ورود ۵ رولز رویس صفر کیلومتر ۲۰۲۵ به ایران که متعلق به فقط یک نفر است

۵ دستگاه رولزرویس صفر کیلومتر مدل ۲۰۲۵ به‌تازگی وارد کشور شده‌اند.
نکته جالب و بحث‌برانگیز اینجاست که مالک تمام این خودروها فقط یک نفر است.

در حالی که بیشتر مردم با بحران اقتصادی و گرانی سر می‌کنند، ورود چنین خودروهایی بار دیگر بحث درباره تبعیض، رانت و شکاف طبقاتی را داغ کرده است.

 
+28
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه

    دارندگی برازندگی خدا پایدار کند اسلام را که فاسد اختلاسگر و زن باره و تروریست و وحشی تربیت میکند
    5
    69
    شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    ماینر - اسن، آلمان

    تا این سفره پررونق و این خوان بینهایت برای این افراد که حتمآ از سران جم هوری اسـ... هستند ،نمی‌گذارند گه این حکومت‌ و ذات اون عوض بشه،بزارن کی بره و کی بیاد؟بزارن کسی بیاد مثل شاهزاده رضا پهلوی که مانع دزدی و رانت خواری آنها بشه؟تنها عامل شکست این اراذل مردم ایرانند و و لاغیر.
    3
    54
    شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    درشرایط اقتصادی فعلی مردم اگر دست من به ماشینها برسد بدونه معطلی آنهارا آتش میزنم
    4
    13
    شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    باور کن من صاحبش نیتم و نخواهم بود و هیچگونه چشمداشتی هم به اینها ندارم ولی باور کن صاحب اصلی اینها شما و امثال شماها هستید و خواهید بود . برای بدست آوردن چیزی که متعلق فقط باید متحد شوید و بزور آنها را بدست بگیرید ، نارحت این ۵ دستگاهی ؟ میلیارها را بردند و خوردند و فنا کردن
    2
    11
    شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    والا کامنت ها را آدم میخونه فقط تنها حسی که میگیره از اینها یک عده حسود بخیل مزدور وطن فروش که چشم دیدن ۵ دستگاه ماشین لوکس را در فقط ایران ندارند ببینند بعد همین اوباش وطن فروش پست میذارند و فحش میدهند وقتی عراقی ها با ماشینها نه چندان گران فورد و شورلت میان ایران که چرا ایرانی ها نمی تونند از اینها سوار بشوند و عربها میشوند!!!! خدایش این اقلیت پر ادعای پر حرف حسود بخیل تا کی میخوان برای همه عالم و آدم تعیین تلکیف کنند؟ رفتن اروپا و‌آمریکا و دم از غرب و اقتصاد غرب میزنند ولی مثل پیرزنها تمام رفتارها و خواسته هاشون کمونیستی هستش الان میان ادعا میکنند که برای همه مردم ایران میخوان! آخه همه مردم اروپا و آمریکا دارند که در ایران داشته باشند اسکولها؟ از آزادی واردات دم میزنند ولی موقع تغییر قیمت سوخت معترضند!؟ آخه شماها تو انگلیس چی میخورید که مغزتون اینطوری شده مگه نمیگید مثل غرب خود دارند واردات را کم کم آزاد و قیمت بنزین را هم مثل بقیه کشورها میکنند ایرادش چیه حسودها؟
    13
    2
    شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.