صابر کاظمی، والیبالیست جوان ایرانی درگذشت

صابر کاظمی در مسابقال المپیک توکیوبی بی سی: صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران، سحرگاه چهارشنبه ۱۴ آبان درگذشت. فدراسیون والیبال ایران مرگ او را تائید کرده است.

در روزهای گذشته اخبار متعددی از وضعیت سلامت آقای کاظمی منتشر شده بود.

این ورزشکار برجسته که به تازگی قراردادی برای بازی در تیم الریان قطر امضا کرده بود، روز جمعه ۲۵ مهر، در حالی که کنار استخر بود دچار حمله مغزی شد و پس از آن که پزشکان قطری توانستند او را احیاء کنند، به کما رفت.

با هماهنگی تیم پزشکی، روز دوشنبه ۵ آبان، آقای کاظمی به تهران منتقل شد اما تلاش‌ها برای بهبود او بی‌نتیجه بود.روز چهارشنبه، هفتم آبان، رسانه‌های ایران نظر کمیسیون پزشکان ایرانی را منتشر کردند که همسو با نظر پزشکان قطری و اعلام مرگ مغزی این والیبالیست برجسته ایرانی بود.

در نظریه این کمیسیون پزشکی از کار افتادن کامل و برگشت‌ناپذیر عملکرد مغز تایید شد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و همینطور فدراسیون والیبال ایران مرگ آقای کاظمی را به جامعه ورزشی ایران تسلیت گفته‌اند.

صابر کاظمی که از سال ۲۰۱۸ به تیم ملی والیبال ایران دعوت شده بود و در المپیک توکیو هم همراه این تیم بود، تنها یک هفته پیش از این واقعه، طی قراردادی به تیم الریان قطر پیوسته بود که مدافع عنوان قهرمانی باشگاه‌های آسیاست.

او سابقه بازی در تیم‌های باشگاهی ترکیه و کویت را هم داشت.

آقای کاظمی متولد سوم دی ماه ۱۳۷۷ در روستای قانقرمه از توابع شهرستان آق‌قلا در استان گرگان بود.
+5
رأی دهید
-19

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    بدون شایعه سازی در کنکتیکات امریکا زن و شوهری دوست من بودند. یک روز شوهر بدون امادگی در اب شیرجه زد و مرد. مورد دوم با دوستی عازم رامسر بودیم. سر راه رفت با دوستش اقای عبدو سلام علیک کرد. چند روز در هتل رامسر بودیم. در بازگشت رفت خداحافظی کند. به او گفتند عبدو دوش اب سرد گرفته و مرده است. مورد سوم زنی از اقوام من بود. دوش اب سر گرفت و همانجا تمام کرد.
    4
    6
    ‌چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    حق گو لندن - لندن، انگلستان
    هر کجا این بچه را بغیر از لجن خانه بیمارستان پیامبران تهران با آن دکترهای دلال دارو و مریض دزدش و‌پرستارهای دارو دزدش و‌همیشه خواب در ای سی یو می بردند این بچه نجات‌پبدا می کرد . نمی دانم چرا آنجا برندش . مالکش سپاهی بود‌که به درک واصل شد حالا پسر قمار بازش آنجا را اداره می‌کند .
    0
    4
    ‌چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    آیا پزشک قانونی ایران هم همین نظریه را داشت؟
    0
    1
    ‌چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.