کشت»
ویدیویی از کلاس درس پدر صدرا سلطانی، معترض ۲۴ سالهای که ۱۸ دی در اعتراضات نارمک کشته شد، منتشر شده است که شاگردان پدر صدرا او را غافلگیر کرده و برای فرزندش در کلاس مراسم چهلم را با تصاویر صدرا و ترانه اعتراضی سوگندنامه برگزار کردهاند.

پدر صدرا سلطانی حدود دو هفته پیش در مراسم تولد او بر مزارش گفته بود: «این پسر من را هفت ماه پیش اسرائیل وقتی خانه ما را زد، نتوانسته بود بکشد اما این جمهوری اسلامی پسر من را کشت. پسرم به طرز معجزهآسایی از حمله اسرائیل به خانه ما نجات پیدا کرد. صدرا دچار دگردیسی شده بود که فلسفه این که نجات پیدا کرد چه بوده و شاید حالا جوابش را گرفته باشد.»
او همچنین گفت: «من از خدایی که شاید ما را فراموش کرده، میخواهم هر چه زودتر مملکت ما را از این فساد و تباهی رها کند.»
صدرا سلطانی دانشجوی کارشناسی ارشد معماری بود.
پدر معترض کشته شده 15 ساله بر سر مزار تنها دخترش ترانه خواند
پدر جاویدنام غزل جانقربان، نوجوان کشتهشده در اصفهان، روز شنبه در مراسم چهلم تنها دخترش، ترانه «یاسمن» را بر مزار او خواند. سرکوبگران جمهوری اسلامی جمعهشب، ۱۹ دیماه، با شلیک سهگلوله، غزل ۱۵ ساله را در اصفهان کشتند.
پدر جاویدنام غزل جانقربان، نوجوان کشتهشده در اصفهان، روز شنبه در مراسم چهلم تنها دخترش، ترانه «یاسمن» را بر مزار او خواند. سرکوبگران جمهوری اسلامی جمعهشب، ۱۹ دیماه، با شلیک سهگلوله، غزل ۱۵ ساله را در اصفهان کشتند. pic.twitter.com/bNpd4ZmlWH
— independentpersian (@indypersian) February 22, 2026