ارتش اسرائیل از کشته شدن «محمد عیسی العیسی» آخرین فرمانده حماس در غزه خبر داد

محمد عیسی العیسی
العربیه: ارتش اسرائیل شامگاه شنبه هفتم تیر اعلام کرد که در عملیات مشترکی با سازمان امنیت داخلی (شاباک)، یکی از بنیان‌گذاران شاخه نظامی حماس را به قتل رسانده است.

در بیانیه ارتش اسراییل آمده است: «دیروز (جمعه)، در عملیات مشترکی، ارتش اسرائیل و سازمان شاباک، محمد عیسی العیسی، یکی از اعضای ارشد حماس را در منطقه الصبره در شهر غزه هدف قرار داده و او را کشتند.»

بر اساس این بیانیه «محمد عیسی العیسی از چهره‌های برجسته در شاخه نظامی جنبش حماس بود و به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران این شاخه شناخته می‌شد.»

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد: «العیسی ریاست مرکز پشتیبانی رزمی در شاخه نظامی حماس را بر عهده داشته است.»

این بیانیه توضیح داد که العیسی پیش‌تر «هدایت تلاش‌های حماس برای تقویت توان نظامی‌اش در نوار غزه را بر عهده داشت، یکی از بنیان‌گذاران شاخه نظامی این جنبش بود، ریاست مرکز آموزش نظامی را به عهده داشت و همچنین عضو شورای عالی امنیتی حماس به شمار می‌رفت.»

این بیانیه تاکید کرد که او «نقش مهمی در برنامه‌ریزی و اجرای حمله 7 اکتبر ایفا کرده بود.»

در ادامه بیانیه آمده است: «در طول جنگ و طی روزهای اخیر، العیسی ریاست مقر پشتیبانی رزمی را بر عهده داشت و حملات هوایی و دریایی علیه غیرنظامیان اسرائیلی و نیروهای ارتش اسرائیل در نوار غزه را هدایت می‌کرد. هم‌زمان، او تلاش داشت ساختارهای سازمانی حماس را که در جریان جنگ آسیب دیده بودند، بازسازی کند.»
+47
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    به نظرم یکی را برای خنده، زنده نگه میداشتن و هر چند وقت یه بار بشین پاشو میداندنش برای برای شادی سربازان بی رحم موسی خوب بود
    2
    14
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    رومانو‌ پاکسان، گریه کن گریه قشنگه
    0
    18
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    ببینم اینها که مسلمون دو اتیشه هستن چرا اسم ‌ و فامیلشون عیسی داره توش؟؟
    0
    8
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    ضمنا گور باباش که مرد
    1
    10
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zavareh - رودسر، ایران
    دست ارتش اسرائیل درد نکنه. یک غده بدخیم سرطانی کمتر شد. ای کاش ارتش ایران نیز برای پایان این نکبت ۴۶ ساله آخوندی ذره ای از خود وجودی نشان می داد.
    0
    5
    یکشنبه ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.