واکنش علی خامنه‌ای به هشدارهای آمریکا: به جایی نمی‌رسید، سیلی می‌خورید

علی خامنه‌ای فعالیت‌های گروه‌های موسوم به «محور مقاومت»، به عنوان گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، را رد کرد و گفت که جمهوری اسلامی «نایب لازم ندارد»رادیو فردا: علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در واکنش به هشدارهای اخیر آمریکا به ایران گفت که «آمریکایی‌ها بدانند در مواجهه با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید».

یک روز پیشتر، عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، گفته بود که نامه اخیر دونالد ترامپ برای رهبر جمهوری اسلامی، بیشتر «جنبه تهدید» دارد.

رهبر جمهوری اسلامی که در نخستین روز فروردین ۱۴۰۴ در جمع گروهی از هواداران خود سخن می‌گفت، به مقامات آمریکا هشدار داد که اگر به گفته او، «خباثتی» نسبت به ملت ایران انجام دهند، «سیلی سختی خواهند خورد».

او افزود: جمهوری اسلامی همواره «مواضع روشنی» در قبال اسرائیل و مسئله فلسطین داشته و با آن‌که «هیچ‌وقت شروع‌کننده درگیری» نبوده، «اما اگر کسی شروع کند بداند سیلی‌های سختی خواهد خورد».

یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع از محتوای نامه رئیس‌جمهور آمریکا به ایران، به وب‌سایت «اکسیوس» گفته‌اند که آقای ترامپ دو ماه به تهران برای دستیابی به یک توافق هسته‌ای جدید با واشینگتن ضرب‌الاجل داده است.

هنوز مشخص نیست این مهلت دوماهه از زمان تحویل نامه آغاز شده یا از زمان شروع مذاکرات محاسبه می‌شود؛ «اما اگر ایران این پیشنهاد را رد کند و وارد مذاکره نشود، احتمال اقدام نظامی آمریکا یا اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت».

به نظر می‌رسد اظهارات امروز علی خامنه‌ای علاوه بر واکنش به سخنان دونالد ترامپ که پیش از این گفته بود در مورد مسئله ایران «خیلی خیلی زود اتفاقاتی می‌افتد» و «در مورد ایران به حرکات نهایی رسیده‌ایم»، ناظر به این بخش از نامه ترامپ باشد.

رهبر جمهوری اسلامی توضیح بیشتری درباره نوع واکنش تهران به اقدامات نظامی احتمالی آمریکا و اسرائیل علیه ایران نداد، اما تا پیش از نابودی بسیاری از گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، همواره گمانه‌زنی‌ها حاکی از اقدام آن‌ها علیه منافع آمریکا یا اسرائیل در صورت حمله این دو کشور به ایران بود.

رهبر جمهوری اسلامی با این حال فعالیت‌های گروه‌های موسوم به «محور مقاومت»، به عنوان گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، را رد کرد و گفت که جمهوری اسلامی «نایب لازم ندارد».

او اظهار داشت: «یک اشتباه بزرگی را سیاستمداران آمریکایی و اروپایی می‌کنند و آن این‌که مراکز مقاومت در منطقه را نیابتی ایران می‌دانند. به آن‌ها اهانت می‌کنند. نیابتی یعنی چه؟ ملت یمن انگیزه دارد. بقیه انگیزه دارند. خود این ملت‌ها اعتراض دارند و بحث نیابت نیست».

این اظهارات در حالی است که برخی از مقام‌های جمهوری اسلامی پیشتر به صراحت از این گروه‌ها به عنوان نیابتی ایران نام برده بودند.

دونالد ترامپ از زمان به قدرت رسیدن دوباره در ایالات متحده به عنوان رئیس‌جمهور، سیاست «فشار حداکثری» بر ایران را احیا کرده، اما همزمان از تمایل به مذاکره با جمهوری اسلامی برای ترغیب مقامات آن برای رسیدن به یک توافق جدید هسته‌ای سخن گفته است.

ایران همواره تلاش برای تولید سلاح هسته‌ای را رد کرده است. با این‌حال، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار داده که تهران به‌طور «چشمگیری» غنی‌سازی اورانیوم را تا سطح ۶۰ درصد افزایش داده است که به سطح ۹۰ درصد موردنیاز برای تولید سلاح هسته‌ای نزدیک است.
+20
رأی دهید
-139

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۲
    اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

    وقتی مغز نباشه و از ابتدا پِهن در داخلش باشه یک همچین چیزایی بلغور میشه . سوال اینجاست چی داری که بهش فکر میکنه میتونی تکیه کنی ؟. پایان نزدیک است باید بهش سلام کنی علی گدا 🤣🤣
    9
    119
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    arian1 - ابادان، ایران

    معمولا دیکتاتور ها همیشه بخاطر جاه طلبی و احساس قدرت تا آخرین لحظه بر روی مواضع جاه طلبانه خود ایستادگی می کنند تا آنکه زیر انها به یک باره خالی می شود و خود را در ذلیل ترین وضعیت ممکنه می بینند.
    20
    121
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid4053 - اصفهان، ایران

    سیلی رو که بارها تو از ما ایرانیان نوش جان کردی ولی از اونجایی که در عنفوان جوانی روتو به طرق مختلف باز کردن چه در نجف و چه در حمام منصوری از رو نمیری. ما تو و سگهای هار ولگرد لات و اوباشت رو ایرانی نمیدونیم خودت را به ما ایرانیان وصل نکن. ما از شما اشغالگرها انتقام سختی خواهیم گرفت
    20
    112
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

    حرف های میزنه که خودش هم باور نداره. فقط یک مشت مردم احمق و کوچک مغز تمام هستی و جان و مالشان به اون میدهند که برایشان جایی در بهشت دروغین تهیه کند. بابا این طرف خودش جهنمی هست. سر بازی کرونا باعث قتل صدهزار نفر شده. ما ایران را از این اهریمن پس میگیریم.
    20
    71
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

    این ... چه میگه؟ ببرینش دوباره حمام منصوری. اگه واقعا هیچ مذاکره ای نکردی این حرفات را باور میکنیم. به قول انگلیسیا lets see
    21
    74
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    با قلدری نمیشه. شرایط ما هم مشخصه چون پشتش کلام خداوند استش، یعنی غیرقابل تغییر. حالا یا باید مقبول گیرید یا همون‌طور که آقا بیان کردند، سیلی جانانه.
    26
    3
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    romano - تهران، ایران
    آره منم پشت 90 میلیون پناه گرفته بودم سیلی که هیچ بمب اتم هم بهم کارگر نبود. ترو خدا ببین زندگی و روح و روان میلیونها شده اسیر دوتا پیر روانی. آخه بی‌پدر تو ترامپ 10 سال دیگه اصلا زنده هستید ببینید که چی شده.
    15
    7
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    romano - تهران، ایران
    الان مثلا خواستی کامنت دو پهلو و گمراه کننده بزنی لایک بخوره؟ 🤭 کجا دوره جنگ نرم و سایبری دیدید؟ باید رفوزه و تجدید دوره میشدی!
    3
    9
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    همونطور که حیفا و تل آویو رو که با خاک یکسان کردید؟
    2
    11
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    پیر خردمند - تورونتو، کانادا
    هاهاها علی گدا خامنه ای با دست چلاق سیلی میزند. مصداق ۴۵ سال حکومت علی گدا
    2
    13
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۹
    sabbas - لندن، انگلستان
    واقعا که از مرز حماقت گذشته و به جنون رسیده این تروریست اسلامی.
    0
    1
    جمعه ۰۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.