گزارش‌ها از آرایش نظامی آمریکا در منطقه همزمان با هشدار شدیداللحن ترامپ به جمهوری اسلامی

 با فرمان پرزیدنت ترامپ بامداد شنبه مادورو در پایتخت ونزوئلا بازداشت شد. مادورو متحد جمهوری اسلامی بود.صدای آمریکا: هم‌زمان با ادامه اعتراضات مردمی در ایران و هشدار دونالد ترامپ به جمهوری اسلامی درباره سرکوب معترضان، گزارش‌های رسانه‌ای از تحرکات نظامی و بررسی گزینه‌های مداخله آمریکا در منطقه خبر می‌دهند. رویترز حتی گزارش داد در تهران مقامات جمهوری اسلامی نگران هستند که گزینه بعدی اقدام آمریکا باشند.

نشریه فوربس با اشاره به اولتیماتوم دونالد ترامپ به جمهوری اسلامی درباره پیامدهای کشتار و سرکوب معترضان، به بررسی احتمال اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به خاورمیانه پرداخته و نوشت: محتمل‌ترین گزینه‌ها یواس‌اس تئودور روزولت یا یواس‌اس آبراهام لینکلن هستند. به نوشته فوربس، تئودور روزولت که در ماه نوامبر بندر سن‌دیگو را ترک کرده، گزینه عملی‌تری برای اعزام به منطقه به شمار می‌رود. فوربس افزوده است نیروی دریایی آمریکا توان اعزام سریع یک ناو هواپیمابر برای پشتیبانی از هر اقدام احتمالی علیه حکومت ایران را دارد، هرچند این اقدام می‌تواند در دیگر نقاط جهان، از جمله کارائیب، با محدودیت‌های عملیاتی همراه شود.

دونالد ترامپ این هفته دوبار تاکید کرد اگر رژیم ایران بخواهد مانند گذشته شروع به کشتن مردم کند، «با برخورد محکم امریکا روبرو خواهد شد»

اسکای‌نیوز نیز گزارش داده است که پس از بازداشت رئیس‌جمهور ونزوئلا، احتمال مداخله خارجی آمریکا در نقطه‌ای دیگر از جهان، از جمله ایران، افزایش یافته است. به نوشته این شبکه، «اقدام جسورانه» ترامپ جهان را در وضعیت آماده‌باش قرار داده است.

اسکای‌نیوز افزود: جمهوری اسلامی هم‌زمان با اعتراضات سراسری، در یکی از آسیب‌پذیرترین مقاطع خود قرار دارد؛ با اقتصادی درهم‌شکسته و فشارهای بین‌المللی فزاینده پس از جنگ ۱۲ روزه، تهران برای بازیابی توان خود با چالش جدی روبه‌روست. این شبکه همچنین گزارش داده است که روز دوشنبه خبرهایی درباره اعزام نیروهای ویژه و جنگنده‌های آمریکا به اروپا با هدف حمله احتمالی به ایران منتشر شده است.

در همین حال، نشریه سان بریتانیا گزارش داد که پس از هشدار اخیر ترامپ به جمهوری اسلامی، تعدادی جت نظامی و نیروهای ویژه آمریکا به بریتانیا و آلمان منتقل شده‌اند؛ تحرکاتی که به نوشته این روزنامه، می‌تواند با وضعیت کنونی ایران مرتبط باشد.

سان نوشت: هواپیماهای سی-۱۷ گلوبمستر و دو فروند ای‌سی-۱۳۰ متعلق به هنگ ۱۶۰ عملیات ویژه هوانوردی آمریکا در پایگاه هوایی راف فیرفورد در انگلستان فرود آمده‌اند.

این نشریه افزود: چنین جابجایی‌هایی با الگوی تحرکات نیروی هوایی آمریکا پیش از بمباران تأسیسات هسته‌ای در جنگ ۱۲ روزه هم‌خوانی دارد. به گزارش سان، گمان می‌رود مأموریت این نیروها می‌تواند متوجه اهداف با ارزش بالا باشد؛ مأموریت‌هایی که معمولاً در حوزه فعالیت هنگ ۱۶۰ تعریف می‌شود.

اورشلیم‌پست نیز گزارش داده است نشانه‌های متعددی وجود دارد که حاکی از بررسی نوعی مداخله آمریکا در ارتباط با اعتراضات کنونی ایران است. این روزنامه نوشت اسرائیل نیز در حال ارزیابی این موضوع است که آیا اقدام آمریکا در بازداشت نیکلاس مادورو می‌تواند مسیر اقدام علیه جمهوری اسلامی را هموار کند یا نه.

به نوشته اورشلیم‌پست، اقدام واشینگتن در ونزوئلا اسرائیل را غافلگیر کرده و محاسبات این کشور درباره آنچه ممکن است در قبال جمهوری اسلامی رخ دهد را دستخوش تغییر کرده است.

این نشریه همچنین تأکید کرد که جمهوری اسلامی اکنون هشدارهای ترامپ را جدی می‌گیرد و مجموعه اقدام‌ها، از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تا بازداشت مادورو و هشدار درباره کشتن معترضان، الگویی را شکل داده که تهران نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد.

هنوز کاخ سفید به این گزارش ها واکنشی نشان نداده است.

علی جوانمردی مشاور ارشد ناظر بر بخش فارسی، کردی و افغانستان در صدای آمریکا می گوید دولت ترامپ بعد از فشار حداکثری، اکنون حمایت حداکثری از مردم ایران را آغاز کرده است. پرزیدنت ترامپ در این مورد، بسیار جدی است.

در همین زمینه، خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که پس از اقدام آمریکا در ونزوئلا، برخی مقام‌های جمهوری اسلامی نگران آن هستند که ایران گزینه بعدی ترامپ باشد.

رویترز نوشت تلاش جمهوری اسلامی برای مهار اعتراضات مردمی، با تهدید ترامپ به مداخله و اتفاق بازداشت مادورو، پیچیده‌تر شده و فشار آمریکا دامنه مانور حکومت را محدود کرده است؛ به‌گونه‌ای که رهبران جمهوری اسلامی میان خشم عمومی در خیابان‌ها و تهدیدهای واشینگتن گرفتار شده‌اند.

در همین حال، منابع امنیتی اسرائیل گفته‌اند تهدیدهای دونالد ترامپ علیه ایران اتفاقی نیست. به گفته این منابع، رئیس‌جمهور آمریکا از اقدامات پنهانی جمهوری اسلامی در حوزه موشکی آگاهی کامل دارد و مواضع او بر پایه اطلاعات دقیق و معتبر اطلاعاتی شکل گرفته است.
+59
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    روز جزا نزدیک شد. سایبری ها از شناسایی و محاکمه بترسید.
    6
    70
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۱
    گشتاسپ - تهران، ایران

    به خسنودی اهوره مزده جمهوری اسلامی مطرود سال ۱۴۰۵ رو نمیبینن
    2
    36
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    حتما شنیدید در محفلی یکی جوکی گفت و همه خندیدن ، بجز خر . فرداش این خره مدام می خندید و همه متعجب شدن ، دلیلش را همه میدونید گفتن نداره شاید به مصدق روحت شاد بر بخوره
    2
    29
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۷
    romano - تهران، ایران

    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    امیدوارم تو ذوقت نخوره.
    35
    2
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    عرزشی ها، قدر قدرت بودن منطقه اتون در مورد اسراییل که به چخ مالید. ۴۶ سال مرگ بر امریکا گفتین، الان بهترین فرصت هست که بعد از نبرد دلاورانه امریکا را زیر پا بگذارین فرصت از این بهتر؟ شربت شهادت امریکایی یه مزه دیگه ای داره
    3
    27
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
    تبریزی ها اردبیل ها خجالت بکشید. از زیر لحاف زنتان بیان بیرون. کجا فرار کردید این کارتون خیانت به ملت ایران هست. مثل موش های ترسو تو فاضل آب قایم شدید.
    25
    22
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    romano - تهران، ایران
    اقرار کردی که سایبری هستی‌؟ به همین خاطر بهت برخورد؟
    2
    19
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    universe123 - لندن، انگلستان
    علی جوانمردی رهبر آزادیخواه و آینده ایران راست میگه.
    20
    5
    ‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.