نبرد در دریای سرخ؛ درگیری ارتش یمن با نیروی دریایی آمریکا

فرارو: سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اعلام درگیری ارتش این کشور با کشتی‌های جنگی آمریکا در دریای سرخ گفت: «این عملیات هدف‌گیری که چندین ساعت به طول انجامید، مانع از حملات تجاوزکارانه به کشور ما در طول زمان درگیری شد.»

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، اعلام کرد ارتش این کشور برای چهارمین هفته متوالی به مقابله با حملات آمریکا علیه این کشور از طریق هدف قرار دادن ناو‌های آمریکایی در دریای سرخ ادامه می‌دهد.

-Advertisemnet-
به گزارش ایسنا، این مقام بلندپایه نظامی یمن خبر داد که در ساعات گذشته یگان موشکی و پهپادی و نیروی دریایی ارتش این کشور با شماری از کشتی‌های جنگی آمریکایی از جمله ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» در دریای سرخ درگیر شدند؛ درگیری که با موشک‌های کروز و همچنین پهپاد انجام شده است.

یحیی سریع اعلام کرد: این عملیات هدف‌گیری که چندین ساعت به طول انجامید، مانع از حملات تجاوزکارانه به کشور ما در طول زمان درگیری شد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین اعلام کرد که نیروی دریایی این کشور با انجام عملیات نظامی، ناو پشتیبانِ ناو هواپیمابر ترومن را با موشک بالستیک هدف گرفت.

او تاکید کرد که رهبری، مردم و ارتش یمن در انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود، به حمایت از مردم فلسطین ادامه می‌دهند.
+19
رأی دهید
-56

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    یادم هست که رومانو در مورد حزب الله میگفت که چون ارتش اسرائیل در فلان منطقه لبنان قرار بوده هشتاد کیلومتر پیشروی کند ولی هفتاد و پنج کیلومتر پیشروی کرده پس حزب الله در این جنگ پیروز شده احتمالا الان هم داره فکر میکنه که بگه حوثی ها پیروز شده اند و آمریکا هزاران نفر سربازش را از دست داده و کلی از زیرساختهای امریکا نابود شده اند. آخه رومانو تو اگه مخالف حکومتی پس چرا مثل طرفداران نظام طرفدار حماس حزب الله و حوثی ها هستی؟ چرا رضا پهلوی که تو ادعا میکنی طرفدارشی، طرفدار حزب الله و حماس نیست و چند بار به کشور دشمن تو و نظامت (و نه مردم ایران)اسراییل سفر کرده
    9
    45
    یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    انکار هلاکت نصرالله رو بگو! تا چند روز میگفت شایعه و تبلیغات اسرائیله 😅 ،و البته اضطراب و نگرانی شدیدی که وقتی دارو دسته جولانی به دمشق نزدیک میشدند تو کامتهایش موج میزد ! سکوت و خانوادگی جلوه دادن تظاهرات مردم در انقلاب مهسا! پستها اینجا پاک‌ نمیشه!
    2
    23
    یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    یمن برای امریکا مثل پشه است
    3
    17
    یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    اولا اینکه من نه طرفدار حماس و اسرائیلم حزب‌الله غیره هستم گور بابای همشون اسرائیل بیشتر. این رو شما جای من در سایت دائم جار میزنید تا وظیفه ‌تون رو بعنوان سرباز اسرائیل انجام بدید (بدبختید دیگه). دوما باشه تو درست میگی هر وقت این جنگها تموم شد تو درست گفته‌ای. خدا نکنه آخرش مثل افغانستان بشه و رییس جمهور آمریکا هر روز یک نامه فدایت شوم بفرسته طالبان که آقا لطفا تجهیزات رو بفرستید طالبان هم بیلاخ بفرسته. سوم وقتی اسم شاهزاده رو میاری کامل و با احترام بیار بقال سر کوچه رو که صدا نمیکنی رضا پهلوی کیه؟ شاهزاده رضا پهلوی در گفتگو با خبرگزاری آ دی ان کرونوس ایتالیا با تاکید بر حق مردم فلسطین برای زندگی در صلح گفت: «مردم فلسطین شایسته زندگی در صلح در سرزمین خودند اما این مهم با حماس نمی‌تواند اتفاق بیفتد.
    3
    0
    یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
    romano - تهران، ایران
    سعی کن سکوت کن تا مرغ پخته خنده اش نگیره. در ضمن اسراییل به من پول کافی نمیده متاسفانه ولی ج اسلامی شنیدم پول خوبی میده به شما
    1
    2
    دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.