ربایندگان دو مرد هندی در ایران تهدید کرده‌اند که اگر پول دریافت نکنند «کلیه‌های آنها را می‌فروشند»

خبر گروگان گرفته شدن ریتکی و پاوان در ایران در رسانه‌های محلی هند انعکاس گسترده داشته استخانواده دو مرد هندی می‌گویند که‌ آنها با وعده گرفتن شغلی در اسپانیا،‌ به ایران کشانده شدند و قاچاقچیان انسان آنها را شکنجه می‌کنند و تهدید کرده‌اند که اگر پولی که می‌خواهند پرداخت نشود،‌ «کلیه‌های آنها را می‌فروشند.»

این اولین بار نیست که شهروندان هندی فریب قاچاقچیان انسان را می‌خورند و پس از انتقال به ایران،‌ گروگان گرفته می‌شوند.

به گزارش روزنامه تایمز هند، ریتکی ۲۴ ساله و پاوان ۴۰ ساله،‌ ۱۱ روز پیش (۲۲ اکتبر) بعد از دریافت وعده کار در اروپا خانه‌هایشان را ترک کردند. بر اساس این گزارش فردی که می‌گفت از یک «شرکت مسافرتی و کاریابی» است، به آنها اطمینان داده بود که برایشان کاری در اسپانیا پیدا کرده است.

به گفته خانواده‌های این دو مرد، آنها ابتدا به کلکته و پس از آن به تایلند پرواز کردند و از آن جا هم به تهران فرستاده شدند. به آنها گفته شده بود که در تهران یک توقف کوتاه خواهند داشت تا از آنجا به اسپانیا منتقل شوند.

خانواده‌های این دو هندی می‌گویند که آن‌ها پس از رسیدن به تهران در دام قاچاقچیانی افتادند که انسان‌ها را به صورت غیرقانونی از طریق مسیرهای «مال‌رو» از مرز عبور می‌دهند. آن‌ها می‌گویند حالا قاچاقچیان انسان،‌ با شکنجه ریتکی و پاوان تهدید کرده‌اند که «اگر پولی که درخواست کردند را ندهند،‌ کلیه‌های آنها را خواهند فروخت.»

مقامات ایرانی و هندی درباره این پرونده هنوز اظهارنظر رسمی نکرده‌اند.

اما راندیپ سینگ سورجوالا،‌ نماینده پارلمان هند و از اعضای ارشد حزب کنگره ملی در پستی در شبکه ایکس از مقامات این کشور خواست که برای آزادی این دو مرد تلاش کنند. او ویدئویی را هم که گفته شده مربوط به شکنجه یکی از این دو هندی است،‌ باز نشر کرده است.

او نوشت که جان این دو هندی که در ایران گروگان گرفته شدند،‌ در خطر است.

رسانه‌های هندی می‌گویند که خانواده این دو با مراجعه به پلیس،‌ شکایتی در این رابطه ثبت کردند.
خبر گروگان گرفته شدن این دو هندی در ایران در رسانه‌های محلی انعکاس گسترده داشته است/ عکس از پست راندیپ سینگ سورجوالا،‌ نماینده پارلمان هند در شبکه ایکسبی بی سی: این اتفاق مشابه پرونده‌ایست که خرداد ماه امسال گزارش شده بود؛ هنگامی که سه مرد اهل ایالت پنجاب که با وعده کاری پردرآمد در استرالیا فریب داده شده بودند، در ایران گروگان گرفته شدند.

به گفته خانواده آنها، افراد ناشناس این سه نفر را به محض رسیدن به ایران به گروگان گرفتند و برای‌ آزادی آنها ۵ میلیون روپیه، معادل ۶۳ هزار دلار، باج درخواست کرده بودند.

پس از انتشار گزارش‌هایی درباره وضعیت این سه نفر و درخواست مقامات هندی،‌ پلیس ایران اعلام کرد که «مخفیگاه» قاچاقچیان را در منطقه ورامین در جنوب تهران کشف کرده و در «اقدامی ضربتی» این سه هندی و «افراد دیگری از کشورهای مختلف» را که در این مکان نگهداری می‌شدند، آزاد کرده است.

پلیس ایران آن زمان گفته بود که آدم ربایان «تبعه کشورهای دیگر بودند» و افراد با وعده صدور ویزا در دام این قاچاقچیان افتاده بودند.
هشدار دولت هند به شهروندانش در مورد سفر به ایران
شهریور ماه امسال، وزارت خارجه هند درباره سفر به تهران هشداری صادر کرد.

در این هشدار آمده است که چندین شهروند هندی با وعده‌های دروغین فرصت شغلی یا سفر به کشورهای دیگر فریب داده شدند و پس از اینکه باندهای تبهکار قاچاق انسان آن‌ها را به ایران منتقل کردند،‌ در ایران ربوده شدند و قاچاقچیان برای آزادی آنها درخواست پول کردند.

وزارت خارجه هند به شهروندانش هشدار داد که «کاملا هوشیار» باشند. مقامات هندی همچنین خاطرنشان کردند که ورود بدون ویزا به ایران برای شهروندان هندی، فقط برای گردشگری مجاز است.

بسیاری از هندی‌ها در جستجوی فرصت‌های شغلی و یافتن زندگی بهتر به کشورهای توسعه‌یافته سفر می‌کنند.

برخی از آنها قربانی کلاهبرداری شرکت‌هایی می‌شوند که در قبال دریافت مبالغ گزاف به آنها وعده مشاغل پردرآمد واهی می‌دهند و آنها را راهی مسیرهای غیرقانونی و ناامن می‌کنند.
+12
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    باور نمیکنم. آخه کی میاد کلیه هندی بخره؟ خداوکیلی همون کلیه مریض از مال این آشغال‌خورا بهتره.
    30
    0
    یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    به کاهدون زدن. کسی کلیه هندی نمیخره.
    16
    10
    یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۳
    محمد۱۳۷۲ - وکنکور، کانادا
    عوضش امنیت داریم😂😂😂
    1
    17
    یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    من همیشه میگم حتی به اندازه سرسوزن تفاوتی بین شاه اللهی و حزب‌اللهی نیست..فقط اسم ارباب فرق می‌کند.اینجا حمیده قرقره و فاطمه زهرا دوتا کامنت گذاشتند .ببین چقدر نظراتشان بهم شبیهند
    14
    2
    یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    تو چقدر باهوشی دمپایی ابری؟ حالا کو… سوزه ات مال چیه؟ بگو شاید پمادش پیدا شه
    0
    12
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    ولی بعضی وقتها من سورپرایز میشوم مثلا اینجا حمیده قرقره دزد بابا بیشتر منفی گرفته چون دوران نفرت کور بسر آمده. این نشانه های خوب است انسان چقدر باید ......... باشد که ار یک و نیم میلیارد انسان بدون هیچ دلیلی نفرت داشته باشد.تازه چقدر این هنوگدی ها آدمهای خوبی هستند که بعد از ۵۶ بار حمله ایرانیان به هند از ما متنفر نیستند .ولی این آشغالهای بیمار از همه متنفرند.از افغانی عراقی کرد هندی آذری بلوچ چپ راست .همه فقط مثلا مثلا ب عاشق تام موردی ه
    4
    1
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    این ربطی به دید زدن سیاسی نداره، بخاطر اینکه بچه محل بوده‌ایم.
    3
    0
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    بجای بعضی وقتها سعی کن همیشه سورپرایز بشی، برای سلامتی خیلی خوبه. چون رگها رو اگر دچار گرفتگی و چربی شده باشند، باز میکنه. یعنی بالن زدن مجانی. هندیا رو میبینم هی میگم نادر شاه نادر شاه ولی ه رو از ب تشخیص نمیدن، حالیشون نیست.
    3
    0
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    نادر شاه را میبینی ؟؟ ای وای کی مردی؟؟از عشق ملانی خودکشی کردی یا غم دوری یاسمین تورا غمکشته کرد یا درجنگ با مورلی کشته شدی؟؟ کی مردی؟؟؟؟یاقرار نشد تو دست از فیلم کردن این شاه اللهی هابردارینمیخوره
    2
    0
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    مص اینکه تاریخت خوب نیست. نادر شاه چندین بار ترتیب هندیا رو داد، واسه همین ازش دل خوشی ندارن. یه عالمه هم با خودش غنیمت آورد از جمله الماس، زمرد، یاقوت و اینا. واسه همین وقتی او خیابون یا پارک می‌بینم‌شون از راه دور داد میزنم نادر شاه. اگه از نزدیک بگم که ترتیبم رو میدن.
    2
    0
    دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.