ویتکاف مذاکرات آمریکا با جمهوری اسلامی را مثبت ارزیابی کرد

استیون ویتکاف
العربیه: استیون ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌ جمهوری آمریکا با پایان یافتن دور اول گفت‌وگوهای مستقیم میان هیئت‌های ایرانی و آمریکایی در مسقط، پایتخت عمان، تاکید کرد که این گفت‌وگوها به‌‌طور مثبت و سازنده برگزار شده است.

استیون ویتکاف در صفحه خود در پلتفرم «ایکس» اعلام کرد: «مذاکراتی بسیار مثبت و سازنده داشتیم»، و تاکید کرد که امروز به ایالات متحده بازخواهد گشت.

در این راستا کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که ویتکاف «در صورت امکان» برای حل اختلاف با ایران از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی خواهد کوشید.

در این بیانیه همچنین آمده است که مذاکرات مستقیم که ویتکاف، فرستاده ترامپ امروز [شنبه 23 فروردین] انجام داد گامی به سوی تحقق نتیجه‌ای به نفع دو کشور خواهد بود و دو طرف برای ادامه مذاکرات در شنبه آینده توافق کردند.

کاخ سفید شامگاه شنبه «گفت‌وگوهای مستقیم» ویتکاف با وزیر امور خارجه ایران را «مثبت و سازنده» توصیف کرد.

کاخ سفید همچنین ضمن اشاره به وجود مسائل پیچیده‌ای با طرف ایرانی و این که پرزیدنت ترامپ راهکار سیاسی را ترجیح می‌دهد، «گفت‌وگوی مستقیم ویتکاف با وزیر خارجه ایران» را «گامی رو به جلو و در راستای منافع دو طرف» ارزیابی کرد.

پیشتر، عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران اعلام کرد اولین دور گفت‌وگوهای ایران و آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای پایان یافت و طرفین موافقت کردند که این گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.

وزارت خارجه ایران نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد پس از پایان بیش از دو ساعت و نیم «مذاکرات غیرمستقیم»، رؤسای هیئت‌های ایران و آمریکا یعنی عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیون ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌ جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه، در هنگام ترک محل گفت‌وگوها با حضور وزیر امور خارجه عمان دقایقی به‌طور مستقیم گفت‌وگو کردند.

عباس عراقچی که به‌منظور گفتگو با مقامات آمریکایی به عمان سفر کرده است، به خبرنگاران گفت امکان رسیدن به «تفاهم اولیه» در این مذاکرات وجود دارد.

دونالد ترامپ جمعه شب در هواپیمای ریاست جمهوری (ایر‌فورس وان) بار دیگر به خبرنگاران گفت: «ایران می‌تواند کشوری فوق‌العاده، خوشبخت و قدرتمند باشد اما آنها نمی‌توانند سلاح اتمی داشته باشند». ترامپ روز چهارشنبه نیز بار تهدید کرده بود که اگر لازم شود «اقدام نظامی» علیه ایران صورت خواهد گرفت.
+8
رأی دهید
-26

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۴
    خداوند - آسمان، ایران

    فکر کنم شازده الان باید دست خانم و‌معلم یوگا رو‌بگیره سه نفری برن مسافرت 😆
    53
    10
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    سرباز رهبر - پاریس، فرانسه

    اینا عمش تبلیغات هست توافق انجام نشه ایران در عرض کمتر از نیم ساعت تمام پایگاها و ناوهای امریکا و کل رژیم صهیونیستی رو نابود میکنه اینو خودشونم بارها اعتراف کردن حالا شما پناهنده های ضد ایرانی پول مفت بگیر مایع ننگ اون موقع جیرتون از کجا بیاد الله و عالم
    55
    6
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۱
    گور دجال زار می بینم - نیده، ترکیه
    همانطور که بصورت اختصاصی از پشت پرده مذاکرات گفتم، طرف امریکایی با هر ایرانی یک کادیلاک مشکلی ندارد و طرف ایرانی با نان خشخاشی مشکل دارد و نان کنجدی را پیشنهاد داده! حال باید دید نظر مراجع عظان نسبت به نان خشخاشی چیست؟ شیعه مفت خور قالتاق
    3
    10
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    نسل بی سواد - اسلو، نروژ
    سرباز رهبر - پاریس، فرانسه
    عزیز جنست رو از کجا میگیری تو فرانسه ؟. خیلی ناب بوده آدرس بده ما هم بگیریم خیلی ساله خماریم .
    2
    11
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا
    مطمین هستیم که در مذاکرات عزت آخوند های محترم حفظ شده است و هیچ امتیازی داده نشده است بجز:. - ما با اسراییل کاری نداریم. - ما با آمریکا مثل همیشه دوست هستیم. - پرچم آمریکا را جمع کردیم که خدای نکرده بی احترامی نشه. - دیگه نیابتی باقی نمونده پس نگران نیابتی ها نباشید. - اورانیوم درصد بالا هم مال شما. - با حجاب مجاب هم کاری نداریم.
    0
    7
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    سوسیالیسم تنها راه رهاییست - مسکو، روسیه

    تسلیت به حزب‌الهی های روان نژند، صهیونیستهای حر...زاده، و البته سطلی‌های متوهم.
    28
    3
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.