نامه وزیر دفاع پیشین اسرائیل به خامنه‌ای: ما همه‌جا هستیم و همه‌چیز را می‌دانیم

یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل در نامه‌ای به علی خامنه‌ای نوشت: «شما نه‌تنها اراده ما را دست‌کم گرفتید، بلکه توان نظامی و دقت تسلیحات ما را نیز. هنوز نمی‌دانید از کجا، چگونه و با چه چیزی مورد حمله قرار گرفتید.»

او با اشاره به جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: «این تنها یک حمله نبود، بلکه زنجیره‌ای از عملیات‌ها بود. ما رهبری حماس، انبارهای حزب‌الله، خطوط تولید موشک، سامانه‌های پدافند و برنامه هسته‌ای‌تان را نابود کردیم. بر فراز تهران پرواز کردیم، فرماندهان و دانشمندانتان را حذف کردیم.»
گالانت افزود: «سپر دفاعی‌تان، که سال‌ها تبلیغش را می‌کردید، فرو ریخت، اما مهم‌تر از خسارت فیزیکی، این بود که ما همه‌جا هستیم. همه‌چیز را می‌دانیم، از برنامه‌ها و مکالماتتان تا نقاط کورتان. بسیاری از نزدیکان‌تان دیگر نیستند. در بسیاری موارد، ما بیش از خودتان از شما می‌دانستیم.»
او اضافه کرد: «وقتی به گام بعدی می‌اندیشید، به یاد آورید چگونه دانستیم چه کسانی در میان شما هستند، چه سمتی دارند و کجا زندگی می‌کنند. وقتی به اطراف نگاه می‌کنید، از خود بپرسید چه کسی واقعا وفادار است؟ اگر باز اشتباه کنید، ما آنجا خواهیم بود. در انتظار.»
غضنفری، نماینده تهران: حکم قتل ترامپ صادر شده است
کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس گفت: «طبق فتوای مراج افرادی که رهبری را تهدید کنند یا نسبت به او جسارت کنند، محارب محسوب می‌شوند و حکم محارب مساوی قتل است، در واقع اکنون حکم قتل ترامپ صادر شده است.»
او افزود: «هر زمان دست ما به ترامپ رسید، باید او را معدوم کنیم.»
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری: تهدید کنندگان خامنه‌ای محارب هستند
درحالی که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری‌ اسلامی ایران در مصاحبه با تاکر کارلسون که برخی چهره‌های داخلی اعلام کرده‌اند برای هماهنگی و انجام آن زحمت زیادی کشیده شده، ادعا کرده که منظور از شعارهایی مانند «مرگ بر آمریکا»، مقامات آمریکا نیستند، محسن اراکی، عضو هیات رئیس مجلس خبرگان رهبری به تسنیم گفت: «تهدید خامنه‌ای تهدید یک شخص و یک کشور نیست بلکه تهدید کل امت اسلامی، جهان اسلام و دین اسلام است.» عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به جاری شدن حکم محاربه برای ترامپ و نتانیاهو از سوی برخی مراجع تقلید گفت: «همان‌طور که مراجع تقلید اعلام کردند تهدیدکنندگان خامنه‌ای محارب هستند.»
وزیر دفاع اسرائیل: در صورت تهدید، دوباره به جمهوری اسلامی حمله خواهیم کرد
سرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، در مراسمی نظامی هشدار داد در صورت تهدید دوباره از سوی جمهوری اسلامی، ارتش اسرائیل بار دیگر به مواضع جمهوری اسلامی در خاک ایران حمله خواهد کرد و این بار هیچ نقطه‌ای در امان نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کاتز پنج‌شنبه ۱۹ تیر در در مراسم فارغ‌التحصیلی دوره خلبانی نیروی هوایی در پایگاه حتسریم گفت: «اگر ناچار به بازگشت شویم، این بار با قدرتی بیشتر بازخواهیم گشت.»

کاتز با تاکید بر این که: «این مراسم پیامی مستقیم به دیکتاتور [علی] خامنه‌ای و گروه آیت‌الله‌ها در ایران» است، گفت: «دست بلند اسرائیل به تهران، تبریز، اصفهان و هر مکانی که بخواهید از آن‌جا اسرائیل را تهدید کنید یا هدف قرار دهید، خواهد رسید.»

او افزود: «جایی برای پنهان شدن وجود ندارد. اگر نیاز باشد بازخواهیم گشت، و این بار با قدرتی بیشتر.»

عبدالله شهبازی، مدیر سابق موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی (منسوب به وزارت اطلاعات) ۱۸ تیر درباره وضعیت حکومت ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نوشت فضای کشور در دست «قدرت متخاصم» است و مقام‌های جمهوری اسلامی شبیه اعضای گروه‌های چریکی مخفی باید هر شب خانه امن عوض کنند.

شهبازی که یک دهه همکاری نزدیکی با وزارت اطلاعات داشت،‌ در حساب شبکه ایکس خود نوشت مقام‌های جمهوری اسلامی باید وسایل ارتباطی مثل موبایل را از «بیم ترور» از خود دور کنند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل ۱۸ تیر در دیدار با پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در پنتاگون تاکید کرد ایران و خاورمیانه پیام قدرت اتحاد اسرائیل و آمریکا را دریافت کرده‌اند.

او با اشاره به مهلت ۶۰ روزه‌ای که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، برای مذاکره به تهران داده بود، گفت: «پس از ۶۰ روز مذاکره، ترامپ بسیار روشن بود. او به ایران هر فرصتی را داد و بعد از آن عملیات انجام شد.»

ایال زامیر، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل نیز در مراسم پایگاه حتسریم گفت جنگ اخیر با ایران «لحظه‌ای بود که ما به خودمان و به جهان ثابت کردیم اگر مردم اسرائیل تهدید شوند، می‌دانیم چگونه متحد شویم، عمل کنیم، و با دقت، قدرت و مسئولیت حمله کنیم.»

تومر بار، فرمانده نیروی هوایی اسرائیل نیز گفت: «ما فاصله‌ای هزارو ۸۰۰ کیلومتری را پشت سر گذاشتیم» و ایران را از موقعیت «تهدید دوردست» (دایره سوم) به «تهدید نزدیک» (دایره اول) تبدیل کنیم.
 
وای کی جنگ تموم میشه برگردیم به زندگی عادی؟!
☝️ زندگی عادی 😐
 
خلاصه‌ای کوتاه از آنچه که در ایران می‌گذرد:
+69
رأی دهید
-22

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    دمتون گرم که دشمن مشترکمون را تحقیر میکنید جالبه عده ای میگن رژیم فقط باید توسط مردم تغییر کنه ولی مردم ایران فعلا چه میتوانند بکنند در برابر سرکوب رژیمی که نیروهایش خصوصا نیروهای بسیجی و سپاهی اش که فکر میکنند مردمی علیه رژیمش باشند علیه اسلام هستند و باید با انها جهاد فی سبیل الله کرد و به قتلشان رساند و هر وقت مردم امدند خیابان سرکوب شدند به قتل رسیدند زندانی شدند در زندان بهشون تجاوز شد یا مثل نیکای عزیز در ون میهن بهش تجاوز قرار گرفت و به قتل رسید . البته اسراییل دنبال تغییر رژیم نیست و اگر بود روز اول سیدعلی را میزد ولی این تخقیر کردنها مردم را در برابر رژیم شجاعتر میکند
    17
    26
    جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    عزیز از این چیزها نگو. ترس از ناف خود نداری.به یک باره دیدی یک موشک آمد وسط نافت. و ما طرفداران صیونسیت رهبر بدون ناف داریم. البته هنوز نگفته که چرا با این قدرت قادر نیستند قیمت دلار را ثابت نگر دارند ؟ یا خط تولید پفک نمکی رو بدون تحریم بچرخاند
    9
    23
    جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    یک مشت طماع در ایران هستند که به منافع آنی دل داده و به نرخ روز رنگ عوض میکنند و بین شریعت و میهن مثل پاندول نوسان دارند و کشور و منابع ملی و اینده و برنامه ریزی برای این ها پوچ هستند. همین ها بودند که به امید رسیدن پول نفت سر سفره هاشان بلوای 57 تی راه انداختند. این طماعان همه ماهه فقط نگاهشان به حقوق های کلان ولی بی پشتوانه ی دولتی است. با این همه همه ساله منتظر حداقل 25 درصد اضافه حقوق و عیدی و پاداش و مزایا هستند. پول هم که از اسمان نمی بارد. دولت بی وقفه اسکناس چاپ میکند و با افزایش جمعیت و تورم در حقیقت روزی ان ها را همه ساله کوچکتر میکند. به این لحاظ این دلار نیست که گران میشود . این پول ایران است که دائما ارزانتر میشود
    1
    20
    جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    garadagh - استکلهم، سوئد
    . گه همه‌جا بودید و همه‌چی رو می‌دونستید، حمله‌ی هفت اکتبر رو هم می‌دونستید دیگه… یا اون یکی از استثناها بود؟
    16
    2
    جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.