دستگیری رپر ایرانی به جرم قتل و و بهره‌کشی جنسی از زنان ایرانی در دبی

پلیس دبی یک رپر ایرانی با نام اختصاری «م. غ» را در ارتباط با مرگ مشکوک یک دختر ایرانی بازداشت کرده است. سقوط مرگبار این دختر از طبقه ۴۵ یک هتل، سرنخ‌هایی در اختیار پلیس قرار داد که در نهایت به بازداشت این چهره انجامید.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که «م. غ» پیش‌تر نیز در پرونده‌هایی مرتبط با قاچاق انسان و سوءاستفاده و بهره‌کشی جنسی از زنان ایرانی در دبی مظنون بوده است.

در جریان این پرونده، دست‌کم ۱۰ نفر دیگر نیز بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.
نمایی از فیلم لاتاریبهمن بابازاده نیز با انتشار این خبر نوشت:
    فیلم لاتاری را دیده بودید؟ این داستان آن فیلم است. حالا در جهان واقعیت یک خواننده رپ، با فریب ۴۰ دختر آنها را به دوبی برده و یکی از آنها بخاطر یک بگومگو، خودش را از طبقه ۴۵ یک برج در دوبی به پایین پرت کرده و در جا مُرده… آقای رپر سه روز بعد دستگیر شده و حالا در دوبی بازداشت است.
+13
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    universe123 - لندن، انگلستان
    .... از انگلیس گرفته تا دوبی فقط دنبال سکس هستند. بیشتر ..رو در اروپا میبینی مجرد و دنبال سکس هستند و ۹۰ درصد خانم ها در اروپا طلاق میگیرند. هر کسی را هم میبینم فقط درباره سکس و پول حرف میزنه. لعنت بر اینها
    5
    5
    دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.