حمله با چاقو به یک روحانی در محدوده امامزاده یحیی تهران

تابناک: در پی حمله خونین در محدوده امامزاده یحیی تهران، روحانی متولی این مکان مذهبی با ضربه چاقو از ناحیه گردن مجروح شد.

 ساعت 15 روز چهارشنبه، بیست‌وسوم مهرماه، مأموران کلانتری پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در محل حاضر شدند و دریافتند روحانی و متولی امام زاده یحیی هدف ضربه چاقو از ناحیه گردن قرار گرفته است. 
 
 

این روحانی که هنوز نفس می کشید، بلافاصله توسط نیروهای اورژانس به نزدیک‌ترین بیمارستان منطقه منتقل شد. 

هم‌زمان با انتقال او، تیم‌های تخصصی پلیس با انجام اقدامات فنی و بررسی‌های مخابراتی، موفق شدند هویت و مخفیگاه ضارب را شناسایی کنند. 

متعاقب هماهنگی‌های قضایی، تیم جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران در یک عملیات منسجم پلیسی، متهم را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند. 

مجروح همچنان در وضعیت وخیمی در بیمارستان بستری است و تحقیقات همچنان ادامه دارد. لحظات این سوءقصد را می‌بینید. 
+163
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۹
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا

    حضرت آقا امام خامنه ای لطف کنند - فورا یک انگشتر عقیق و یک حبه قند را فوت کنند و بفرستند به این روحانی که شفای عاجل پیدا کند.
    3
    124
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۷
    behzad50 - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا

    با بلایی که دهه هاست این آخوندهای بیشرف و اراذل حامی آنها بر سر کشور و مردم ایران آورده اند دیدن این تصاویر نباید هیچگونه تأسف یا تعجبی بهمراه داشته باشد ! این تازه روزهای خوب ملاهاست و باید در انتظار بسیار حوادث فجبعتری برای خود و خانواده و حامیانشان باشند مگر آنکه اعلام برائت از رژیم و مبارزه با آن و شروع به یک کار شرافتمندانه و دست برداشتن از مفت خوری و کلاهبرداری بکنند .
    7
    137
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۵
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    حیف شد قصر در رفت . دفعه بعد زخمی نکنید ، خوشمان نمیاید
    9
    121
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان

    این گردن کلفت که انگار فقط خش برداشت
    2
    117
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    حیف شد.فقط خون کثیفش ریخت ولی سقط نشد.
    2
    121
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    مبارز01 - تهران، ایران

    به این حد بسنده نکنید. بکشید ما را ملت بیدارتر (الان خوشحالتر) می شود. فقط وای به روزی که ملت به ذات درون شما پی ببرند. که بردند. طایفه تون رو می ریزیم داخل فاضلاب، حیف خاک وطن که آلوده شود.
    5
    62
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid4053 - اصفهان، ایران

    حیف داشت یک مفتخور انگل کم می‌شد که نشد
    6
    59
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    chaghalo - برلین، آلمان

    امتحان خوبی بود. پیروزی دفعه دیگر.
    2
    62
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران

    هروقت بدرک واصل شد گزارش کنید
    6
    61
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان

    باور کنید که همین ستاد امر به معروف اسلام و اخوند رو در ایران ریشه کن خواهد کرد چون مردمی که در شدیدترین فشار معیشتی قرار دارند مثل یه بشگه باروت هستند واین اخوندهایه احمق به معنایه واقعی در این شرایط سخت به حجاب مردم گیر دادن و با بسیج کردن دوباره سگهایه هار گشت ارشاد باید منتظر دور جدیدی از درگیری هائی باشند که این چاقو زدن ها جلوش جوکه.
    3
    54
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Persian2600 - استکهلم، سوئد

    دم دست اندرکاران این کار عالی گرم فقط خواهشا دفعه بعد که به اخوند دزد مفتخور تخم تازی رسیدی چنان بزن و جر بده که دیگه درجا بدرک واصل بشه و سعی کنید جایی طراحی کنید که کسی نیاد کمک. ولی به هرحال کاراتان ستودنیست، افرین❤️
    4
    54
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    شماهایی که به طرفداری به این عنصر جنایت‌پیشه شعار میدهید خود در این امر دخیل و قسر در نخواهید رفت.
    79
    5
    شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.