سپاه پاسدران: یک «تیم تروریستی موساد» در مشهد منهدم شد

العربیه: سپاه پاسداران ایران در بیانیه‌ای که صبح شنبه منتشر کرد از دستگیری هشت نفر از اعضای «یک تیم تروریستی وابسته به موساد» در مشهد که قصد ایجاد عملیاتی «علیه مسئولان» و «اقدامات تخریبی» در این شهر داشتند خبر داد.

براساس اطلاعیه سپاه پاسداران، این افراد وابسته به موساد که آموزش‌های خود را به‌صورت مجازی دریافت کرده بودند، در جریان جنگ 12 روزه با اسرائیل «اقدام به ارسال مختصات مراکز حیاتی و حساس و همچنین اطلاعات مربوط به شخصیت‌های برجسته نظامی برای افسران اطلاعاتی موساد کرده بودند.»

بنا براین اطلاعیه، این افراد «درصدد طراحی و اجرای عملیات علیه مسئولان کشوری و لشکری و نیز تخریب مراکز مهم» در مشهد بودند و مواد اولیه ساخت بمب، تله‌های انفجاری و لانچر از آنها کشف شده است.

براساس اعلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، در جریان جنگ 12 روزه با اسرائیل و پس از آن حدود دو هزار نفر به اتهام همکاری با اسرائیل دستگیر شدند اما تعداد زیادی از آنها به این دلیل که جاسوس بودن آنها اثبات نشد آزاد شده‌اند. اما نیروی انتظامی جمهوری اسلامی پس از آن از دستگیری 21 هزار نفر به اتهام‌های مختلف از جمله «جاسوسی» در جریان جنگ ایران و اسرائیل خبر داده است. قوه قضاییه همچنین از زمان جنگ با اسرائیل دستکم هفت نفر را به اتهام جاسوسی و همکاری با موساد در ایران اعدام کرده است.
+6
رأی دهید
-38

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    برانداز واقع بین - وین، اتریش

    واسه این که بگن انقدرم دست و پا چلفتی نیستیم . دروغ محض
    0
    32
    یکشنبه ۰۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    یاشاسین وطنیم ایران.
    14
    1
    یکشنبه ۰۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.