روزنامه کیهان: چون استرالیا سفیرمان را اخراج کرد، باید سفیر انگلیس را تنبیه کنیم!

احمد صادقی، سفیر اخراج شده جمهوری اسلامی از استرالیاروزنامه کیهان که زیر نظر نماینده علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود، در واکنش به اخراج سفیر جمهوری اسلامی از استرالیا نوشت ایران باید در ازای اخراج سفیرش از استرالیا، سفیر انگلیس را «تنبیه» کند.

کیهان علت این موضوع را «وابستگی استرالیا به بریتانیا» اعلام کرد.

این روزنامه اضافه کرد این اقدام استرالیا برای خوشایند اسرائیل و تحت فشار این کشور انجام شده است.

استرالیا دخالت اسرائیل در عملیات کشف دخالت تهران در حملات یهودستیزانه را رد کرد
آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر استرالیا، به دیلی تلگراف گفت جمهوری اسلامی سابقه «بی‌احترامی به دیپلمات‌ها» را دارد و به همین دلیل تخلیه آنها از تهران حیاتی بود. استرالیا همچنین دخالت اسرائیل در عملیاتی را که به کشف دخالت تهران در حملات یهودستیزانه انجامید قاطعانه رد کرد.

او درباره اخراج سفیر جمهوری اسلامی از استرالیا هم گفت این اقدام، سیاسی نبوده و در پی دریافت گزارش‌ها از سوی سازمان اطلاعات امنیتی استرالیاانجام شده است.

آلبانیز گفت: «ما گزارش‌های کاملی دریافت کردیم مبنی بر این‌که آنها مطمئن بودند. شما باید مطمئن باشید. بسیار روشن بگویم که اخراج یک دیپلمات اقدامی سیاسی نیست. این کاری نیست که به‌سادگی انجام شود.»

نخست‌وزیر استرالیا درباره نقش اسرائیل در ارائه اطلاعات در این زمینه افزود: «این عملیات به‌طور قاطع، یک عملیات استرالیایی بود. سازمان‌های اطلاعاتی با هم گفت‌وگو کردند، اما این‌جا باید حق را به مدیرکل مایک برجس و دوستانمان در سازمان اطلاعات امنیتی استرالیاداد. این چیزی است که استرالیایی‌ها باید به آن افتخار کنند.»

گاردین: جمهوری اسلامی از سال ۵۷ بیش از ۲۰۰ عملیات ترور و آدم‌ربایی در جهان انجام داده
روزنامه گاردین در گزارشی درباره فعالیت‌های برون‌مرزی جمهوری اسلامی نوشت راهبرد ایران در خشونت پنهانی و جاسوسی از زمان انقلاب ۱۳۵۷ ادامه دارد و بیش از ۲۰۰ عملیات، از جمله ترور و آدم‌ربایی در غرب، با هدف ضربه به «نقاط آسیب‌پذیر» کشورهای «دشمن» و جبران ضعف در نبرد متعارف انجام شده است.

گاردین به نقل از کارشناسان نوشت: «این بخشی از جنگ اعلام‌نشده تهران است.»

در این گزارش با اشاره به اخراج سفیر جمهوری اسلامی از استرالیا به دلیل نقش تهران در حملات یهودستیزانه،‌ آمده استرالیا جزئیات حملات اخیر ضدیهودی را فاش نکرده‌ اما یک کارشناس تهدیدات دولتی و اطلاعاتی در اندیشکده سلطنتی بریتانیا گفت که «استرالیایی‌ها بی‌دلیل جمهوری اسلامی را علنی متهم نمی‌کنند.»

با افشای نقش حکومت ایران در حملات یهودستیزانه استرالیا، روایت «عملیات فریب» پایان یافت
اورشلیم‌پست نوشت مقام‌های استرالیایی پیش‌تر سلسله حملات ماه‎‌های گذشته علیه اهداف یهودی در این کشور را نه به‌عنوان اقدامات یهودستیزانه، بلکه «عملیات فریب» گروه‌های جنایتکار توصیف کرده بودند.

با این حال، اعلام نقش تهران در این حملات از سوی دولت استرالیا، این روایت را به چالش کشید.

پلیس فدرال استرالیا و پلیس ایالت نیو ساوت ولز این کشور اسفندماه ۱۴۰۳ دست به افشاگری مهمی زدند و گفتند موجی از حملات آتش‌سوزی عمدی و تخریب علیه اهداف یهودی در منطقه سیدنی، در واقع بخشی از توطئه یک شبکه سازمان‌یافته جنایتکار بوده است.

به گفته مقام‌های امنیتی، گروه‌های جنایتکار در تلاش بودند تا با سوءاستفاده از افزایش موارد یهودستیزی در استرالیا پس از تهاجم هفتم اکتبر، دست‌کم ۱۵ حمله مختلف را برای ایجاد آشوب در این کشور سازمان‌دهی کنند.
+4
رأی دهید
-56

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    مدافع حق - مادرید، اسپانیا

    عجب بی چشم و رو و ناسپاس هستین شما جمهوری اسلامیا به ارباب و ولی نعمت خودتون هم میخواید خیانت کنین
    0
    27
    ‌چهارشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    بنظرمن بهترین تنبه سفیر انگلیس؛تیکه تیکه کردنش هست
    7
    2
    ‌چهارشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.