اظهارنظر شهروندان تهرانی درمورد مذاکره با آمریکا؛ «دوست داریم صلح و ارتباط با آمریکا باشد»

رادیو فردا: تعدادی از شهروندان تهرانی پس از پایان دور اول مذاکرات ایران و آمریکا در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز نسبت به نتایج این گفت‌وگوها ابراز امیدواری و یا تردید کردند.

دور اول مذاکرات ایران و آمریکا ۲۳ فروردین در عمان برگزار شد و دو طرف آن را سازنده و مثبت خواندند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده روز دوشنبه گفت، تنها چیزی که از ایران می‌خواهد این است که نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد «وگرنه با پاسخ سخت روبرو می‌شود».
-Advertisemnet-
+14
رأی دهید
-35

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۳
    طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    و باز هم پرستوهای صلح داخلی مشغول به کار شدند، از اینها قشنگتر پروتز و بوتاکس دار تر بی حجاب تر و غیره تر در روزهای عاشورا، قبل از انتخابات روز سوم کتلت خان روز هفتم هانی نو مانی حسن خرسه وووو حتی قرآن به سر هم دیدیم، آسوده بخوابید، آمریکا و عنگلیس خودشان برای ما مثل قبل دولت تایین خواهند کرد اصلا حرکتی نکنید، اصولاً بی خیال باشید، آره بابا شل کنید و نان و ماست خود را با آرامش بخورید تا نفهمید چه کسی و چطور دخول کرد.
    2
    12
    ‌چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    البته که غیر از ساندیسی ها همه دوست دارند رابطه با آمریکا را ولی سقوط ج اسلامی را مردم میخوان که حمله نظامی براندازی را برای مردم راحت میکنه
    2
    1
    ‌پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.