فراخوان وزارت خارجه آمریکا: درباره فعالیتهای سپاه اطلاعات بدهید

حساب وزارت خارجه آمریکا در شبکه‌های ایکس و اینستاگرام از کاربران فارسی زبان خواست تا در مورد «فعالیت‌های سپاه» به این وزارتخانه اطلاعات بدهند تا «شاید واجد شرایط دریافت پاداش و جابجایی» بشوند.

در بخشی از پیام وزارت خارجه آمریکا آمده است: «جمهوری اسلامی میلیاردها دلار از ثروت ایران را صرف سپاه پاسداران می‌کند و این پول برای سرکوب مردم ایران هزینه می‌شود. برای قطع شریان‌های مالی سپاه و پایان این خشونت به ما کمک کنید.»وزارت خارجه آمریکا درباره تهدید جمهوری اسلامی: همه گزینه‌ها همچنان روی میز است
صفحه فارسی وزارت خارجه آمریکا به ادعاها و تهدیدهای اخیر مقامات جمهوری اسلامی درباره هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا واکنش نشان داد و هشدار داد که تهران نباید با رئیس‌جمهور آمریکا بازی کند.

حساب فارسی وزارت خارجه آمریکا در شبکه ایکس روز شنبه ۲۷ دیماه نوشت: «ما گزارش‌هایی شنیده‌ایم مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی در حال آماده‌سازی گزینه‌هایی برای هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی است. همان‌طور که رئیس‌جمهور ترامپ بارها تاکید کرده است، همه گزینه‌ها روی میز باقی مانده‌اند و اگر رژیم جمهوری اسلامی اقدام به حمله به دارایی‌های آمریکا کند، جمهوری اسلامی با نیرویی بسیار، بسیار قدرتمند مواجه خواهد شد. ما این را قبلا گفته‌ایم و دوباره هم می‌گوییم: با رئیس‌جمهور ترامپ بازی نکنید.»
این موضع‌گیری ساعاتی پس از اظهارات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، مطرح شد. خامنه‌ای در سخنرانی خود در جمع حامیانش، اعتراضات سراسری مردم ایران در جریان آنچه معترضان «انقلاب» می‌خوانند را «فتنه آمریکایی» توصیف کرد و مدعی شد هدف این اعتراضات «بلعیدن ایران» است. این در حالی است که از روزهای نخست اعتراضات خودجوش در بازار تهران و دیگر شهرها، شعارهای اصلی مردم مستقیما علیه جمهوری اسلامی و شخص رهبر آن بود و معترضان با سر دادن شعارهایی چون «مرگ بر دیکتاتور» مخالفت خود را با کلیت نظام حاکم اعلام کردند.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین تلاش کرد با استنادهای مذهبی، اعتراضات را کم‌اهمیت جلوه دهد و مدعی شد حتی در دوران امام اول شیعیان نیز «جنگ نرم» وجود داشته و ولی خدا بدون همراهی مردم نمی‌تواند کاری انجام دهد. این در حالی است که بنا بر گزارش‌ها و ویدیوهای منتشرشده، نیروهای تحت امر خامنه‌ای به فرمان مستقیم او در پنجشنبه و جمعه شب هفته گذشته با تیراندازی مستقیم به سوی معترضان، هزاران نفر را در شهرهای مختلف به قتل رساندند.
هشدار صحنه دلخراش؛ تیراندازی سرکوبگران جمهوری اسلامی به یک زن ایرانی
خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانش ادعا کرد که آمریکایی‌ها برای این حوادث برنامه‌ریزی کرده بودند و هدف نهایی آنها سلطه بر ایران است. این در حالی است که پس از چند روز آغاز اعتراضات گسترده مردمی و افزایش شعارها برای سرنگونی جمهوری اسلامی، دونالد ترامپ در اظهاراتی هشدار داد که اگر جمهوری اسلامی به سوی مردم و تجمعات مسالمت‌آمیز آنان تیراندازی کند، آمریکا واکنش نشان خواهد داد.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین با اشاره به سرکوب‌ها گفت «بحمدالله بسیاری از فتنه‌گران بازداشت شدند» و مدعی شد نیروهای انتظامی و امنیتی «به خوبی نقش‌آفرینی کردند».
این در حالی است که تصاویر و ویدیوهای ارسالی از داخل ایران نشان می‌دهد ماموران امنیتی با خشونت گسترده، اقدام به بازداشت‌های کور کرده و با استفاده از سلاح‌های جنگی، تیربار و تیراندازی مستقیم، هزاران نفر از معترضان را به قتل رسانده‌اند.
تصاویری از خشونت نیروهای سرکوب علیه مردم «مشهد»
جمهوری اسلامی از پنجشنبه شب که سرکوب خونبار را آغاز کرد، اینترنت را قطع کرد. سی بی اس نیوز تعداد کشته‌شدگان خیزش ایران بین ۱۲ هزار تا ۲۰ هزار تخمین زده که با روایت رسمی جمهوری اسلامی و ادعای خامنه‌ای درباره «نقش‌آفرینی موفق» نیروهای امنیتی، تضاد آشکار دارد
+8
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان
    ب هیچجا نمیرسین.فعلن چیزی ک معهلومه.این ک ایران در حال تست و شاید بعدتر راه اندازی . اینترانت intranet ب جا اینترنت است.اینترانت اینترنت داخلیه و از خارج نمشه دسترسی بهش .اونم فقت بخاطره تعداده زیاده خاعنان ک برا فقت 100 دلار خیلی کارا مکنن.همین فاطوقیرچکی.برا رسیدن ب اروپاه.
    1
    0
    شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    اگر چنین کرد چنان میکنیم، زیاد شنیدیم این روزها. ببینیم چیزی در چنته هست یا خون این بیست هزار نفر رو هم به بازی گرفتید.
    0
    1
    شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.