پروژه ترامپ برای خلع سلاح خامنه‌ای در لبنان و عراق / احمد جنتی: خلع سلاح حزب‌الله حرف خام خیالی است

در این قسمت از برنامه، مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به تصویب طرح خلع سلاح حزب‌الله در لبنان به درخواست آمریکا و طرحی مشابه برای حشدالشعبی در عراق می‌پردازد که با هدف انزوای خامنه‌ای طراحی شده، و علی صدرزاده، تحلیل‌گر مسایل خاورمیانه، از احتمال موفقیت این پروژه می‌گوید.

 
حزب‌الله: حتی یک سوزن از سلاحمان را تحویل نمی‌دهیم و دولت سقوط خواهد کرد
 کابینه نواف سلام هفته گذشته با تصویب طرح محدود کردن سلاح به دست دولت، ارتش لبنان را مأمور کرد برای خلع سلاح حزب‌الله طرحی را تا اواخر ماه جاری تدوین و تا پایان سال 2025 اجرایی کند 

حزب‌الله لبنان در واکنش به تصمیم شورای وزیران لبنان برای محدود کردن سلاح به دست دولت، تهدیدهای غیرمستقیمی را متوجه کابینه این کشور کرد.

ایهاب حماده، نماینده فراکسیون حزب‌الله، در یک مراسم حزبی اظهار داشت: «آنچه دولت انجام داده، ضربه به میثاق‌گرایی است.»
تا انتخابات دوام نخواهد آورد

حماده گفت: «مردم این دولت را ساقط خواهند کرد و این دولت تا انتخابات آینده دوام نخواهد آورد.»

او بار دیگر با تاکید بر اینکه حزب سلاح خود را تحویل نخواهد داد، گفت: «مقاومت حتی یک سوزن از سلاح خود را تحویل نمی‌دهد.»

این اظهارات حماده پس از آن بیان شد که شامگاه گذشته گروه فشار موتورسوار حزب‌الله برای چهارمین روز متوالی، در ضاحیه جنوبی بیروت تظاهرات و ضمن ابراز مخالفت با تصمیم دولت، از موضع این گروه شبه‌نظامی مورد حمایت ایران در لبنان حمایت کردند.

دولت لبنان هفته گذشته بند محدود کردن سلاح به دست دولت را تصویب کرد و ارتش را مأمور تدوین طرحی برای تحویل سلاح حزب‌الله کرد؛ طرحی که قرار است اواخر ماه جاری ارائه و تا پایان سال 2025 اجرایی شود.

در مقابل، حزب‌الله این تصمیم را رد کرده و با تاکید مجدد این که هرگز از سلاح خود دست نخواهد کشید، اعلام کرد که طرح دولت لبنان برای خلع سلاح این حزب را «کأن لم یکن» تلقی می‌کند.
احمد جنتی: خلع سلاح حزب‌الله حرف خام خیالی است
احمد جنتی، دبیر ۹۹ ساله شورای نگهبان، درباره طرح اسرائیل برای کنترل کامل بر غزه گفت: «این روزها هم که برخی سخن از اشغال کامل غزه و خلع سلاح حزب‌الله می‌زنند بدانند که این حرف‌ها خیالی خام است.»

او افزود حزب‌الله در مقابل اسرائیل در نهایت به پیروزی خواهد رسید.
رییس‌جمهور سابق لبنان در واکنش به سفر لاریجانی خواستار توضیح درباره مواضع تهران شد
همزمان با واکنش رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی لبنان به سفر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، میشل سلیمان، رییس‌جمهور سابق این کشور تاکید کرد که ضروری است پیامی به رهبری جمهوری اسلامی درباره توضیح تهران در قبال مواضعش در مخالفت با خلع سلاح حز‌ب‌الله ارسال شود.
او افزود: «این توضیح باید شرط اساسی برای دیدار هر مسئول لبنانی باشد.»
+15
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    ایرانیا خودشون انتخاب کردن همچین حکومتیو بیسوزید و بسازید
    0
    7
    دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    احمد جنتی اگر چند ساعت پوشکش را دیر عوض کنند از بوی گند کسی نمیتونه بهش نزدیک بشه ولی هنوز هم نطق میکنه این فسیل صد و بیست سانتی متری
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.