نمایش اسناد ساختگی سربازان گمنام امام زمان روی آنتن شبکه یک سیما

تصاویری که تلویزیون جمهوری اسلامی به عنوان اسناد راهبردی و پنهان اسراییل نشان داده و ادعا کرده جاسوسان و سربازان گمنام امام زمان آن‌ها را در عملیاتی پیچیده دزدیده‌اند با یک سرچ ساده در موتور جستجوگر گوگل قابل دسترسی هستند
ایران وایر: پژمان تهوری
حدود صد روز پس از اعلام خبر عملیات موفقیت‌آمیز وزارت اطلاعات در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی به ایران، «اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات دولت مسعود پزشکیان، با انتشار ویدئویی جزییات این اسناد را افشا کرد و مدعی شد: «وزارت اطلاعات با استخدام جاسوسانی در میان ماموران و شهروندان اسراییل اسناد راهبردی و پنهان این کشور را خارج و به آن دسترسی پیدا کرده است.» خطیب اطلاعات بدست آمده را «گنجینه اطلاعاتی از نهانخانه‌های رژیم صهیونیستی خوانده که به ایران منتقل شده است.

در این ویدئو که توسط شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی پخش شد، خطیب اعلام کرد: «سربازان گمنام امام زمان طی یکی از پیچیده‌ترین اقدامات چند لایه اطلاعاتی-عملیاتی تا اعماق نهان‌خانه‌های رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و به اطلاعات پنهان آن رژیم در حوزه‌های مختلف هسته‌ای، نظامی، اطلاعاتی و علمی دست یافته‌اند.»به گفته وزیر اطلاعات، «این گنجینه شامل میلیون‌ها صفحه اطلاعات مختلف و متنوع رژیم صهیونیست اعم از پروژه‌های پیشین و دردست‌اقدام تسلیحاتی رژیم صهیونیستی، پروژه‌های بهسازی و بازفرآوری تسلیحات هسته‌ای قدیمی، پروژه‌های مشترک با آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، تمامی ساختار اداری و دست‌اندرکاران تسلیحات اتمی و محققان و پژوهشگران و مدیران ارشد این پروژه‌های ضدبشری، اسامی محققان و به اصطلاح دانشمندان آمریکایی و اروپایی در این پروژه‌ها و آدرس تأسیسات، شرکت‌ها و تمامی همکاران این پروژه‌هاست.»

آیا اسناد به اصطلاح افشا شده از سوی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، محرمانه،‌ طبقه‌بندی شده و توسط تیم‌های جاسوسی کشف و به ایران منتقل شده است؟ آیا این اسناد، اطلاعات محرمانه تازه‌ای را فاش می‌سازد؟ «ایران وایر» در یک کار تحقیقی چند ساعته روی عکس‌ها و اسامی و اطلاعات منتشر شده با استفاده از موتور جستجوگر گوگل، کوشیده به این پرسش‌ها پاسخ دهد.
آیا بدون استخدام جاسوس، اطلاعات منتشر شده توسط وزیر اطلاعات، به دست ایران نمی‌رسید؟
وزارت اطلاعات در این گزارش ویدئویی، بخشی از اسناد را منتشر کرده که ما برخی از آنها را در گوگل جستجو کرده و ردی از آن یافتیم.
۱- انتشار تصاویر اختصاصی عوامل اطلاعاتی
در گزارش وزارت اطلاعات مجموعه‌ای عکس و ویدئو منتشر شده که مهر «اختصاصی» روی آن نخورده و در گوگل هم در دسترس عموم است مثل تصاویری ماهواره‌ای از اماکن هسته‌ای اسراییل، ساختمان پنتاگون، شرکت‌ها و کمپانی‌های تسلیحاتی آمریکایی و … اما برخی از تصاویر با مهر اختصاصی به مخاطبان ارائه شده که ما برخی از آنها را بررسی کردیم:

عکس زیر یکی از تصاویر است که با عنوان تصویر اختصاصی عوامل اطلاعاتی از تجهیزات و کارگاه پراش نوترونی اسراییل به مخاطب ارائه شده است:
جستجوهای ایران وایر نشان می‌دهد این تصویر در یک مقاله علمی در سال ۲۰۱۶ عینا منتشر شده است:

در گزارش وزارت اطلاعات تصویر دیگری با عنوان تصویر اختصاصی عوامل اطلاعاتی منتشر شده:

ایران وایر این تصویر را نیز در گزارش فاز اول پروژه SARAF پیدا کرده:
وزارت اطلاعات در تصویری دیگر از اسناد منتقل شده به ایران تصویری دیگری را با مخاطب به اشتراک گذاشته:

این تصویر نیز در گزارش سال ۲۰۲۲ دهمین کنفرانس اتحادیه اروپا تحت عنوان EURATOM منتشر شده است:
۲- اتهام جاسوسی به رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
وزارت اطلاعات در این گزارش از دسترسی به اسنادی خبر می‌دهد که نشان می‌دهد مقامات رژیم (اسراییل) و سناتورهای آمریکایی بر آژانس و دریافت اطلاعات مربوط به برنامه‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران نفوذ پیدا کرده و با انتشار تصاویری از رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی اتمی، او را به جاسوسی متهم می‌کند. برخی از تصاویری که از گروسی منتشر شده خانوادگی است. تصاویری که در اینترنت وجود دارد مثل این عکس:

این عکس از بولتن خبری تحلیلی دانش اتمی برداشته شده که در این لینک در دسترس است:

اسم و عکس همسر رافائل گروسی (Cinthia Echavarria) در صفحه فیسبوک او در دسترس عموم است و با سرچ نام همسر او در فیسبوک می‌توان عکس  فرزندان وعکس‌های خانوادگی آنها را استخراج کرد. این اطلاعات نیاز به کار جاسوسی ندارد.
۳- افشای نقش فرانسه در برنامه هسته‌ای اسراییل
وزارت اطلاعات در این گزارش به نقش فرانسه در برنامه هسته‌ای اسراییل می‌پردازد. حال آنکه نقش فرانسه در پروژه هسته‌ای اسراییل محرمانه و امری مخفی نبوده است. دهها مقاله و گزارش در خصوص فعالیت‌های مشترک اسراییل و فرانسه در توسعه برنامه هسته‌ای اسراییل وجود دارد و با یک سرچ ساده شماری از این مقالات در دسترس است. نشنال اینترست در سال ۲۰۲۱ در گزارشی به تفصیل به داستان چگونگی فعالیت فرانسه در برنامه هسته‌ای اسراییل پرداخته است. حتی سازمان سیا پیشتر در گزارشی به روابط نظامی فرانسه و اسراییل پرداخته و این اطلاعات دیگر طبقه‌بندی شده محسوب نمی‌شود. 

وزارت اطلاعات در حالی روی نام فرانسه مانور می‌دهد که کشورهای دیگری از جمله آفریقای جنوبی به برنامه هسته‌ای اسراییل کمک کرده‌اند ولی به دلایل احتمالا سیاسی ایران ترجیح داده تا به نقش آفریقای جنوبی در تامین اورانیوم مورد نیاز اسراییل و نقشی که اسراییل در توسعه برنامه هسته‌ای آفریقای جنوبی ایفا کرده، نپردازد.
۴- انتشار اسامی افراد و شرکت‌های فعال در حوزه هسته‌ای اسراییل و آمریکا
وزارت اطلاعات در این گزارش مانور گسترده‌ای روی اسامی شرکت‌ها و دانشمندان هسته‌ای اسراییل و آمریکا می‌دهد حال آنکه این اطلاعات نیز در اینترنت به سادگی در دسترس است و نیاز به کار اطلاعاتی و جاسوسی برای کشف آن ندارد. کافی است در گوگل مراکز هسته‌ای اسراییل را سرچ کنید تا روی نقش محل دقیق مراکز هسته‌‌ای اسراییل را نشان دهد. یا کافی است تنها مقالات منتشر شده  توسط دانشمندان اسراییلی در حوزه فیزیک هسته‌ای را سرچ کنید تا مقالات متعددی از آنها در اختیار قرار گیرد. وزارت اطلاعات با استخراج اطلاعاتی از مقالات علمی و کتاب‌های منتشر شده در خصوص فعالیت هسته‌ای اسراییل، آنها را به نام اطلاعات محرمانه در این گزارش با مخاطب به اشتراک گذاشته است. 

شرکت Los Alamos National Laboratory وب سایت باز دارد و فعالیت‌های آن در دسترس عموم است، هرچند ممکن است جزئیات همه پروژه‌های این شرکت تحقیقاتی منتشر نشده باشد ولی اطلاعاتی که از این شرکت در گزارش وزارت اطلاعات آمده چیز تازه‌ای ارائه نمی‌کند.

اسراییل اگرچه اطلاعات و جزئیات برنامه هسته‌ای، تسلیحات هسته‌ای و دانشمندان هسته‌ای خود را منتشر نمی‌کند و مایل نیست این اطلاعات را عمومی سازد، ولی مراکز دولتی اسراییل که در حوزه انرژی هسته‌ای فعالیت دارند، نام و نشان مشخص دارند. 

کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل (Israel Atomic Energy Commission (IAEC) بر هر دو فعالیت صلح‌آمیز و نظامی هسته‌ای این کشور نظارت دارد. مرکز تحقیقات هسته‌ای دیمونا Nuclear Research Center – Negev (Dimona) اصلی‌ترین مرکز تحقیقاتی اسراییل روی تسلیحات هسته‌ای است. مرکز تحقیقات هسته‌ای سورق (Soreq Nuclear Research Center) نیز محور فعالیت‌های تحقیقاتی هسته‌ای صلح‌آمیز اسراییل در صنایع دارویی و … است.

اسامی دانشمندان هسته‌ای اسراییل نیز از طریق سرچ مقالات و کتب علمی در این حوزه و رجوع به هیات علمی دانشکده‌های فیزیک این کشور قابل استخراج است. 
جمع بندی
حدود صد روز پس از اعلام خبر عملیات موفقیت آمیز وزارت اطلاعات در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی به ایران، «اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات، با انتشار ویدئویی جزئیات این اسناد را افشاء و مدعی شده: «وزارت اطلاعات با استخدام جاسوسانی در میان ماموران و شهروندان اسراییل اسناد راهبردی و پنهان این کشور را خارج و به آن دسترسی پیدا کرده است.» به گفته وزیر اطلاعات، «این گنجینه شامل میلیون‌ها صفحه اطلاعات مختلف و متنوع رژیم صهیونیست اعم از پروژه‌های پیشین و دردست‌اقدام تسلیحاتی رژیم صهیونیستی، پروژه‌های بهسازی و بازفرآوری تسلیحات هسته‌ای قدیمی، پروژه‌های مشترک با آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، تمامی ساختار اداری و دست‌اندرکاران تسلیحات اتمی و محققان و پژوهشگران و مدیران ارشد این پروژه‌های ضدبشری، اسامی محققان و به اصطلاح دانشمندان آمریکایی و اروپایی در این پروژه‌ها و آدرس تأسیسات، شرکت‌ها و تمامی همکاران این پروژه‌هاست.»

آیا اسناد به اصطلاح افشاء شده از سوی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، محرمانه،‌ طبقه‌بندی شده و توسط تیم‌های جاسوسی کشف و به ایران منتقل شده است؟ آیا این اسناد، اطلاعات محرمانه تازه‌ای را فاش می‌سازد؟ یافته‌های «ایران وایر» نشان می‌دهد:

* بسیاری از تصاویری که با عنوان «تصاویر اختصاصی عوامل اطلاعاتی» منتشر شده، با موتور جستجوگر گوگل در دسترس است و از مقالات و گزارش‌های منتشره استخراج شده است.

* بسیاری از اطلاعاتی که وزیر اطلاعات به عنوان اطلاعات محرمانه فاش می‌کند، در فضای مجازی در دسترس عموم قرار دارد مثل نقش فرانسه در برنامه هسته‌ای اسراییل یا همکاری تحقیقاتی اسراییل با شرکت‌های آمریکایی در حوزه انرژی و تسلیحات هسته‌ای.

* اتهام جاسوسی به رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی اتمی برای اسراییل و آمریکا با اطلاعاتی که ارائه شده قابل اثبات نیست. تصاویر منتشرشده از رافائل گروسی نیز در فضای مجازی در دسترس است.

* اسامی دانشمندان هسته‌ای اسراییل، مراکز تحقیقاتی و عملیاتی هسته‌ای اسراییل و آمریکا که در این گزارش به تفصیل به آن پرداخته شده با یک سرچ ساده اینترنتی قابل استخراج است. کافی است مقالات منتشر شده توسط دانشمندان فیزیک هسته‌ای اسراییل و لیست مراکز هسته‌ای اسراییل را سرچ کنید تا در گوگل به اطلاعات آن دست پیدا کنید.

بررسی‌های ایران وایر نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از اسناد و اطلاعات به اصطلاح فاش شده وزیر اطلاعات در خصوص برنامه‌ها، اشخاص و مراکز هسته‌ای اسراییل محرمانه نبوده و به سادگی با موتور جستجوی گوگل قابل دسترسی است.
+27
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران

    از اینکه دولت آخوندی اشغالگر کشور ما از یک عده موجودات احمق و بی سواد تشکیل شده است کسی شک و تردیدی ندارد اما اینکه این موجودات کثیف و بی شعور مدام خودشان را احمق و مسخره وار نشان بدهند جای تعجب دارد. مدارک را از اینترنت جمع کرده‌اند و می گویند که عملیات پیچیده جاسوسی انجام داده‌اند 😄😄😄😄😄
    7
    36
    جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۰
    ملا کش - بارسلون، اسپانیا

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂،عالی. فاطی جواب بده. یه چیزی بگو. لال نمون.
    4
    35
    جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    از رژیم حمایت نمیکنم اما این نوع خبر رسانی در جامعه ایرانی یک هدف دارد که آنهم خر کردن مردم است که البته نسل جوان به اینها میخندد و بسیار مطلع است.طرف اهداف سری رو تو اسرائیل در مسیر منحنی با سوپر سونیک با اطلاعات گوگل میزنه خوب اگه اینقدر آسونه چرا اسرائیل خنگ ۱۵ سال دنبال استخدام جاسوس در ایران بود گوگل میکرد با موشک میزد؟ یا یارو موشک سوپر سونیک میسازه نمیدونه گوگل اختراع شده و نمیدونه اسم طرف تو اینترنته (خدا شما چقدر مردم رو نادان فرض میکنید).
    36
    1
    جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.