روایت مریم رحمانی، پناهجوی ایرانی در تیم ملی پیوند اعضای آلمان

بی بی سی: مریم رحمانی سال‌ها برای تیم ملی ایران بازی کرده بود و حالا پیراهن تیم ملی آلمان را به تن دارد.
 
او که شش سال پیش به آلمان پناه برد، حالا برای نخستین بار با تیم ملی این کشور در مسابقات جهانی حضور پیدا کرده است و در رقابت‌های جهانی در آلمان مدال طلا گرفت.
 
مریم در کودکی به دلیل بیماری لوپوس هر دو کلیه‌اش را از دست داد، مدتی در کما بود و دو سال دیالیز شد. او اکنون در تیم ملی بدمینتون پیوند اعضای آلمان بازی می‌کند.
 
در مسابقات جهانی پیوند اعضا حدود ۲۵۰۰ ورزشکار از نزدیک به ۶۰ کشور شرکت کردند.  وجه مشترک تمام این ورزشکاران این است که همه یا خود عمل پیوند عضو انجام داده‌اند و یا عضوی از بدنشان را اهدا کردند.
 
مریم رحمانی که پیش‌تر پنج مدال طلا برای ایران به دست آورده بود، حالا نخستین مدال طلای خود را برای آلمان کسب کرده است.
 
در این ویدیو، مصاحبه بامداد اسماعیلی، خبرنگار، را با مریم رحمانی ببینید.
+22
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.