ارتش اسرائیل از تداوم حملات خود به ایران خبر داد؛ انفجار در خیابان پیروزی تهران

مقامات ایرانی به نیویورک تایمز: انتظار نداشتیم اسرائیل پیش از دور جدید مذاکرات حمله کند
شش مقام ارشد جمهوری اسلامی و دو عضو سپاه پاسداران به روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز گفته‌اند انتظار نداشتند اسرائیل پیش از دور جدید مذاکرات هسته‌ای در عمان به ایران حمله کند.

آنها هشدارهای پیشین درباره حمله قریب‌الوقوع را تبلیغات جنگ روانی اسرائیل برای فشار بر تهران در مذاکرات تلقی کرده بودند.

شنیده‌ شدن صدای انفجار در خیابان پیروزیحوالی ساعت ۴:۱۵ صبح بعد از شنیده شدن صدای انفجار دود سیاهی در محل خیابان پیروزی مشاهده شد. 

در پی انجام حملات موشکی سپاه پاسداران به اسراییل، ساختمان ها تخریب شدند.

در ادامه تصاویری از تخریب موشک‌های سپاه را مشاهده می کنید:

واکنش مقام‌های سپاه به حملات اسرائیل
در پیامک‌هایی که میان مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی رد و بدل شده و در اختیار نیویورک‌تایمز قرار گرفته، برخی از آن‌ها با عصبانیت از ناتوانی در مقابله با حملات پرسیده‌اند: «پدافند هوایی ما کجاست؟ چطور اسرائیل می‌تواند هر جا را که خواست بزند و ما هیچ کاری نکنیم؟»

طبق این گزارش، علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، پیش از سخنرانی تلویزیونی خود جلسه‌ای اضطراری با شورای عالی امنیت ملی برگزار کرده بود.

دو منبع آگاه به نیویورک‌تایمز گفتند که خامنه‌ای در این جلسه خواستار «انتقام سخت» شده، اما هم‌زمان هشدار داده که «نباید با عجله عمل کرد».

در این جلسه، اختلافاتی جدی درباره نحوه و زمان واکنش نظامی شکل گرفته است. برخی مقام‌ها با اشاره به آسیب شدید به زیرساخت‌های موشکی و دفاع هوایی کشور، درباره آغاز یک جنگ تمام‌عیار با اسرائیل ابراز تردید کردند.

به گفته یک عضو شورا، اگر اسرائیل تاسیسات حیاتی مانند نیروگاه‌ها یا شبکه‌های آب و برق را هدف قرار دهد، ممکن است اعتراضات داخلی در کشور شعله‌ور شود.

یک عضو سپاه که از محتوای این جلسه مطلع بوده به نیویورک‌تایمز گفت: «مقام‌ها به‌وضوح درک کرده‌اند که خامنه‌ای در نقطه عطف رهبری ۴۰ ساله‌اش قرار دارد. او باید تصمیم بگیرد که وارد جنگی پرهزینه شود—که ممکن است به سرنگونی حکومت بیانجامد—یا عقب‌نشینی کند، که هم در داخل و هم در خارج، به‌مثابه شکست تلقی می‌شود.»

دست‌کم ۲۰ فرمانده‌ ارشد سپاه پاسداران و تعدادی از مراکز نظامی در مناطق مختلف ایران بامداد جمعه و در ادامه روز، هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت. منابع نزدیک به سپاه پاسداران از آمار غیررسمی ۳۲۹ نفر مجروح و ۷۸ نفر کشته در استان تهران خبر داده‌اند.

افی‌ دفرین، سخنگوی ارتش اسرائیل جمعه ۲۳ خرداد اعلام کرد بیش از ۲۰۰ موضع در ایران هدف قرار گرفته است.

دفرین گفت اسرائیل بدون کمک متحدانش می‌تواند در برابر هرگونه اقدام تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی از خود دفاع کند.

واکنش بازار نفت و طلا به حمله اسرائیل علیه جمهوری اسلامی
رضا غیبی، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال، درباره واکنش بازارها به حمله اسرائیل علیه جمهوری اسلامی گفت بازارهای جهانی از جمله طلا و نفت پس از این حملات روند صعودی داشتند.

او افزود در ایران نیز بانک مرکزی تا اطلاع ثانوی فعالیت صرافی‌های رمزارزها را متوقف کرده تا بتواند جلوی افزایش قیمت‌ها را بگیرد.

به گفته او، با توجه به تعطیلی روز شنبه در ایران، قابل پیش‌بینی است که از یک‌شنبه شاهد تاثیر این تنش نظامی بر بازار بورس ایران باشیم و قیمت دلار رکورد قبلی خود را بشکند. همچنین شاهد سنگین‌ترین خروج سرمایه از بازار بورس خواهیم بود.

ارتش اسرائیل از تداوم حملات خود به ایران خبر داد
ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای که در تلگرام منتشر شده، اعلام کرد: «نیروی هوایی اسرائیل همچنان به هدف قرار دادن مواضعی برای رفع تهدیدات در ایران ادامه می‌دهد.»

این بیانیه همراه با ویدیویی از تصاویر حملات هوایی منتشر شده است.

این حملات بیش از ۲۴ ساعت پس از نخستین حمله اسرائیل به پایگاه‌های نظامی ایران انجام می‌شود، حمله‌ای که به کشته شدن شماری از فرمانده نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران منجر شد.

ایران هم به تلافی حملات موشکی علیه اسرائیل انجام داده است.

اردن اعلام کرد که حریم هوایی خود را باز کرده است
اردن اعلام کرد که حریم هوایی خود را ساعت ۷:۳۰ صبح به وقت محلی بازگشایی کرد؛ اداره هواپیمایی کشوری این کشور اعلام کرد که پس از تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های ایران و اسرائیل، پروازها از سر گرفته شده‌اند.

این کشور روز گذشته اعلام کرد که به هیچ وجه اجازه نقض حریم هوایی خود را نخواهد داد.اردن که با اسرائیل هم‌مرز است، در جریان حمله ایران به اسرائیل در اکتبر ۲۰۲۴، چندین پهپاد و موشک شلیک‌شده از سوی ایران را رهگیری کرده بود.
 
حملات اسرائیل به ایران؛ موساد و خلبانان چگونه جلوی واکنش سریع تهران را گرفتند؟
یورونیوز: به گزارش اکسیوس، واشنگتن و تل‌آویو انتظار داشتند که تهران فورا به حملات اسرائیل پاسخ دهد، اما عملیات دقیق و حساب‌شده عاملان ایرانی و جاسوسان موساد و خلبانان اسرائیلی به همراه حیرانی و سردرگمی مقامات ایرانی جلوی این واکنش را گرفت.

بنابراین گزارش، مقامات نیروی هوافضای سپاه از قصد اسرائیل برای حمله باخبر شده و در پناهگاهی برای هماهنگی و رهبری واکنش گرد هم آمده بودند. اما اسرائیل از این پروتکل اضطراری فرماندهان ارشد ایرانی و محل پناهگاه مطلع بود و با هدف قرار دادن این پناهگاه فرمانده کل و روسای بخش عملیات پهپادی و پدافند هوایی را از بین برد.

یک مقام اسرائیلی گفت: «چون کسی نبود که فرمان بدهد، واکنش سریع ایران خنثی‌ شد.»

به گزارش اکسیوس، این افراد از جمله ۲۰ فرمانده عالی‌رتبه ایرانی بودند که در ساعات اولیه حملات اسرائیل به همراه حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران کشته شدند.

هدف اصلی دیگر، سامانه‌های پدافند هوایی و رادار‌های ایران بود. سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل موقعیت این سامانه‌ها را مشخص کرده بودند و نیروی هوایی این کشور اکثر آن‌ها را هدف قرار داد. این موضوع به ارتش اسرائیل آزادی عمل تقریبا کاملی در آسمان ایران داد.

در همین حال، سازمان جاسوسی موساد مجموعه‌ای از عملیات خرابکارانه مخفی را برای نابود کردن سامانه‌های پدافند هوایی و پرتابگرهای موشک بالستیک در عمق ایران انجام داد.

به گزارش اکسیوس، صدها مامور موساد در داخل و خارج از ایران، از جمله یک واحد ویژه متشکل از عاملان ایرانی در این عملیات نقش داشتند.

یگان‌های تکاوران موساد در مرکز ایران سامانه‌‌های تسلیحات هدایت شونده را در فضاهای باز نزدیک به پرتابگرهای موشک‌های زمین به هوا مستقر کردند.

موساد همچنین در منطقه دیگری در داخل ایران، به صورت مخفیانه سامانه‌‌های تسلیحاتی و فناوری‌های پیشرفته را در خودروهایی کار گذاشته بود. با آغاز حملات، این تسلیحات شلیک شدند و سامانه‌های پدافند هوایی ایران را هدف قرار داده و منهدم کردند.

به گفته یک مقام اطلاعاتی اسرائیل، موساد همچنین با استفاده از پهپادهایی که مدت‌ها پیش به داخل ایران قاچاق کرده بود، یک پایگاه پهپادی تهاجمی در داخل ایران ایجاد کرده بود. این پهپاد‌ها در جریان حملات اسرائیل فعال شده و به سوی پایگاهی در نزدیکی تهران رفتند و موشک‌های بالستیک را پیش از پرتاب به سوی اسرائیل نابود کردند.

به گفته این مقام اطلاعاتی، ارتش اسرائیل خود را برای بدترین سناریو، یعنی زمانی که ایران بلافاصله پس از حمله ۳۰۰ تا ۵۰۰ موشک بالستیک را به سوی اسرائیل پرتاب کند، آماده کرده بود.
+65
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Ariyo Barzan - کالیفرنیا، ایالات متحده امریکا

    این اسرائیل خیلی ماشالله داره. هرچی جلاد را داره سقط میکنه
    8
    67
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    محمد بی قر - مادرید، اسپانیا

    انتقام عموهایم را زن عموهایم خواهند گرفت چون اسراییل عموهایم را به عمه تبدیل کرده😐. #زینب سلیمانی دختر شاششش قاسم سلیمانی
    7
    60
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    شبکه های داخل کشور رو که نگاه میکنی اینجا و آنجا ۲۰ نفر ملا و گدا گشنه با زن و بچه هاشون رو جمع کردند و پیروزی آخوند به صهیونیزم رو به هم تبریک میگن. زیر نویس مشترک همه شبکه ها هم که نشون میده همه از یک جا دیکته شده مینویسه که دو جت جنگی اسرائیل رو انداختیم ولی تصویری نداریم و نمیدونیم که خلبان هاشون کجا قایم شدند! اسرائیل رو هم در هم کوبیدیم و همه شون رو ریختیم تو دریا!
    5
    64
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۴
    کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان

    با تشکر از نتانیابو،لطفا طویله اعظم موسوم به بیت رهبری ذو هم در دستور کار داشته باشید
    2
    47
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    محمد بی قر - مادرید، اسپانیا
    الان دگه فقط زینب را ندایم بلکه دختران سلامی باقری رشید شمخانی حاجی زاده و بقیه کتلتان که جمعیتشون زیاده، هم هستند. منتظر مراسم تشییع جنازه شون توسط مفعول عظما، لواطعلی هستیم البته به نظر میاد فعلا قدرت تشییع ندارند چون این دفعه جنگ واقعی شروع شده و ممکنه اسرائیل وسط مراسم، بزنه
    9
    37
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    باور کن دگه مثل قبل نیست و خیلی از طرفدارهای باعقل و شعورشون هم شک دارند به جز امثال چلیپا و رومانو که کلا تعطیلن
    9
    38
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه

    خوش به سعادت آن عزیزانی که در تهران و دیگرنقاط ایران شاهد این لحظات ملکوتی هستند! حالش را ببرید و از ثانیه هایش لذت ببرید. نابودی این رژیم دست نشانده انگلیس و دمکراتهای آمریکا تماشاییست! از طرف ما نایب الزیاره!.❤️🥰
    2
    39
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

    میگن خلبانان اسرایلی،بعد از اینکه مهمات تموم کردن ،با کمربند افتادند دنبال سپاهی ها،دنبالشون میکردن از این خیابون به این خیابون، یعنی‌ دیدن که میگم.
    2
    32
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    iran1 - آرلون، بلژیک

    چیزی که مشخصه، اگر کناره گیری نکنه، خودش رو میزنن و بعد خانوادشو. حداقل کناره گیری می کرد، شاید افرادی که بجاش قدرت رو می گرفتن سرنوشت متفاوتی می تونست داشته باشه ولی احتمال زیاد راه حل بد رو انتخاب می کنه. تا درسی بشه واسه تمام عنقلابیون، عاقبت راه انداختن بساط حکومت چاپلوسان بدذات رو ببینن. هموطنتون تحملتون رو نداره چه چیزی رو دقیقا می خواهید صادر کنید.
    2
    29
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    سئوال از نوکران پهلوی آخوند ساز 😁این ارباب و صاحب شما کجاست این تازه داشت در مورد اعتصاب کردن و مبارزه مدنی بیانه پرتاب می‌کرد الان شوکه شده که چه بیانه ای دهد.اگر از اسرائیل حمایت کند که آن مداخله
    10
    2
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    میبینم که رعشه به اندامت افتاده. چطور شد؟ بمب افتاد نزدیک محل کارت که کامنت رو نصفه کاره ول کردی؟
    1
    5
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    تورو خدا اگر شما متوجه شدید بگید ببینم این چیزی که راسو نوشته چه معنایی داره؟ چرا نصفه نیمه مینویسه؟ زده به سیم آخر؟!
    0
    3
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    آقا شنیدی میگن طرف را خدا زده؟ این راستگوی بیچاره واقعا با خودش درگیره و من حس میکنم در زمان شاه فقید بلایی سرش اوردن که این فکر میکنه به دستور شخص شاه بوده که چنین عقده کرده. چون کامنتهاش علیه خاندان پهلوی از حالت مزدوری رژیم رد کرده. کافیه بگی پهلوی ها ایرانساز بودن یا بگی محبوبن، فی الفور افسار پاره میکنه و قاطی میکنه.
    0
    1
    شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
    خوب منکه مثل شماها تو خانه سالمندان با سوند و پوشک نیستم. کار میکنم و نه شما و نه صاحب شما ارزش ندارین من کارم را بگذارم و برای شماها بنویسم. ولی خدایی اسم من که می‌آید لرزه به اندام شماها مزدوران و جیره خواران پهلوی می افتد. 😎
    1
    0
    یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.