انتقاد نماینده خرمآباد از محدودیت کشت خشخاش: بازار دارویی تریاک را به افغانستان واگذار کردهایم
+26
رأی دهید
-11
بی بی سی: رضا سپهوند، نماینده خرمآباد و چگنی در مجلس در نشستی خبری که ۱۷ اردیبهشت در خرمآباد برگزار شد، از سیاستهای مبارزه با مواد مخدر در ایران از جمله ممنوعیت کشت خشخاش و تاثیر آن بر نیاز دارویی این کشور به مرفین انتقاد کرد و گفت: «با کنار گذاشتن ظرفیت داخلی، زمینه را برای توسعه کشت و صادرات افغانستان فراهم کردهایم در حالی که اکنون ناچاریم تریاک ناخالص و بیکیفیت وارد کنیم، با اینکه امکان تولید داخلی، تحت کنترل و با کیفیت بالا در کشور وجود دارد.»او با اشاره به قانون مصوب سال ۱۳۴۷ تاکید کرد که ایران در گذشته طرح مشخصی برای کشت محدود و کنترلشده خشخاش با هدف تأمین نیازهای دارویی داخلی داشته است اما این ظرفیت در سالهای اخیر نادیده گرفته شده است.
خبرگزاری دولتی ایرنا چند سال پیش به نقل از کارشناسان نوشته بود که برای تولید حدود ۳۰ تن مورفین مورد نیاز صنایع دارویی در ایران، حدود ۳۰۰ هزار کیلوگرم تریاک خالص یا ۶۰۰ هزار کیلوگرم تریاک خام نیاز است.
با در نظر گرفتن اینکه بهگفته آقای سپهوند در هر هکتار امکان برداشت ۲۵ کیلوگرم تریاک وجود دارد، برای تولید این مقدار به ۲۴ هکتار زمین زیر کشت تریاک نیاز است که او در سخنانش آن را ۸۰ هزار هکتار عنوان کرده است
۳۵

سوسیالیسم تنها راه رهاییست - مسکو، روسیه
ای قدرت تریاک ای قدرت مواد 🤣🤣
0
14
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
۵۵

hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
از انرژی هسته ای حق مسلم ماست، رسیدیم به جنش خوب اعلا حق مشللم ماشت
0
12
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۰
۵۵

ایران کلیش واس ماس - هامبورگ، آلمان
پس بیخود نیست یه چند وقته عظما و رفقا مخصوصاً حداد جون دمق هستند. فی رفته بالا....
0
12
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۳