بریتانیا مدت زمان لازم برای اخذ اقامت دائم پناهندگان را از پنج سال به ٢۰ سال افزایش می‌دهد

شبانه محمود وزیر کشور بریتانیا
رادیو فرانسه: دولت بریتانیا، شامگاه شنبه ۱۵ نوامبر (٢۴ آبان)، اعلام کرد که این کشور با بازنگری در سیاست مهاجرتی خود، حمایت از پناهندگان را کاهش خواهد داد. بر اساس این طرح، مدت زمان لازم برای اخذ اقامت دائم پناهندگان در بریتانیا از پنج سال به ٢۰ سال افزایش خواهد یافت.

دولت بریتانیا، شامگاه شنبه ۱۵ نوامبر (٢۴ آبان)، اعلام کرد که برنامه جدیدی را با هدف جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی به این کشور اجرایی خواهد کرد که بر اساس آن حمایت از پناهندگان به شدت کاهش خواهد یافت.

این طرح که از سیستم سختگیرانه پذیرش پناهندگان در دانمارک الگوبرداری شده است، در حالی اعلام شد که کی‌یر استارمر نخست وزیر بریتانیا و رهبر حزب کارگر، با افزایش محبوبیت حزب «اصلاحات بریتانیا» که سیاست‌های ضد مهاجرتی را دنبال می‌کند، تحت فشار قرار گرفته است تا موضع سختگیرانه‌تری را در قبال مهاجران اتخاذ کند.

شبانه محمود وزیر کشور بریتانیا، با اشاره به بازنگری و اصلاحات در سیاست مهاجرتی این کشور، طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «من به بلیط طلایی بریتانیا برای پناهجویان پایان خواهم داد.»

شبانه محمود تصریح کرد که بر اساس طرح جدید، افرادی که درخواست پناهندگی آنها در بریتانیا پذیرفته شود، اقامت ٣٠ ماهه دریافت می‌کنند و پس از آن وضعیت پناهندگی افراد به صورت دوره‌ای و منظم بازبینی خواهد شد و پناهندگان در صورت امن تشخیص داده شدن کشورشان، مجبور به بازگشت به کشورهای خود خواهند شد.

این در حالی است که بر اساس قوانین فعلی بریتانیا، افراد دارای وضعیت پناهندگی، اقامت پنج ساله دریافت می‌کنند و پس از آن می‌توانند برای اقامت دائم و در نهایت شهروندی بریتانیا درخواست دهند.

وزارت کشور بریتانیا، همچنین اعلام کرد که قصد دارد مدت زمان لازم برای درخواست اقامت دائم پناهندگان در این کشور را از پنج سال به ٢۰ سال افزایش دهد.

تعداد درخواست‌های پناهندگی در بریتانیا در بالاترین حد خود قرار دارد و طبق آمار رسمی، حدود ۱۱۱ هزار درخواست پناهندگی در سال منتهی به ژوئن ٢۰٢۵ در این کشور ثبت شده است.

وزارت کشور بریتانیا، طرح جدیدی را که قرار است شبانه محمود روز دوشنبه ۱۷ نوامبر (٢۶ آبان) در پارلمان ارائه دهد، «بزرگترین بازنگری سیاست پناهندگی در دوران معاصر» نامید و تأکید کرد که این اصلاحات، از ورود مهاجران غیرقانونی به بریتانیا جلوگیری می‌کند و اخراج مهاجرانی را که از قبل وارد این کشور شده‌اند نیز تسهیل می‌کند.

وزارت کشور بریتانیا همچنین اعلام کرد که بر اساس طرح جدید، وظیفه قانونی دولت برای حمایت از پناهجویان که در سال ۲۰۰۵ وضع شده بود نیز لغو خواهد شد و ارائه مسکن و کمک هزینه مالی هفتگی، به امری «اختیاری» برای دولت تبدیل خواهد شد. به این معنی که دولت می‌تواند از ارائه کمک به هر پناهجویی که توانایی کار کردن دارد یا افرادی که مرتکب جرم شده‌اند، خودداری کند.
+51
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    کشوری که شبانه محمود وزیرش باشه باید .....خوشم میاد مسلمونای افاراطی دارند عنگلیس را العنگلیس یا العنجلیز تبدیل میکنند. لعنت به ...
    4
    37
    یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    چاله چاله - آبادان، برزیل
    یاد ناصر تقوایی خوش از زبان ناخدا خورشید چه زیبا گفت :مو نمی دونم قانون دنیا رو‌ کی نوشته ولی میدونم که هیچ جای دنیا آدم‌گرسنه نمیخواد. این قانون ظالمانه است.
    4
    15
    یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    حق گو لندن - لندن، انگلستان
    ببینید اون ادمی که می اید پناهنده می‌شود بیست سال که سهل است . ۵۰ سال هم می ماند که اقامت دائم بگیرد . طرح رواندا بهترین طرح بود . بفرستن کانادا البته آنجا ایرانی‌های هموطن خودشیفته کازشان می گیرند یا از سرما بر می‌کردند ایران . البته همه جوره داریم‌اینجا . من از جماعت ایرانی‌که از جامعه خودمان هستند می گویم. ۹۵٪ پناهنده داغون ، ۳٪ مریض روانی و ۲ درصد شاید آدم حسابی که سمی نباشند .
    4
    6
    یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    CR7theGoat - رم، ایتالیا
    این خودش تو انگلیس خارجی حساب میشه.شک ندارم دهسال طول کشیده تا خودشو قبول کن بعنوانه پناهنده یا پناهندگی پدرمادرش دهسال طول کشیده.بعد برا بقیه میگه بیست سال.هرچی آدم عقده ای و توسری خورده رو میبرن میکنن مسئول.بااینجور آدما این دنیا دیگه جای زندگی نیست.
    7
    9
    یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.