دختر لاریجانی از دانشگاه Emory جورجیا اخراج شد

ایران وایر: «فاطمه اردشیر لاریجانی» دختر علی لاریجانی از دانشگاه اخراج شد. 

ناصر مکرم، جراح مغز و اعصاب دانشگاه «اِمُری» (Emory) در «آتلانتا» تصویری از نامه قطع همکاری با فاطمه اردشیر لاریجانی را منتشر کرده است. صفحه معرفی او در وب‌سایت این دانشگاه حذف شده است. 

دختر لاریجانی از دانشگاه Emory جورجیا اخراج شد
در این نامه به امضای رییس دانشکده پزشکی دانشگاه اِمُری آمده: «این نامه را می‌نویسم تا به اطلاع شما برسانم که پزشکی که دختر یک مقام ارشد دولتی ایران است، دیگر کارمند اِمُری نیست.»

«فاطمه اردشیر لاریجانی» در «موسسه تحقیقات سرطان» دانشگاه اِمری در آتلانتا مشغول به کار بود و بنابر گزارش‌های منتشر شده در محیط کاری خود را فاطمه اردشیر معرفی می‌کرد. 

پیشتر ده‌ها شهروند ایرانی - آمریکایی، با تجمع مقابل  دانشگاه «اِمُری» (Emory) در «آتلانتا» به اشتغال دختر «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی در این دانشگاه، اعتراض کرده بودند.
 
همچنین بادی کارتر، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، در نامه‌ای به دانشگاه و هیات پزشکی ایالت جورجیا  خواستار لغو مجوز پزشکی فاطمه اردشیر لاریجانی، دختر دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی، شده بود.
 
جاناتان شانزر، مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، نیز با اشاره به اشتغال فاطمه اردشیر لاریجانی، دختر علی لاریجانی، در موسسه سرطان وینشیپ دانشگاه اموری آتلانتا در ایالت جورجیای آمریکا، خواستار پاسخگویی این دانشگاه در این مورد شده بود.
 
بادی کارتر، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، نیز خبر داده بود که نامه‌ای به دانشگاه و هیات پزشکی ایالت جورجیا نوشته و خواستار لغو مجوز پزشکی فاطمه اردشیر لاریجانی، دختر دبیر شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی، شده است. او افزود علی لاریجانی به‌طور علنی خواستار اعمال خشونت علیه آمریکایی‌ها شده است.

بیش از یک دهه از زندگی دختر لاریجانی در ایالات متحده می‌گذرد وی در آنجا مشغول به کار است اما خانواده وی هنوز می گویند او فقط برای تحصیل رفته و بازخواهد گشت.
+67
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    خشایار1980 - شیراز، ایران

    توجه،توجه،لطفا اطلاع رسانی کنید:در زندان‌های ایران زندانیان را با مواد مخدر به قتل می رسانند و اعلام می کنند که آنها را در خیابان پیدا کرده اند.یعنی خود قربانی با مصرف بالای مواد مخدر فوت کرده است.اطفا در سایت ها به زبان های مختلف اطلاع رسانی کنید شاید جان هایی نجات یابند
    5
    65
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
    مشخصه. دوستان این ها دکتراشون قلابی گرفتن نشنالیتشون رو با ارایه مدارک جعلی گرفتن حتی فامیلشون رو در محل کار دروغ گفتن این ها تخم حرامی هایی هستند که نطفشون با دروغ گره خورده لطفاً شناسایی کنید این اولیش باقیشونم تو راهن ....
    1
    18
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا
    امیدوارم از خاک آمریکا هم اخراج شود.
    1
    20
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    امیدوارم خبر موثق باشه این یکی از اون پنج هزار تا انگل زاده است کاش دنبال بقیه هم باشند.
    1
    3
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid4053 - اصفهان، ایران
    هموطنان ساکن امریکا اخراج از کار کافی نیست. پدر این ح ر- امی فرمانده جنایت اخیر حکومت اشغالگر میباشد غیرت ایرانی را نشان بده و با تلافی پدر عراقی الاصل نمک نشناسش را به …… بنشانید
    1
    4
    شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.