پُست های روز دنیای اینترنت: رقص آخوند در سی و سه پل

واکنش جنجالی کتایون ریاحی با دیدن سعید پورصمیمی در مراسم ختم تقوایی  ۳ سال پس از شکایت برای تعرض جنسی
 
ویدئویی از لحظه رویارویی کتایون ریاحی با سعید پورصمیمی در مرامس ختم ناصر تقوایی پس از سه سال و ماجرای شکایت از او را ببینید. 

3 سال پیش کتایون ریاحی، بازیگر سینما در یک رشته استوری با انتشار تصویری از سعید پورصمیمی بازیگر فیلم «برادران لیلا» به جنبش من هم/ Me Too پیوست.

کتایون ریاحی با انتشار تصویری از خود در اینستاگرام نوشت: این عکس مربوط به بیست‌وپنج سال پیش است.

 آن سال‌ها آقای داوود رشیدی ریاست هیئت‌مدیره خانه سینما و آقای پورصمیمی دستیار یا معاون بودند. من توسط همکاران خودم و در خانه سینما به اتهامات واهی بازجویی و مواخذه شدم. 

آقای پورصمیمی که در نقش بازجو وارد شده بود، با سوء‌استفاده از موقعیت خود به من تعرض کرد. 

روزگار سختی بود و من هیچ نگفتم. هنوز پس از ۲۵ سال روح و روانم از این حادثه تلخ التیام نیافته و آزرده است. به یاد داشته باشیم اگر ثروت، شهرت و قدرت مهار نشود، اگر اخلاق و قانون اقتدار نداشته باشند، این فساد است که همه جا با قلدری حکومت می‌کند. 
پیام کوروش یغمایی به صداوسیما
بر پایه تکرار پخش آثار من از رادیو و تلویزیون موجود در کشور آن‌هم برای ... بار

لطفاً مهر خودتان را از من دریغ بفرمایید.

ترجیح می‌دهم و خوشحال خواهم شد که سالهای آینده را هم مانند سالهای گذشته « و البته هم اکنون » ممنوع‌الکار باقی بمانم.

خداوند ایران را بپاید.

کوروش یغمایی - مهر ۱۴۰۴

واکنش گلاب آدینه به « فعال شدن  ۸۰ هزار نیروی آمر به معروف»: به جان هم انداختن مردم دستآوردی نخواهد داشت
‌گلاب آدینه، بازیگر مشهور سینما و تلویزیون ایران در واکنش به تشکیل «اتاق وضعیت عفاف و حجاب» و «فعال شدن۸۰ هزار نیروی آمر به معروف» می‌گوید: «به جان انداختن مردم دستاوردی نخواهد داشت.»
رقص سه آخوند در سی و سه پل که با هوش مصنوعی تهیه شده است
رونمایی از مجسمه نبرد رستم و رخش با اژدها در شاهین شهر اصفهان
مراسم رونمایی مردمی از مجسمه «نبرد رستم و رخش با اژدها» شامگاه پنجشنبه ۲۴ مهرماه در میدان فردوسی شاهین‌شهر اصفهان برگزار شد. این اثر الهام‌گرفته از شاهنامه فردوسی است و به‌عنوان نمادی از پیروزی خرد، وجدان و نیکی بر نیروهای تاریکی طراحی شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان، محمدرضا مکارمی، خالق این اثر، گفت این مجسمه با ارتفاع ۱۴ متر و پایه بتنی یک‌متری با نمای سنگ گرانیت ساخته شده و جنس آن از کامپوزیت پیشرفته مقاوم در برابر حوادث طبیعی است. او افزود در این اثر، رستم نماد خرد پاک، رخش نماد وجدان بیدار و اژدها نماد اندیشه‌های شیطانی است.

این هنرمند مجسمه سازی گفت که هر سه چهره رستم، رخش و اژدها جلوه‌هایی از وجود رستم را نشان می‌دهند. او گفت این مجسمه با طراحی ۳۶۰ درجه و گردش پیکره‌ها از هر زاویه قابل دیدن است و با نگاهی ملی و فراملی طی دو سال ساخته و در میدان فردوسی شاهین‌شهر نصب شده است.
التماس کشاورز و نیشخند وزیر جهاد کشاورزی
ویدیوی منتشر‌شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد یک کشاورز هنگام حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در استان اردبیل به دیدار او رفته و با التماس خواستار رسیدگی به وضعیتش شده است.‌

بر اساس گزارش‌های منتشر‌شده، با وجود گذشت پنج‌ماه هنوز مطالبات گندم‌کاران مغانی پرداخت نشده است.
+4
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    مجسمه زیباییه بیش باد. ایدون باد. در فرهنگ ما اهورمزدا و اهریمن وجود دارد. بنابراین برخلاف چین که اژدها سمبل تعادل میان نیروهای طبیعت یین و یانگ است در پارس سمبل آشوب و نفس اماره و جهل است و جنگیدن با آن توسط قهرمان تعالی و گذشت به مرحله دیگر و بالا (سلوک) است. این نمادها هیچ مشکلی با فرهنگ و دین جاری مردم ندارند حتی مکمل آن هستند. ما مزدور رژیمیم بریم حقوقمون رو بگیریم.
    5
    1
    یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.