بین علما اختلاف افتاد!/ اصرار خبرنگار برای گرفتن مصاحبه بدون حجاب و مخالفت شدید یک زن حامی حکومت
+12
رأی دهید
-1
بین علما اختلاف افتاد!!/ اصرار خبرنگار برای گرفتن مصاحبه بدون حجاب و مخالفت شدید یک زن حامی حکومت در راهپیمایی 22 بهمن یک خبرنگار با دختری که شالش روی سرش نبود مصاحبه میکرد و عکس میگرفت که یک خانم دیگه اومد به دختره گفت حجابتو رعایت کن تصویرمون میره تو کشورهای دیگه و بد میشه و با خبرنگار بحثش شد.

ببینید در سفارت جمهوری اسلامی در پاریس چه خبره!
سفارت جمهوری اسلامی در پاریس با برگزاری مراسمی بزرگ و مجلل و با حضور مهمانان بلندپایه، چهلوهفتمین سالگرد «انقلاب اسلامی» را جشن گرفت.
این در حالی است که تنها یک ماه پیش، حکومت اسلامی در خیابانهای ایران دست به سرکوبی خونین زد و هزاران تن از شهروندان خود را به قتل رساند؛ اکنون همان حکومت، در قلب یک پایتخت اروپایی به جشن و پایکوبی مشغول است
The Iranian Embassy in Paris hosted a large, lavish reception attended by high-ranking guests, to mark the 47th anniversary of the so-called “Islamic Revolution.”
— Visegrád 24 (@visegrad24) February 13, 2026
Just a month ago, the Islamic regime carried out a bloody crackdown on the streets of Iran, killing thousands of its… pic.twitter.com/Bf2TtiNHPJ
۵۶

Mohsen1000 - فرانکفورت، آلمان
رژیم فاسد و شیطانی استبداد مذهبی و فقیه به رهبری موقت آخوند موشعلی خامنه ای، به همراهی تمامی جیره خواران و کاسه لیسان این رژیم ضد خدا و مردم، به زودی توسط مردم به زباله دانی تاریخ ریخته خواهند شد.
2
33
شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
۸۳

گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
علما چه کشکی است!؟ یعنی این ادم های عقب افتاده که اطلاعاتشان در باره ی اصول اسلام جنایتکار و خونخوار است و بوئی از دنیای امروز نبرده اند عالم هستند!!!؟ اگر این بیسوادان اراذل و اوباش عالم باشند پس نیمی از مردم دنیا فیثاغورث هستند.
0
15
شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
۴۷

We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
عنوان خبر باید میشد: نزاع فی ما بین الاغ های حامی بیت و اذعان به گوزپیچ شدن حین یافتن راهی برای نجات
0
15
شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷