آلمان اخراج پناهجویان را از سر می‌گیرد

دویچه وله: دولت آینده آلمان قصد دارد با اجرای پروازهای اخراج به افغانستان و سوریه، سیاست سخت‌گیرانه‌تری در قبال مهاجران غیرقانونی اعمال کند. این برنامه با هدف بازگرداندن حدود ۲۰۰ هزار نفر از پناهجویان ردشده که دارای وضعیت "تحمل" هستند، اعلام شده است.

تورستن فرای، مدیر گروه پارلمانی فراکسیون اتحادیه دمکرات مسیحی در گفت‌وگو با روزنامه "بیلد" اعلام کرد: «ما اخراج و پروازهای بازگشت به افغانستان و سوریه را انجام خواهیم داد و مردم آلمان می‌توانند به این وعده اطمینان داشته باشند.»

او با اشاره به پرواز اخراج انجام‌شده در تابستان ۲۰۲۴، تأکید کرد که این تجربه نشان داده چنین اقداماتی عملی است.

فرای افزود: «به همین دلیل ما مطمئن هستیم که در آینده نیز می‌توانیم این کار را به صورت دائمی و در مقیاس بزرگ‌تر انجام دهیم». به گفته او، از مجموع ۲۴۰ هزار نفری که موظف به ترک آلمان هستند، حدود ۲۰۰ هزار نفر دارای وضعیت تحمل (Duldung) هستند و باید هرچه زودتر آلمان را ترک کنند.

او هدف از این سیاست را اجرای قاطعانه حاکمیت قانون دانست و گفت پناهجویانی که درخواستشان رد شده، نمی‌توانند برای همیشه در آلمان بمانند.

موضوع مهاجرت و اخراج پناهجویان در سال‌های اخیر به یکی از بحث‌های داغ سیاسی در آلمان تبدیل شده است. در تابستان سال گذشتە اولین پرواز اخراج به افغانستان پس از سه سال و به دنبال قدرت‌گیری طالبان در این کشور انجام شد که واکنش‌های متفاوتی را در پی داشت.

احزاب محافظه‌کار بر لزوم تشدید سیاست‌های مهاجرتی و اخراج افراد فاقد مجوز اقامت تأکید دارند. در مقابل، برخی گروه‌های حقوق بشری و احزاب چپ‌ نسبت به اخراج پناهجویان به کشورهایی مانند افغانستان و سوریه که همچنان با ناامنی و موارد گسترده نقض حقوق بشر روبه‌رو هستند، ابراز نگرانی کرده‌اند.
+70
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران

    تمام این پناهندگان اخراجی از کشورهای اسلامی آمده اند و هزاران هزار مشکلات برای جامعه آلمان درست می کنند و نه تنها به فکر تحصیل یا کاری عادی نیستند که با کارهای خلاف از جمله قاچاق و فروش مواد مخدر و دزدی و مزاحمت برای زنان آلمانی مردم آلمان را به طرف حزب های نژاد پرست و ضد خارجی سوق داده اند.
    3
    71
    ‌پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان

    arian1 - ابادان، ایران
    یادم باشه در سفر بعدی به استکهلم اسمت را برای دریافت جایزه نوبل بدم که تو قسمت ملاحظات بنویسند. تو اگر یک زمان آلمان راهت بدن میبینی که ۹۵ درصد پناهندگان کشورهای اسلامی کار میکنند ‌و ۵ درصد دیگر از ممالک اسلامی آمدن کسانی بودن که یا گفتن تنوع طلبند با به حضرت عباس مسیحی شدن. من شخصا به هیچ صولتی مستقیم نبوده و نیستم و سالهاست هم در اداراتی کار میکنم که با اتباع خارجی در رابطه هستند و به نظر خود اینها حتی راستگرا ها کمترین تعداد بنجلها مسلمانی هستند کا ما باعث فرارشون از کشور خودشون شدیم. به تازگی آماری بین کارمندان بخش نل پخش شد که نشون میداد مقدار جرم جنایت در بین خارجی‌ها خصوصا جهان سومی ها ۳ درصد است و این املر در مقایسه با اتباع خودی و اروپایی که بیش از ۹۷ درصد و تشکیل میدن خیلی راحت قابل چشم پوشی هستند. ولی وسی جرات گفتن لین رد ندارد و کسی هم نمیخواد بدونه. چرا باید کسی باشه که مشکلات را با کردن آنها انداخت.
    30
    4
    ‌پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.