خاطره جالب یک هموطن از تاکسی اینترنتی در چین؛ قابل توجه اسنپ و تپسی

 
خاطره جالب یک هموطن از تاکسی اینترنتی در چین؛ قابل توجه اسنپ و تپسی 
فاجعه اسنپ!؛  بهمن فرزانه قاتل الهه حسین نژاد راننده اسنپ بود
الهه حسین‌نژاد، دختر 24 ساله و متولد 1380، اهل اسلامشهر که برای رسیدگی به برادر معلولش زودتر از معمول از محل کارش در سعادت آباد راهی خانه شده بود، در روز 4 خرداد 1404 در حوالی میدان آزادی سوار خودرویی شخصی شد و پس از آن ناپدید گشت.
جسد او ده روز بعد در 14 خرداد پس از بازداشت قاتل کشف شد. الهه به دام بهمن فرزانه افتاد و برای سرقت موبایلش با ضربات متعدد چاقو به قتل رسید.
 
بهمن فرزانه، مردی 31 ساله، اهل مشکین‌شهر اردبیل است که در تهران به‌صورت غیررسمی مسافرکشی می‌کرد. او نه خانه‌ای در تهران داشت و نه محل اقامت ثابتی.
 
بیشتر شب‌ها را در خودرو می‌گذراند یا گاهی در قهوه‌خانه‌ها می‌خوابید. ماشین مورد استفاده‌اش نیز متعلق به برادرش بوده است. همسر این قاتل به واسطه شدت ضرب و شتم توسط او، خانه را ترک کرده و به خرم‌آباد نزد خانواده‌اش پناه برده و از او طلاق گرفته بود و حالا در مصاحبه‌ای با اشاره به سوابق مشابه رفتاری‌اش و توحشش در زندگی شخصی، اعدام را تنها راه چاره خواند.
 
نکته تکان دهنده اینکه بهمن فرزانه در اسنپ کار می‌کرده اما این سفر خارج از اسنپ انجام شده است. با این حال با توجه به سوابق مجرمیت این شخص، مشخص نیست چگونه شخصی با سوءسابقه راننده اسنپ شده و آیا مجرمین دیگری نیز راننده اسنپ هستند؟!
 
همچنین اسنپ باید توضیح دهد چگونه شخصی با خودروی پلاک اردبیل در تهران مجوز فعالیت در اسنپ گرفته است؟! این شیوه جذب راننده که منجر به پدیده راننده‌های ماشین‌خواب در تهران شده، بسترسازی چنین فجایعی است. 
+43
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۱
    karaji - کرج ، ایران

    البته که با ایران قابل قیاس نیست اما چین مملکت پلیسی و خفه ای هست و اون هم که تماس گرفته بیشتر به این خاطر بوده که خارجی ها زیر زربین حکومت هستند کا تو مبادا راننده رو سر به نیست کنی و یا جاسوس باشی ، برعکس ایران !!!
    40
    7
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MrJason - جابلسا، انگلستان
    جینی هایی که من از نزدیک دیدم مردم بدی نبودند. کمی ماشینوار و خشک هستند اما از نظر کاری متعهد و صبورند. حکومت ما خیلی هنرمند است که از چینی ها ارباب ساخته چون چنین شخصیتی اصلا ندارند.
    4
    19
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    karaji - کرج ، ایران
    دقت کردی دوستان جمهوری اسلامی همه پلیسی و بسته هستند مثل چین روسیه کره شمالی حتی تا حدی ونزوئلا البته خود جمهوری اسلامی از لحاظ پلیسی فقط از کره شمالی بهتره و این پلیسی و بسته بودن هم فقط شامل مواردی است که بقا نظام را به خطر بندازه و نه امنیت مردم و نکته جالبتر اینکه این کشور پلیسی بر ضد مردم ایران اما در قدرت نظامی عددی نیست مثلت در برابر همسایگانش مثل پاکستان و ترکیه و در برابر دشمنانش (نه دشمنان مردم ایران)هم که دیدیم که اسراییل چه کرده بعد از هفت اکتبر با نیابتی های رژیم ضد مردمی و خود رژیم و آمریکا هم ظرف بیست دقیقه سایتهای هسته ای را داغون کرد
    14
    18
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    karaji - کرج ، ایران
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    بله کاملا به حقیقت نزدیک هست ...
    6
    8
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دوشنبه - تهران ، ایران
    جهت اطلاع ، در چین کاملاً تمام وسایل نقلیه موتوری بویژه تاکسی های اینترنتی طبق قوانین چین باطری هستند. در بسیاری از ویدیوها وایرال شده برای مسافرت به چین توصیه می‌کنند هنگام تردد از خیابان یا در کوچه‌ها و خیابان‌ها در هنگام پیاده روی مراقب باشید ، چرا که موتوری ها و اتومبیل های چین باطری و بدون سر و صدا هستند ، چون بوق زدن هم ممنوع هست ، تروریست‌ها بیش از حد معمول سر به هوا رفت و آمد می‌کنند. برای دیده شدن وایرال ویدیو بالاخره باید خلاقیت بخرج داد تا سوژه ابی جالب بشه !!
    3
    13
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دوشنبه - تهران ، ایران
    توریست ها *
    2
    14
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۹
    pirzan e irani - استکهلم، سوئد
    هم میهن:ما(خودم)خیلی وقته که ازمسیرخارج شده ایم،ولی کسی مارا بیدار نکرد.مابیداربشونیستیم.اصلاکروموزمهای آریایی ما کج ومعوج خارج ازنوبت و زورکی به هم جوش خورده اند.درنتیجه همه تخم وترک خواهروبرادرهایمان هستیم(ازدواج فامیلی).بعد گله داریم چرااهل فامیل مان یکی چشماش خودمون رونگاه میکنه،چشم دیگری اش همسایه رو.یعنی چین اگراَبرتکنولگ هم باشدماقبولش نداریم وبرای ماآریایی ها یک بشقاب چینی از این چینی ها نمره قبولی بهتری دارد.پس درود برماکه یک عمرخارج ازمسیررفته ایم،وحالاهم امیدبه بی بی بسته ایم که مارا براه راست هدایت بکند.پس چندتا بمب هم اگرافتاد،پیشکش میهن فروشان خودی😏
    0
    2
    یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.