اشتباه مرگبار خامنه‌ای در تقدیم آسمان ایران به اسرائیل / حمله با چاقو به دادستان رفسنجان

مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به نابودی سیستم پدافندی جمهوری اسلامی در نتیجه یک اشتباه استراتژیک خامنه‌ای و تلاش تهران برای احیای این سامانه می‌پردازد و هوشنگ حسن‌یاری، کارشناس مسائل نظامی، ضعف‌های اساسی پدافند جمهوری اسلامی را بررسی می‌کند.


 
پزشکیان: جانانه دفاع کردیم 
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران با تقدیر از نیروهای مسلح ایران در جنگ دوازده روزه با اسرائیل گفت که دشمن فکر نمی‌کرد که اینگونه به تعرض آنها پاسخ دهیم اما نیروهای مسلح ما جانانه از کشور دفاع کردند.

پزشکیان که «به طور سرزده» به زنجان سفر کرده گفت دفاع نیروهای نظامی و امنیتی و موشکی در برابر حمله اسرائیل را «در تاریخ جاودانه شد».

او همچنین مردمی که «علی‌رغم همه تبلیغات رسانه‌های خارجی و یاوه گویی افراد خودفروخته که در فضاهای تبلیغاتی تلاش می‌کردند» را نیز شایسته تقدیر دانست.

رئیس‌جمهور ایران گفت در جنگ 12 روزه، نیروهای مسلح اسرائیل را با «گنبد آهنین و آمریکا را با همه تجهیزات نظامی پیشرفته، شکست داده و با موشک های خود مورد هدف قرار دادند.»

پزشکیان همچنین درباره بحران شدید آب در تهران و سایر استان‌ها هشدار داد و گفت: «اگر وضعیت آب تهران را کنترل نکنیم در شهریور و مهرماه پشت سدها آبی نخواهیم داشت‌. چه خوشمان بیاد چه نیاید.»

در حمله اسرائیل به ایران، برخی از فرماندهان نظامی و امنیتی از جمله فرمانده سپاه پاسداران، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح کشته شدند. اسرائیل همچنین محل جلسه شورای عالی امنیت ملی با حضور مسئولان و فرماندهان نظامی و امنیتی و سران سه قوا را هدف قرار داده و پزشکیان گفته بود تنها وجود یک دریچه هوا مانع از خفگی آنها شده بود.
دادستان رفسنجان از حمله با سلاح سرد جان به در برد
دادگستری استان کرمان از حمله یک فرد ناشناس با چاقو به علیرضا محمدی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رفسنجان، و زخمی شدن او خبر داد.

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، به‌نقل از مدیرکل دادگستری استان کرمان نوشت «این فرد ساعت ۲۲:۴۵ وارد منزل دادستان شد و بلافاصله با چاقو ضرباتی به ناحیه گردن و کتف وی وارد کرد و از محل متواری شد».

براساس این گزارش، دادستان رفسنجان بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت و «حال عمومی او رضایت‌بخش گزارش شده است».

گزارش قوه قضاییه حکایت از این دارد که فرد مهاجم هنوز شناسایی نشده و انگیزه و علت این اقدام نیز هنوز مشخص نیست.
پزشکیان ایرانیان منتقد خارج از کشور را «خودفروخته و نامرد» خواند
مسعود پزشکیان، روز پنجشنبه نهم مرداد ماه، در جریان سفر به زنجان، ایرانیان خارج از کشور و منتقدان به نقض حقوق بشر در زندان اوین را «خودفروخته» خواند و گفت: «اسرائیل آمده زده ما را. بمباران کرده. زن و بچه مردم را در زندان اوین کشته بعد می‌آید در رسانه‌ خودش می‌گوید که معلوم نیست زندانیان را کجا بردند و حقوق بشر چه شد.»

پزشکیان در ادامه با «بی عرضه‌ و نامرد» خطاب کردن منتقدان گفت: «می‌گویند در ایران دموکراسی نیست و معلوم نیست با زندانیان چه کردند.»

در جریان جنگ ۱۲ روزه و پس از حمله اسرائیل به بخش‌هایی از زندان اوین، ده‌ها زندانی این ندامتگاه به مکان‌های دیگری منتقل شدند. گزارش‌هایی درباره وضعیت نگران کننده زندانیان سیاسی و بی‌خبری از محل نگهداری از آنها منتشر شده بود.
+55
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

    به طور سرزده!!!!!!,,,هیچکی بجز خودش نمی‌‌دونسته داره میره زنجان...رفته ترمینال غرب، یه بلیط گرفته ،به خبری رفته زنجان، از ترسه جونش.
    1
    43
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    اشتباهی وجود ندارد. این ها فاقد اسکادران هوایی هستند و ضد هوایی ها را هم قبلا زده بودند
    1
    24
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    پزشکیان اگر ادم بود بدتر از عقب افتاده ترین گروه های بشری ان لحاف تشک را سر دخترش نمی کرد. تحصیلات پزشکی با با شعور بودن متفاوت است
    1
    26
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
    زنان مخالف تو هم نامرد هستند؟!😖 مردسالاری در وجود این پیشونی کبودهای اسلامی وول می‌زند! لات سر کوچه شده رئیس جمهور مملکت صلواتی. رئیس جمهور در نظام ج.ا یا آخوند بی‌شعور است یا یکی مثل احمدی‌نژاد یا پزشکیان که با الفاظ لات و پوتی عربده میکشند، ایران فدای اسلام😡
    0
    14
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    مطلب اول کاملا جعلی است. امروز یکسری ایرانی های مزدور و وطن فروش در رسانه های موساد و عربستان شدند کاسه داغتر از آش خخخ یعنی از خود نتانیاهو هم عصبانی تر هستند و بشدت نگران هر گونه توافق یا حتی مذاکره با ج.ا خخخ
    14
    0
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    به امید فردایی بهتر - تهران، ایران
    برای پزشکیان بیناموس و امثالهم هر چی بنویسی فکر می کنن یه عددی هستن. همون بهتر که چیزی نویسی که یعنی برامون اهمیتی ندارید شماها.
    0
    6
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    ....راز پهن گاو؛زن و بچه های مردم (تو زندان اوین چکار میکردند؟)
    1
    3
    جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    اسرائیل اینترنشنال آسمان اسرائیل بسته بود و تقدیم نشده بود؟ پدافند مطلق داریم؟ با جمهوری علیف نبرد میکردیم یا با لبه تکنولوژی ناتو و کل منطقه؟ دفعه بعد سوخت رسان‌های آمریکا راحت از فرودگاههای عراق و سوریه و کشورهای اطراف پرواز خواهند کرد و به اسرائیل تغذیه میرسانند؟ آیا هزاران سایت سعی نمیکنند که بشما از ایران کشوری شکست خورده در نبرد نشان دهند و هر روز دهها خبر در این باره پست میکنند اگر طرف مثل هنیه زده بود الان که نیاز به اینهمه تبلیغات نداشت. باشه دوباره سعی کن البته اگر تخمش رو داری
    2
    0
    شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Tornado1 - استانبول، ترکیه
    عطسه ی ناتمام معظم له چطور فراگیر شده
    0
    0
    ‌پنجشنبه ۰۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.