پیام اضطراری پزشک ایرانی از طریق استارلینک: فراخوان فوری برای کمک به درمان مجروحان

توانا - یک پزشک از کادر درمانی یکی از بیمارستان‌های ایران در پیامی که از طریق استار لینک توانسته به خارج از ایران ارسال کند درخواست کرده که صدای او به تلویزیون‌های خارج از ایران رسانده شود.

چرا که تمام تلفن‌ها و خطوط موبایل در ایران قطع است و به دلیل تعداد بالای افراد مجروح در اثر شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر کادر پزشکی نیاز به کمک دارد نیاز دارند که پزشکان دیگر به بیمارستان بروند و کمک کنند.
او امیدوار است که این صدا به نحوی به پزشکان داخل ایران برسد و آنها راهی بیمارستان‌ها شوند.

آنچه که تاکنون شنیده‌اید و تاکنون ما و سایر رسانه‌ها درباره جنایات جمهوری اسلامی منتشر کرده‌ایم تنها بخشی کوچک از حقیقت است، چرا که بیشتر شهرهای ایران به دلیل قطع اینترنت در سکوت خبری فرو رفته‌اند و از تعداد کشته‌شدگان اطلاع دقیقی در دست نیست.

بنا بر اخبار منتشر شده، سپاه پاسداران در کرمان با دوشکا مردم را به رگبار بسته است، در کرج ردم را به رگبار بستند در ساری با کلاشینکف مردم را به رگبار بستند در شیراز با شاتگان مردم را زده‌اند، در تهران و مشهد و اصفهان تعداد زیادی را کشته‌اند.

این سرکوب یک اعتراض نیست این یک کشتار جمعی است.

جمهوری اسلامی از نیروهای نیابتی حشد شعبی و سایر گروه‌ها استفاده کرده است. یکی از این جانیان به نام ابو عزرائیل معروف است اعلام کرده که در کنار جمهوری اسلامی خواهد بود.
ایران اینترنشنال بنابر اخباری که از طریق منابعش دریافت کرده علام کرده که در محتاطانه‌ترین برآورد دست کم ۲۰۰۰ نفر ی ۴۸ ساعت کشته شده‌اند. این آمار تنها مختص روزهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه است.

صدای مردم ایران باشیم.

تصاویری از اجساد جان‌باختگان راه آزادی در سوله‌ای در کهریزک به دست ما رسیده که آن‌ها را در کانال تلگرام توانا گذاشته‌ایم.
+104
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    دکترهای خانم باز و عیاش و پول پرست بی عرضه ترسو باید به داد مردم برسند هر چند امیدی نیست چونکه دکترهای مریض کش ما فقط دنبال عیاشی و پول هستن.
    23
    8
    یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

    بیخود کردی . جعلی.لهجه داد میزنع ک ایرانی تو ایران نیست. حتا استعمارلینک هم تو ایران کار نمیکنه.ملت میگن استارلینک من میگم استعمارلینک.دهسال بعد میفهمید حرفمو.فاطی افغان فراری ب اروپاه و و arian1 متخصص حرافی و کامنت بارگزاشتن کیلویی و دلاک پلشت اندیش و همیداصفان دربدر.اینورا پیداتون بشع نابودتون میکنم.تا پسفردا همهچیز رو ریل درست می اوفته.بیخود جو ندید.بعدش من میدونم و شما.فقت شانستون اینع ک از من دوریدوگرنع.خدابدور0
    39
    1
    یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    دفاع مشروع با هر وسیله از ......... حق مسلمه دفاع در مقابل سگان بیشرف بسیجی و سپاهی و ارتشی و نیروی انتظامیه. تمام.
    4
    31
    یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان
    ...میکروب بد به چه چیز این رژیم اشغال که مایحتاج اولیه مردم که شامل نان، آب و برق است را نمیتواند تامین کند افتخار میکنی؟ اربابهای میکروب تو آب های رودخانه ها را خشک کردن، مردم توان خرید ندارن و آب و برق نیست. زد نزن بی مخ. تو و سردسته هایت اومدین با امریکا در گیر بشوید در حالیکه درک ندارید که روسیه که بیشترین سلاح های اتمی دنیا را در دست دارد و ۱۰۰۰ مرتبه از ایران قویتر است با امریکا درگیر نمیشود. آخه مغز خر خوردین یا چی که درک نمیکنید ؟
    4
    14
    یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد
    باید به این مسئله توجه کرد که شاید اخبار کشته شدگان تا حدی جعلی و کا ر حکومت باشد که قصد ترساندن مبارزین را دارد. باید تا زمان تایید خبرها و کلیپها با شک و تردید به آنها نگاه کرد.
    0
    0
    یکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.