وزیر انرژی آمریکا: همه مشکلات در خاورمیانه یک سرچشمه دارند

رادیو فردا: وزیر انرژی ایالات متحده می‌گوید دولت آمریکا توان متوقف کردن صادرات نفت ایران را دارد، هم‌چنان‌که ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود این کار را انجام داد.

کریس رایت روز ۲۲ فروردین در ابوظبی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «این کاملاً شدنی‌ است. ترامپ در دور اول ریاست‌جمهوری‌اش انجامش داد. ما می‌توانیم کشتی‌هایی را که از ایران خارج می‌شوند، ردیابی کنیم. می‌دانیم کجا می‌روند. می‌توانیم جلوی صادرات نفت ایران را بگیریم.»

رایت که در نخستین سفر خارجی خود به‌عنوان وزیر انرژی دولت ترامپ به منطقه خلیج فارس رفته، تأکید کرد واشنگتن مصمم است با تشدید تحریم‌ها، مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود.
-Advertisemnet-


او درباره احتمال استفاده از گزینه نظامی یا متوقف‌کردن مستقیم کشتی‌های نفتکش ایرانی در دریاها گفت حاضر نیست جزئیات فنی این سیاست‌ها را بیان کند، اما تأکید کرد که «تمام گزینه‌ها روی میز است» و ایالات متحده توان کامل برای تشدید فشار را دارد.
+41
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا

    خامنه ای و سپاه بی پدر پاسداران ✅
    1
    23
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    منظورت ایالات متحده آمریکا؟ منتر قبل از ج فاشیست اسلامی چی؟ قبل از اومدن اسرائیل چی؟ طرح تکه تکه کردن کشورها روی نوار رودخانه‌ها برای اختلاف آینده بعد از عثمانی چی؟ تهدید به اشغال گرینلند و کانال پاناما و کانادا چی؟ نابود کردن اروپا با اجبارشون به برچیدن نیروگاه‌های اتمی و وابسته کردنشون به تنها خط شمال نورد استریم چی؟ بدون شما جای آرومتریه.
    18
    6
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن
    نه یک منشاء ، که مثلث شوم ، نفت و ( اسلام )عمامه و صهیونیست !!
    5
    20
    شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.