شاهکار تلخ و طوفانی شهرام ناظری که اشک در چشمانتان خواهد آورد

* آی عمو نوروز دردا رو ببین، دست خالی مردا رو ببین
هر طرف میریم راهمون بسته، انگار خدا هم چشاشو بسته

* آی عمو نوروز چشامون پر غم دلامون پر سوز

* آی عمو نوروز شب و سحر کن
خورشید و بیار، عشق و خبر کن

* آی عمو نوروز فکر چاره کن، فکر این دل پاره پاره کن

*«عمو نوروز»‌، اثر جدید شهرام ناظری بهاریه‌ معترضی است که شرح احوال محزون «مردم سرخورده» را به اقتضای جشن‌های نوروزی با ضرب‌آهنگ پرشوری بیان می‌کند.

* این آهنگ دلنشین ساخته تهمورس پورناظری که تم کردی دارد، با هم‌خوانی سحر بروجردی و دنیا کمالی در دستگاه شور آغاز می‌شود و در ادامه با آرش سلامیه این بیت از شعر «عمو نوروز» سروده پوریا سوری خوانده می‌شود: «آی عمو‌ نوروز…آی عمو نوروز…چشامون پر غم…دلامون پرسوز»

*شهرام ناظری، خواننده ۷۵ ساله پرآوازه‌ای که به «شوالیه آواز ایران» معروف است، در ابتدای نمآهنگ این اثر در حال گذر از خیابان دیده می‌شود:‌ «آی عمو نوروز...حال خوشت کو...داریه دمبکِ...عاشق‌کشت کو... آی عمو نوروز…دردا رو ببین…دستِ خالیِ مردا رو ببین»

* این ترانه جدیدترین همکاری شهرام ناظری با گروه تنبور شمس است. تهمورس پورناظری درباره این اثر به بی‌بی‌سی گفت: «ریتم پرشور دقیقا مناسب جشن نوروز و احوال سرخورده مردم است. دلیل من برای انتخاب ضرباهنگ هیجان‌انگیز روی این شعر همین بود، طبیعتا روی شعر غمگین آهنگ غمگین ساخته می‌شود.»
+124
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    Free Press - لندن، انگلستان

    شهرام ناظری هنرمند دل‌ها. کسی که همواره در کنار مردم ایران ایستاد و جلوی نظام، نه مثل شجریان حافظ و قاری قران که در طول دوره هنری اش فقط دنبال کسب درآمد بود و در حمایت مردم چیزی نمیگفت تا مبادا پاسپورتش ضبط شود و نتواند برود خارج ایران کنسرت برگزار کند در حالی در همین ایران اجازه کنسرت باو نمیدادند، اما برای او فقط پول مطرح بود و همین و‌چشمانش را بروی هم چیز می بست.
    21
    42
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان

    ما چاره ای جز اتحاد در راستای نابودی استبداد و استقرار دمکراسی در پناه اگاهی عموم ملت ایران نداریم . زنده باد ازادی ٬ دموکراسی ٬ نابود باد استبداد ٫ ننگ ابدی نثار ایادی و طرفداران ان !
    6
    42
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین

    برای صدای تبارمند استاد شهرام ناظری، احترام ویژه‌ای قایل هستم. - اما این آهنگ جدید ایشان، "از جهت شعر"، بسیار سیاهه‌نمایانه می‌باشد، و جمله‌ی انگار خدا چشم‌هاش رو بسته، بسیار نامحترمانه و ناشکرکزارانه است (ای کاش که نوای استاد ناظری، چنین شعر بدی را نمی‌خواندند). - از عهد قدیم تا امروز و تا همیشه، همه‌جور سطحی از جهت رفاه و زندگی‌ و فقر و امثال آن وجود داشته و دارد. - نشان دادن فال‌فروش و رفتگر، به‌عنوان این‌که در ایران فقر هست، اصلا کار منطقی‌ نیست، چون اگر دقت بفرمایید، در پشت هر کادر که در خیابان هست، تعداد بسیاری ماشین‌های لوکس امروزی هم وجود دارد!، پس چنین جمله‌هایی‌ که همه غرق در فقر هستند، بسیار غیر‌منطقی‌ می‌باشد. - خدا بسیط است، یعنی مرکب نیست، به بیان دیگر، تغییر حالت ندارد، که بخواهد چشمان‌اش را باز و بسته کند، و یا چشم به روی چیزی ببندد!. - استاد ناظری!، صدای بی‌همتای شما، بسیار تبارمند است، یعنی نیازی به خواندن سیاهه‌نمایی‌ -از برای جا باز کردن در دل مردم- ندارد. - هنرتان در راه‌های راستین، -و نه در کارهای سیاهه‌نمایانه- جاودان باد ~
    74
    14
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Ginger - چگو، اسپانیا
    عمو نوروز چفیه به گردن نمی خواهیم شعر باید انقلابی و رهبر عراقی بچه کش شکن در این دوران باشد نه مرثیه سرایی
    12
    14
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zavareh - رودسر، ایران
    در نهایت احترام، هیچگونه شور و بالندگی در این اثر استاد به گوش نمیرسد. هرچه هست پیام افسردگی و خمودگی است. استاد گرامی مردم ما در این ۴۷ سال با پوست و استخوان خود این سیاهی و نکبت را تجربه کرده اند و هیچگونه نیازی به یادآوری شما را ندارند. مردم ما بایستی بدانند که راهها بسته نیست آنها نیاز به دلگرمی، امید و انگیزه خیزش دارند و این وظیفه یک هنرمند مردمی است که در کارهای خود چنین پیامی را به مخاطبان خود که مردم باشند برساند...
    12
    19
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.