عراقچی در پاسخ به اظهارات نتانیاهو: به هرگونه حمله پاسخ مشابه داده خواهد شد

دویچه وله: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفحه ایکس خود در پاسخ به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل نوشت: «خیالپردازی اسرائیل که تصور می‌کند می‌تواند به ایران دیکته کند چه کاری انجام دهد یا ندهد، چنان با واقعیت فاصله دارد که ارزش پاسخگویی ندارد. با این حال، وقاحت نتانیاهو قابل توجه است که می‌خواهد به رئیس‌جمهور ترامپ دیکته کند که در دیپلماسی خود با ایران چه کاری می‌تواند یا نمی‌تواند انجام دهد!»

نتانیاهو یک‌شنبه شب در یک سخنرانی در اورشلیم با اشاره به مذاکرات میان ایران و آمریکا گفت: «یک توافق واقعی که عمل کند، توافقی است که توانایی ایران در غنی‌سازی اورانیوم برای سلاح‌های هسته‌ای را از بین می‌برد.» او تاکید کرد که جمهوری اسلامی "نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد".

عراقچی در توییت خود توافق برجام را ناکافی دانست و نوشت بسیاری از ایرانیان هم همین نظر را دارند. به گفته او نتانیاهو و متحدانش مذاکرات ایران و آمریکا را "به اشتباه به عنوان یک برجام دیگر جلوه می‌دهند".

وزیر خارجه جمهوری اسلامی در ادامه نوشت: «ایران به اندازه کافی قدرتمند و به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران خارجیِ بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند. تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.»

روز شنبه گذشته (۲۶ آوریل / ۶ اریبهشت)، سومین دور مذاکرات میان ایران و آمریکا در مسقط برگزار شد که حدود ۶ ساعت به طول انجامید. یک مقام ارشد دولت آمریکا دور سوم مذاکرات تهران و واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران را "مثبت و سازنده" توصیف کرد و افزود دو طرف توافق کرده‌اند به‌زودی در یک کشور اروپایی دیدار کنند.
+8
رأی دهید
-67

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    سپاهیه رذل عراقی،وقتی اسرائیل میگه باید بزنیم یعنی فکر اونجاها رو کرده و پی حمله شما را به تنش مالیده.خوب میدونید اسرائیل ترامپ نیست و شوخی نمیکنه..شماها فعلا تو شوک سقوط اسد و حزب الله و جبهه شرارتتون هستید و صادق ۳ کنسل شده، چون وقتی اومد و بهترین پدافندهاتون رو زد و محل میکسرهای فوق محرمانه سوخت جامد را هم میدانست و زد نابود کرد و رفت فهمیدید اوضاع پسه.و خالا هم دقیقا بخاطر همون ضعف پرچم سفید به دست پیش ترامپ رفتید برای مصالحه.
    5
    42
    دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    زنبور - کپنهاک، دانمارک

    چپ و راست دارن میرنن هیچ ...نمیخورین هی زرت و پرت میکنین حمله میکنیم با خاک یک سان میکنیم فقط حمله قلبی براتون مونده که بزودی دوچارش میشین
    2
    32
    دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    دوشنبه - تهران ، ایران

    پفیوز مفعول صیغه زاده بی‌وطن ، خفه شو. دنبال سوراخ سوسک باش !
    0
    26
    دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    فاطی کماندو - قرچک، ایران

    یکی نیست به این تخم عراقی بگه همون حمله صادق خره ۳ رو که کردین خیلی سنگین بود بسه دیگه بشتر اگه حمله کنین ممکنه دیگه نشمنگاه رهبر مفعولت احتیاج به عمل جراحی پیدا کنه. 😂
    1
    23
    دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.