اعتراف محمدرضا باهنر، نایب رئیس سابق مجلس به اسیدپاشی حزبالهیها به صورت دختران بیحجاب
+81
رأی دهید
-4
اعتراف محمدرضا باهنر، نایب رئیس سابق مجلس به اسیدپاشی حزبالهیها به صورت دختران بیحجابباهنر : موسوی خوئینیها اسید پاشان را آزاد کرد و گفت به وظیفهشان عمل کردند.
افشاگری باهنر از اسیدپاشی به صورت دختران بیحجاب / پاسخ فرزند آیتالله خوئینیها به یک ادعا به گزارش جماران، محمدرضا باهنر در مصاحبهای افشا کرد: موسوی خوئینیها اسید پاشان را آزاد کرد و گفت به وظیفهشان عمل کردند.
البته این ادعا با پاسخ فرزند آیتالله خوئینیها مواجه شد. او در پاسخی به این ادعاها به جماران گفته است:
۱. آیتالله «سیدمحمد موسوی خوئینی»، از سوی امام خمینی به سِمت «دادستان کل کشور» و عضویت در «شورای عالی قضایی» منصوب شدند. مدیریت دستگاه قضایی بر عهدهی «شورای عالی قضایی» بود و دادستان کل کشور، نه مسئولِ دستگیری یا آزادیِ اشخاص بود و نه چنین اختیاری داشت. آقای باهنر پس از سه دهه حضور در قوهی قانونگذاری، نباید از این نکته غفلت میکردند.
۲. به رغم جست و جو، اسیدپاشی به خانمهای بیحجاب، اصلاً سابقهای در دوران امام ندارد. هرچند تغییری در موضع نمیدهد، ولی اگر آقای « باهنر» نسبت به این موضوع اطلاعی دارند؛ با ذکر تاریخ و مدرک معتبر اعلان کنند.
۳. بنا بر این، انتساب دخالت و دستورِ آزادی افرادی که به خانمها - به خاطر بیحجابی یا هر علت دیگری - اسید پاشیده بودند، به آیتالله « موسوی خوئینی»، درست نیست. گوینده اگر دلیل و مدرکی ارائه نکند، علاوه بر این که باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشد؛ لازم است از مخاطبان مصاحبهاش، بابت گزارش نادرست عذرخواهی کند.
۵۲

Javid shah VA pahlavi - اهواز ، ایران
زرشک، مردم ایران خودشون میدونستن که کار بسیجیها و عرعری های این رژیم کثیف هست، اصلا مگر مردم ایران به غیر از همین حکومت دشمن دیگه ای دارن که تا این درجه سخیف و ضد ملت ایران باشه ؟! . لازم به اعتراف شما هم نبود چون مردم باهوش تر از این حرفان، باشد که نوبت شما هم برسد. مرگ بر سه فاسد . ملا ،چپول بی وطن ،مجاهد . زنده باد خاندان ایرانساز و ایراندوست پهلوی
61
71
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
۳۶

arian1 - ابادان، ایران
با شناخت و سابقه ای که مردم ایران از دین منفور اسلامی و جنایات بی شمار روحانیون کثیف و جنایتکار این دین شیطانی دارند این جنایات در مورد دختران و زنان اتفاق افتاده است. هنوز فراموش نکرده ایم امام جمعه جنایتکار اصفهان که چگونه حزب الهی ها را به اسید پاشی بر روی زنان تشویق می کرد.
60
75
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
۴۲

karaji - کرج ، ایران
این کثافت کاری ها از هیچ حیوانی ساخته نیست و اینها هم حزب الهی نبودند ، یا مخ شسته بودند و یا سگ قلچماق مزد بگیر بیگانه وگرنه الله و کسی که به او ایمان داشته باشه واقعا ، همچین جنایاتی رو مرتکب نمیشه ..!
73
2
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
۵۱

Persian2600 - استکهلم، سوئد
زکی، چشم بسته غیب گفتی. مرتیکه .....انگار مردم تمامم این جنایات را نمیدوستند که زیر سر اخوندهای ........ تازی لواطکاره.
10
57
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
۲۶

zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
چقدر بجا و پسندیده بود اگر از سیر تکامل شما اوباش استبداد از ابزار جنایت اسید به سنگ سخن می گفتی ،تا لااقل این شبهه برای مخاطب پیش نمی آمد که جانور دیگری چون مهدی نصیری پا به عرصه و پاچه خواری افتاب پرستان گذاشته است و حلالیت از نوکران ان یکی استبداد می خواهد ،
24
2
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
۵۹

ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
همتون کثیف و هرومزاده اید فقط الان دارید رنگ عوض میکنید و همدیگه را میفروشید. لعنت به عنگلیس و دین
2
30
یکشنبه ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
۸۳

گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
در خباثت تمام شماها کوچکترین شکی نیست
0
3
دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹