ویدیویی از جشن تولد ۵۲ سالگی ژیلا صادقی در یکی از کافه‌های آمریکا

روزیاتو: تصویری از جشن تولد ۵۲ سالی ژیلا صادقی در یکی از کافه‌های آمریکا منتشر شده است؛ اخیراً افشاگری‌های ژیلا صادقی در برنامه «رُک» و همچنین بازگشت به قاب تلویزیون با برنامه‌ خط قرمز باعث شده تا ژیلا صادقی بار دیگر در کانون توجه رسانه‌‌ها و فضای مجازی قرار بگیرد.

ژیلا صادقی، مجری شناخته‌شده تلویزیون ایران، در طول سال‌ها فعالیت خود همواره با حواشی و جنجال‌های متعددی روبرو بوده است. این حواشی از مسائل شخصی و خانوادگی تا اظهارنظرهای سیاسی و رفتارهای متفاوت در تلویزیون را در بر می‌گیرد و او را به یکی از چهره‌های پربحث در فضای رسانه‌ای تبدیل کرده است. 
یکی از مهم‌ترین و پرتکرارترین این جنجال‌ها، بحث ممنوع‌التصویری او و تناقض در صحبت‌هایش در این خصوص است. او در مقاطع مختلف، دلایل متفاوتی برای غیبت خود از تلویزیون مطرح کرده است؛ یک بار مدعی شده به دلیل سخت‌گیری‌ها در مورد پوشش و سبک اجرایش ممنوع‌الکار شده، اما در مصاحبه‌ای دیگر این ادعا را رد کرده و گفته که خودش ترجیح داده مدتی کار نکند. این تناقضات، باعث شده تا کاربران و رسانه‌ها به طور گسترده به تحلیل و انتقاد از او بپردازند و صداقت او را زیر سؤال ببرند.

یکی دیگر از جنجال‌های بزرگ پیرامون ژیلا صادقی، اظهارات تند و جنجالی او در مورد مسائل سیاسی و اجتماعی است. در یکی از برنامه‌های تلویزیونی، او به طور تلویحی از برخی رویدادهای سیاسی و افراد خاص انتقاد کرد که واکنش‌های زیادی را در پی داشت. 

همچنین، در مواقعی که حواشی اجتماعی مهمی رخ داده، اظهارنظرهای او در فضای مجازی با انتقادات تندی همراه بوده و بسیاری او را به موضع‌گیری‌های حکومتی و همسو با سیاست‌های رسمی متهم کرده‌اند. این موضوع باعث شده تا برچسب "مجری حکومتی" به او زده شود و در میان برخی از مردم و رسانه‌های منتقد، محبوبیت خود را از دست بدهد.

حواشی مربوط به پوشش ژیلا صادقی در تلویزیون نیز بارها خبرساز شده است. او خود در چندین مصاحبه به این موضوع اشاره کرده که به دلیل سبک متفاوت لباس پوشیدن و انتخاب رنگ‌های شاد و زنده، با مدیران صداوسیما اختلاف نظر داشته و حتی تا مرز ممنوعیت از کار پیش رفته است. 

او در مقطعی در یک برنامه زنده به دلیل اعتراض به سخت‌گیری‌ها، کفش‌های خود را از پا درآورد که این اقدام با واکنش‌های متفاوتی روبرو شد. برخی این حرکت را شجاعانه خواندند، در حالی که عده‌ای آن را نمایشی و متناقض با سبک زندگی لوکس و مرفه او می‌دانستند.

جنجال‌های مربوط به زندگی شخصی ژیلا صادقی نیز از دیگر مواردی است که توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است. به تازگی، در یک برنامه تلویزیونی، با گریه و تأثر شدید، از خیانت همسرش با چهار بازیگر زن افشاگری کرد. 

این اظهارات جنجالی، نام‌های متعددی را در فضای مجازی به میان آورد و به بحث‌های گسترده‌ای در مورد روابط پشت پرده در دنیای سینما و تلویزیون دامن زد. این افشاگری‌ها در حالی صورت گرفت که پیش از آن نیز حواشی زیادی پیرامون زندگی خصوصی او، از جمله مسائل مالی و نوع زندگی‌اش در خارج از کشور، وجود داشت.

در مجموع، ژیلا صادقی به دلیل مجموعه‌ای از عوامل، از جمله اظهارنظرهای سیاسی، حواشی مربوط به پوشش، تناقض در گفته‌ها و مسائل زندگی خصوصی، همواره در کانون توجهات و انتقادات بوده است. این مجری که تلاش می‌کند خود را مستقل و متفاوت نشان دهد، بارها با اتهاماتی چون ریاکاری، همسویی با حکومت و سوءاستفاده از احساسات مردم روبرو شده است.

این تناقضات، باعث شده تا او به یکی از مجریان پرحاشیه در میان بخشی از جامعه تبدیل شود که زندگی و اظهاراتش به طور مداوم در فضای مجازی دنبال و مورد بحث قرار می‌گیرد.
+9
رأی دهید
-80

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    آدم حالش بهم می‌خورد مطالب مربوط به این موجودات را می‌خواند. دیروز خواندم یک ایرادی در سی سال پیش بخاطر ققن آوری تلفن موبایل از ملکه انگلیس جایزه گرفته و طرحش را به اپل فروخته. در واقع خالق موبایل به صورت کنونی یک ایرانی بوده و ما نمیدانستیم بعد باید بیاییم اینجا و آنجا در مورد نحوه ایستادن و تعداد همخوابگی این زنک و آن زینت السادات و یاسمین و نورالزهرا بخوانیم و بنویسیم. چقدر این میهن بدبخت شده که او را با ما می‌شناسند.وطنی که کورش و داریوش خشایار و نادر، شاپور بابک و آرش و سورنا و فردوسی یعقوب لیث پرورش داده امروز خامنه ای و خلخالی و قاجار و پهلوی و رجوی و کیانوری با گوسپندان شان به چرا مشغولند. میهن بیچاره من خدا میهن ما را از دروغ و آخوند و پهلوی و اسلام و تجزیه طلب و نوکران فلسطین محفوظ بدارد.
    18
    24
    یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Persian2600 - استکهلم، سوئد

    واقعا حیف نیست کسی وقتشو الکی صرف نوشتن یا خواندن در مورد این حیوان دوپا و ج. دگوری و پدر نامعلوم هر جایی بکند؟
    1
    38
    یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    ایرانِ سکولار بدون آخوند - زارچ، ایران
    چه چارقد به سر هست این دگوری دوزاری فاحشه حکومتی
    0
    18
    دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.