نوری‌زاده: خمینی پدر مرجعیت را درآورد؛ خامنه‌ای آن‌ها را مزدور کرد!

علیرضا نوری‌زاده: خمینی پدر مرجعیت را درآورد؛ خامنه‌ای آن‌ها را مزدور کرد!

بازداشت فرزند و عروس کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، بار دیگر نگاه‌ها را به سوی ساختار فاسد امامان جمعه منصوب علی خامنه‌ای جلب کرده؛ کسانی که به‌جای ایفای نقش معنوی و اخلاقی، به مهره‌های پرنفوذ در شبکه‌های رانت‌خواری و فساد اقتصادی تبدیل شده‌اند. 
+53
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۶
    romano - تهران، ایران

    مگه قبلش چه پخ. بودن از خود سوال کردید ج ا که اینقدر سنگ شیعه رو بسینه میزنه یک فیلم از دوره صفویه نساخته یا تمام آرشیوهای عکس دوره قاجار قدغنه؟ خوب معلومه باید نشون بدن که چیزی نبودن غیر از یک عده آدم سیاه کثیف پلشت بیسواد که اتفاقا مزدور دربار بوده‌اند (دو گروه بوده‌اند شاعران و ملاها) باقی چیزهایی هم که از فلسفه دین و عرفان بوده همه از صدقه سر چهارتا عارف بوده که اون بدبختها رو هم اینها سر حسادت و بی مایه بودن با تحریک شاهان و حکام به سیخ میزدن شمع آجین میکردن پوست میکندند (منصور حلاج). فیلم تنگسیر بعد از انقلاب ساخته نشده دقیقا نشون میده کارکرد این انگلهای مفتخور در جامعه چی بوده. جالبه هر دوره هم هرکی اومد اول نوکرش بودن بعد که رفت شدن ضدش مثال در قرن حاضر انگلیس رو اینها سرمایه گذاری کرد بعد که قدرت گرفتن انگلیس شد دشمنشون! (البته برای عمل باد فتق باید برن انگلیس) دوره اسلام رو ولش یکی از دلایل بزرگ سقوط ساسانی‌ها همین فساد ملاها (مغ) و کشیشها بود و باعث کشاکش درونی شدند. در ارمنستان شاه را تحریک میکردند از رومیها پیروی کنه در پارس مشغول چپاول خلق بودند.
    3
    25
    ‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن

    آغاز حکومت ولایت وقیح هر چه که بدی و نکبت و ضرر و مصیبت برای مملکت بوجود آورد ، بزرگ‌ترین دستاوردش اضمحلال و سقوط پایه های دین مخوف و شیطانی شیعه ، یعنی مرجعیت بود ! نمونه بارزش بلا استفاده شدن مساجد هست که تنها وقتی مردم ، تنگشون میگیره بدنبال مسجد میگردند برای قضای حاجت و نمونه های بیشمار دیگه !!
    3
    33
    ‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    سوسیالیسم تنها راه رهاییست - مسکو، روسیه
    با این حساب باید بهشون بگیم دمشون گرم که این نهاد ارتجاع رو بی حرمت کردند و این تابو رو شکستند.
    2
    11
    ‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    " با این حساب باید بهشون بگیم دمشون گرم که این نهاد ارتجاع رو بی‌حرمت کردند و این تابو رو شکستند."پروفسور روانشناسی باید باشید تا درک کرد ایشون می‌‌خواهد چه بگوید؟ می‌‌تواند هم یک نمونه آقا به قربانت روم باشد. می‌‌دانید که هوداران ریش آقا تنها مرز قرمز آن‌ها آقاشون شیخ علی‌ است. وگرنه نه محمدی می‌‌شناسند نه علی‌ نه خمینی، بی‌ دلیل نیست که یک باره می‌‌شود استاد اخلاق و کلمات قلمبه سلمبه. " با این حساب باید بهشون بگیم دمشون گرم که این نهاد ارتجاع رو بی‌حرمت کردند و این تابو رو شکستند " هرکی نداند فکر می‌‌کند لوتر ظهور کرده آن هم از زبان کسی‌ که شب روز در اینجا زر می‌‌زند توم مورلی. ... توم مرلی اینجا بود آنجا بود. چنین کرد چنان کرد.
    0
    2
    ‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    نه کره سیک پدوفیل ملعون خمینی چاره مرجعیت و حقیقت آن را به دنیا نشون داد. پ
    0
    1
    ‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.